T-mobile internetová televize

193
18.6.16 15:50

T-mobile internetova televize

Chtěla bych pořídit internetovou televizi od T-mobile.
Mate někdo zkušenosti, zda funguje i v zahraničí? Konkretne Německo a Francie?
Doma máme Skylink, ale poslední dobou me štvou čim dal vic a toho plechovyho monstra bych se taky ráda zbavila.
Libi se mi, že mužu film zapnout se spozdenim, přeskočit reklamy nebo si něco nahrát na 30 dni a si to ulozit.
Jsou i jini provider, kteří nabízejí všechny normalne doupě programy?
Internet přepojení mame dostatecne silne.
Děkuji za rady a postrehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
18.6.16 16:28

My mame internetovou televizi od O2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
18.6.16 17:24

Máme. Seká se to jako blázen, nejvíc večer. Kolísá nám signál takže s tím nejde nic dělat ale za sebe i rodinu nedoporučuji. Řešilo se to na t-mobilu a budeme to vracet. Nemůžeme být zároveň na internetu, když chceme koukat musí se ostatní zařízení vypnut a i tak se to seká. Místo toho budeme pořizovat tv která má satelitní přijímač v sobě. Sice to nepujde zpětně přehrávat ale to přežiju, k čemu je mi zpětné přehrávání když na to nejde v klidu koukat. No a v zahraničí to už bych vůbec do toho nešla ještě to reklamovat a řešit takhle na dálku s technikem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
18.6.16 20:55

My máme internet a internetovou televizi od O2 a jsme velmi spokojení. Máme přikoupené i dětské programy a dokumenty a je to super. O2 nově zavedla přehrávání až 50 hodin zpětně a je to silně návykové. Už skoro nekoukám na filmy v jejich běžném čase a reklamy přetáčím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
18.6.16 21:03

Děkuji za odpovědi. :kytka:
Satelit mame, pokud není vichřice a silný déšť, tak to je v pohode.
Jenže ted se musí všechny programy kromě novy přeladit na HD. Bohužel jsou na uplne jine frekvenci. Takže další responder, nebo jak se ten krám jmenuje, se mi nechce kupovat. Nehlede na to, ze už mi skylink pije krev. Pořád zvyšování „servisních poplatku“ a vecne ladění kanalu…
Nahrávat jde u satelitu taky, pokud vam ti blbci nepisou preladte :pocitac:
Tak hledám moznosti a alternativy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
10.3.19 11:27

Prosím, je tu někdo, kdo v současnosti využívá TV od T-mobilu? Chtěli bychom k nim přejít, ale nevím, jak dobře u nich funguje. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
10.3.19 11:30

Využíváme ji rok a půl - máme tedy jen ten základ a naprosto bez problému. Kdysi jsme měli Digi a tam byl problém už jen to, že se blížila bouřka, nebo začalo pršet. U T- mobilu jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.19 20:24

T-Mobile TV

Dobrý den dámy, máme televizi od T-Mobile a celou dobu nám krásně fungovala a předevčírem nám to přestalo úplně fungovat ukáže se nám na televizi jen ovladač a dál se to nenačte vyměnili jsem i setobox a stejně nic nevíte čím to může být? Děkuji a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
23.4.19 22:51

@petullkaa nepochopim ztratu casu vytvarenim prispevku nekde na foru. Kdyz zvednete telefon, zavolate na technickou podporu, tak to mate vyreseny hnedka. Vy jste jejich zakaznik, je v jejich zajmu aby vam sluzba fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.19 22:52

@Cenarius to jsem samozřejmě zkoušela a dali mi jen nový setobox a prý více neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
6.9.19 14:27

Ahoj,
máte někdo prosím aktuální informace o kvalitě T-Mobile televize?
Dostala jsem nabídku a zvažuji to, jen bych hlavně ráda zkušenosti jiných.
Co při bouřce - neseká se Vám obraz nebo zvuk?
To je třeba hlavní problém nyní - satelitní televize Skylink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.9.19 14:31

@Phoebe13 nemáme tedy t-mobile, ale internetovou od O2 a při bouřce nebo vichřici, naprosto v pořádku. Neseka se ani nic podobného. Zkuste si to zařízení půjčit na zkoušku, vím že o2 to nabízela na 30dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.9.19 15:06

@Phoebe13 @mission84 o2 a t-mobile jedou ve stejnych kabelech.
Za me super.
Sekalo se to. 2 roky starej modem odesel. Porad k nam jezdili. Predelany draty, nova krabicka v baraku. Nakonec se vymenil modem a televize, net jede paradne. A mame jen 20 Mb/s. Za me super :palec:
Jen zkontrolovat draty a modem a pak je to bez problemu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.9.19 15:08

Jinak servisaci naprosto super. Spravune to pro t-mobile i o2 Cetin a vzdy prijeli. I v nedeli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.9.19 15:22

@TopSecret no vidíš to jsem vůbec nevedela, že fungují stejně. Já jsem s touhle sluzbou spokojená a nemenila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí