Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zakládám toto téma jen tak pro pobavení ![]()
jsem v 18tt a již tak cca týden si dělám prstýnkovou metodu pro určení pohlaví. Stále mi vychází holčička I když to udělá manžel, tak vyjde to stejné. U prvorozeného syna mi vycházel kluk a vyšlo to. Nedávno jsem byla na UTZ a opět se tam objevil pindík
předem chci podotknout, že zklamaná nejsem, těším se na druhýho rošťáka
. Ale stále tam hodně hluboko uvnitř cítím tu holku, ani nevím proč
. je mi jasný, že po porodu to bude 100%
Ale tak jen jsem ženská zvědavá jak to vyšlo a nevyšlo vám ![]()
přikládám fotku z UTZ kde je to jasně vidět ![]()
@cherubínek na mě to zkoušela asi v 10.týdnu tchýně, ona na takové věci věří, já teda vůbec, ale nechtěla jsem jí zkazit radost. Nicméně jí její věštba vyšla a bude to kluk ![]()
Jaj, a já si myslela, že prstýnková metoda je „napřed prstýnek (=svatbu/zasnoubení) a pak teprv dítě“ ![]()
Prstýnkově mi věštil kdysi (skoro před 20 lety) kolega 3 holky. Mám jednu a další už asi nestihnu.
Ahoj, mě prstýnek ukázal první dva kluky správně, třetího, o kteráýho jsme přišli taky správně a teď mi ukazuje holku. A dnes mi doktor prozradil, že je to zase kluk.Tak jsem moc zvědavá, jak to bude pokračovat ![]()
U prvního syna mi to vyšlo. Pak ségra přišla s jinou prstýnkovou metodou, kdy se hádá kolik budeš mít dětí a jaké pohlaví. U všech co maj děti to vyšlo(mamka, její tchýně apod.)Já zrovna čekala druhého syna a už jsem to i věděla, že to bude kluk. Vyšlo mi, že první dva budou kluci a holčička bude třetí. Jenže my víc jak dvě děti neplánujem, tak jsem teda zvědavá
![]()
Můžu se zeptat jak to je? KLuk se kýve a holka kruh nebo obráceně?
No vidíte. Procházela jsem všemožné diskoze a fora na toto téma a opravdu všem ženským to vyšlo. Mě se tu točí prstýnek jak blázen dokola a na fotce je mezi nohama pindík
tak jsem zase nějaký exot, ale toto mám celý život, vše musim mít extra
![]()
@boball píše:
Můžu se zeptat jak to je? KLuk se kýve a holka kruh nebo obráceně?
ano kluk se kýve a holka se točí do kruhu.
@cherubínek, mě se ten prstýnek taky točí jak o život a prý čekám kluka, tak si z toho nic nedělej ![]()
@Simulka77 jéé tak nejsem sama
a máš už fotku z UTZ že to je kluk?
Mě říkal 3× dr na uzv u prvního mimča je to kluk, prstýnek mi ale ukazoval holku, tak jsem na to kašlala a ejhle, narodila se holka
ale jinak jsem měla nakoupeno vše modré ![]()
Díky. Mě se právě vždycky točí a kamarádky známá mi tvrdila, budeš mít kluka a bude strašně zlobit. Já jí říkám, ale mě se to točí to je holka ne? A ona ne kluk.No vyšlo jí to, je to kluk a zlobí. Tak mne právě zmátla ![]()
Nooo tak to se mám na co těšit
utz ukazuje jasnýho chlapáka, ale prstýnek holčičku ![]()