Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Haha, kdyby bylo podle me babicky, uz bychom doma chcipli na spinu a ma dcera by umrela na podvyzivu…
![]()
Milionkrat bych bourala v aute, absolutne nevychazela s penezma (pry moc utracim) a ja nevim co vsechno jeste…
Holky, nejvice me dostala hlaskou, ze kdyz male odsavam snople odsavackou na vysavac, muzu ji odsat mozek! ![]()
Beru ji s nadhledem, fakt… ![]()
@Barca12345 odsát mozek!
tak teď jsi mě úplně zabila. Ta naše ani neví, že nějaká odsávačka existuje. Mě ta moje zas předvídala, že mi přítel uteče domů (je z Rumunska) a nechá mě s dítětem u ní a že budu muset dát malýho k adopci, protože nebudeme mít peníze. Krásný věci mi přeje. Samozřejmě to vše zvládáme. Ne v pohodě, ale zvládáme. Ona si ráda vymýšlí černý scénáře. ![]()
@mejdylko @Barca12345 holky, vy mě bavíte
to mi nedělejte, nebo se ukašlu k smrti ![]()
@KačuliKačka píše:
@mejdylko @Barca12345 holky, vy mě bavíteto mi nedělejte, nebo se ukašlu k smrti
Se smejes, ale jsou to jak velke veci, tak prkotiny… treba televizni program - rika „Barus, o vikendu je fajn film“, pak je nasrana, protoze beztak nebude, kdyz si hajzli porad meni program… a nakonec jak je stastna, ze film davali! ![]()
Jdeme do obchodu, a je predem nastvana, ze nebude cerstve pecivo- a jak ji pak chutnaji krupave rohliky ![]()
Je pravda, ze nekdy je to na palici, jako kdyz dopredu vedela, ze se mi dcera na dovolene na Machaci beztak utopi, a nebo ze muzu u porodu umrit, protoze kdysi holky umiraly… no, s tim porodem, pravda, to me tehdy docela srazilo na kolena, ale co uz! ![]()
@Barca12345 tvoje babička je věčný pesimista co? Ale ono je fakt někdy lepší to pouštět jedním uchem tam a druhým ven. Jinak by nám hráblo.
@mejdylko ted jsi mi to vzala z jazyka, zrovna jsem to chtěla napsat ![]()
@KačuliKačka máme stejné myšlenky. ![]()
jo holky a už 4 roky se pokouším babičce vysvětlit, jak si přečte smsku. A 4 roky nedokáže pochopit, že se jedná o jedno tlačítko. Má mobil kde má vypínání na červeným sluchátku. Takže naše babi ho dýl podrží, pak tel vypne a diví se, že jí nikdo nevolá. Několikrát mi volal vytočenej otec, že se babičce nemůže dovolat.
pak se několikrát omylem připojila k internetu přes mobil, takže jí strhli asi stovku a pak mi řekla, ať ten krám vyhodim do koše, že to nechce. ![]()
@mejdylko naše babi dokáže smskovat v pohodě, ale má dva mobily, občas, když ji nutně potřebuju, tak můžu volat na oba a nic… babi na rajzu a mobily doma ![]()
@KačuliKačka jo to naše babi dělá taky. Táta pořídil babičce mobilní telefon právě proto, že je mobilní. Aby ho měla u sebe, kdyby se něco děla a když někam pojede. A ona odjede na týden a nechá telefon doma. Jednou jsem byla s kamarádama na stanování, vrátila jsem se a babi nikde a telefon domaa vzkaz nikde. Čekám první noc, babi nikde. No dobře to se stane, že zůstane u kámošky. Druhá noc a babi nikde. Tak fajn i druhou noc se třeba někde zasekla. Po třetí noci jsem volala tátovi, jestli neví kde babi je. Nikdo nic nevěděl. Po čtvrtý noci jsem letěla k sousedkám a obvolala pár jejích kámošek. NIc. Pak mě napadlo volat jedný vzdálený příbuzný, občas k ní jezdila na chatu. No jasně že tam byla! Jsem jí spucovala, že mi nedala vědět, že jsem už 4 dny zavřená doma a čekám kdy se vrátí a ona se poflakuje na moravě! A naše babi? Pohoda. Na otázku jako kdy asi tak přijede, odpověď: až se mi bude chtít. Přijela za 10 dní a přitáhla autobusem z moravy (bydlíme u prahy) 40 vajec. Prej je dostala zadarmo a neber to. Tak na to už jsem neměla slov. ![]()
Tak já vám taky něco řeknu o mojí babičce
Je jí 72, ale je taková světácká. No a jednou s ní tak sedím a povídáme si o všem možný, i o sexu… No a u té příležitosti mi začala vyprávět, že když začal být děda nemocný, tak jí prý koupil vibrátor, protože on už prý nemůže. Já ho i viděla. No v tu chvíli jsem nevěděla, co jí na to mám jak říct. No každopádně jsem dostala instrukce, že kdyby se jí někdy něco stalo, tak prej první, co musím udělat, vyndat ten vibrátor ze šuplíku a schovat ho, aby to nikdo nevěděl
Já už jsem jen čučela a neříkala vůbec nic…
Jinak k tématu zakladatelce povím, že u nás je to trošku jinak, a to v případě přítelovi mámy a babičky. Ty si zase nezavolají, neřeknou, že něco potřebují a pak mi každou sobotu přijedou do baráku a obě tady sedí a stěžují si, že musely to a to a to, no a že si to museli udělat samotný - musely jet autobusem nebo jít pěšky nebo udělat něco venku atd. No a já nebo přítel jim povídáme, že se mají ozvat, když je něco potřeba. Na to přijde odpověď, že nás nechtějí obtěžovat
No a pak další víkend to jede nanovo
Třeba tchýně byla minulé pondělí na operaci s kolenem, má doma psa - bydlí v bytovce. Tak jí povídám, že než bude moct normálně chodit ven, že toho psa může nechat u nás, já jsem doma, takže se o něj postarám - ne, ona si to nějak zařídí. Každý den s chlapem mluví, no a že ten její „přítel“ zase přijel pozdě z práce, že musela se psem - já povídám, že si ho sem vezmu - ne, to je dobrý…
A takhle každej den. Pánbůh se nade mnou asi už smiloval a dneska chlap toho psa konečně doveze k nám. Za mě - zrušit telefony ![]()
@mejdylko
Ahoj, no něco podobného mám se svojí babičkou. Je to čilá paní, která chodí rychleji než já, jezdí do lázní, chodí do divadel, je normálně v pořádku aktivní. Ještě když jsem byla malá, snažila se o podobnou věc s mojí mámou - podotýkám, že přímo přes ulici má velké obchodní centrum s Tescem jak kráva. Mamina řekla hned v úvodu NE. Její sestra nechala být a babičce vyhověla. Po deseti letech je situace taková: K mojí mámě babička jezdí jen aby ji doprovodila k doktorům (mamina lékařka ve špitále, kde má doktory i babi), mamina dvakrát ročně přijede pomoct s velikánským úklidem a umyje okna. Její sestra jezdí ob den s babi přes celou Prahu do Globusu, vozí ji po návštěvách, chodí jí posluhovat (jiný název pro to nemám), pere jí a když náhodou nechce, tak babička udělá hysterickou scénu. Je zajímavé, že k mojí tetě přijede a oznámí „vyper mi“ a mámu POPROSÍ o vyprání a přiveze s sebou i prášek na praní..
Když jsem se nastěhovala o pár ulic vedle, snažila se o podobné se mnou. Utla jsem to stejně jako mamina hned v začátku.. Ne že bych se na ní vykašlala, jasně že když jdeme na velký nákup, že jí něco vezmu, nebo tak. Ale mávat se sebou nenechám..
Podle mě by jsi se měla vzepřít. Kór s dítětem…