Prstýnková metoda pro určení pohlaví

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
8.1.13 19:40

Prstýnková metoda

Zakládám toto téma jen tak pro pobavení :mrgreen:
jsem v 18tt a již tak cca týden si dělám prstýnkovou metodu pro určení pohlaví. Stále mi vychází holčička I když to udělá manžel, tak vyjde to stejné. U prvorozeného syna mi vycházel kluk a vyšlo to. Nedávno jsem byla na UTZ a opět se tam objevil pindík :mrgreen: předem chci podotknout, že zklamaná nejsem, těším se na druhýho rošťáka :srdce:. Ale stále tam hodně hluboko uvnitř cítím tu holku, ani nevím proč :nevim:. je mi jasný, že po porodu to bude 100%
Ale tak jen jsem ženská zvědavá jak to vyšlo a nevyšlo vám :kytka:
přikládám fotku z UTZ kde je to jasně vidět :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.13 19:43

Mě to vycházelo u všech 4.dětí

• Citovat
  • Upravit
1765
8.1.13 19:49

@cherubínek na mě to zkoušela asi v 10.týdnu tchýně, ona na takové věci věří, já teda vůbec, ale nechtěla jsem jí zkazit radost. Nicméně jí její věštba vyšla a bude to kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.1.13 19:50

Jaj, a já si myslela, že prstýnková metoda je „napřed prstýnek (=svatbu/zasnoubení) a pak teprv dítě“ :lol:

Prstýnkově mi věštil kdysi (skoro před 20 lety) kolega 3 holky. Mám jednu a další už asi nestihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
8.1.13 19:56

Ahoj, mě prstýnek ukázal první dva kluky správně, třetího, o kteráýho jsme přišli taky správně a teď mi ukazuje holku. A dnes mi doktor prozradil, že je to zase kluk.Tak jsem moc zvědavá, jak to bude pokračovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
8.1.13 19:57

U prvního syna mi to vyšlo. Pak ségra přišla s jinou prstýnkovou metodou, kdy se hádá kolik budeš mít dětí a jaké pohlaví. U všech co maj děti to vyšlo(mamka, její tchýně apod.)Já zrovna čekala druhého syna a už jsem to i věděla, že to bude kluk. Vyšlo mi, že první dva budou kluci a holčička bude třetí. Jenže my víc jak dvě děti neplánujem, tak jsem teda zvědavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051

Můžu se zeptat jak to je? KLuk se kýve a holka kruh nebo obráceně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

No vidíte. Procházela jsem všemožné diskoze a fora na toto téma a opravdu všem ženským to vyšlo. Mě se tu točí prstýnek jak blázen dokola a na fotce je mezi nohama pindík :mrgreen: tak jsem zase nějaký exot, ale toto mám celý život, vše musim mít extra :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.1.13 19:58
@boball píše:
Můžu se zeptat jak to je? KLuk se kýve a holka kruh nebo obráceně?

ano kluk se kýve a holka se točí do kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
8.1.13 19:59

@cherubínek, mě se ten prstýnek taky točí jak o život a prý čekám kluka, tak si z toho nic nedělej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.1.13 20:01

@Simulka77 jéé tak nejsem sama :mrgreen: :hug: a máš už fotku z UTZ že to je kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
8.1.13 20:02

Mě říkal 3× dr na uzv u prvního mimča je to kluk, prstýnek mi ale ukazoval holku, tak jsem na to kašlala a ejhle, narodila se holka :-))))ale jinak jsem měla nakoupeno vše modré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.1.13 20:04

Díky. Mě se právě vždycky točí a kamarádky známá mi tvrdila, budeš mít kluka a bude strašně zlobit. Já jí říkám, ale mě se to točí to je holka ne? A ona ne kluk.No vyšlo jí to, je to kluk a zlobí. Tak mne právě zmátla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.1.13 20:05

Nooo tak to se mám na co těšit :mrgreen: utz ukazuje jasnýho chlapáka, ale prstýnek holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.1.13 20:06

@anicka18 vítej v klubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie