Prstýnková metoda pro určení pohlaví

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.13 12:23

Já jsem z toho perplex :( Jaký prstýnek to musí být? Vdaná ani zasnoubená to nejsem. Může to být třeba i půjčený prstýnek? Nebo to u půjčeného prstýnku ukáže děti jeho majitelky?? A je možné, že by tu metodu na mě někdo aplikoval takhle třeba po netu? :D

• Citovat
  • Upravit
11117
12.4.13 12:27

Ja myslim, ze uplne klidne i pujcenym prstynkem pres internet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.13 12:29

A kdy je to holka a kdy kluk?

• Citovat
  • Upravit
515
12.4.13 12:49

Mně to dělala známá asi ve dvaceti, ještě za svobodna a řekla mi, že budu mít dva kluky, no a dva kluky mám, tak nevím, zda věřit nebo nevěřit, podle mě je to náhoda, ale říkala, že všem okolo to vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.4.13 12:50

Mě vycházejí 2 kluci a 2 holky :)… Dva kluky už mám, o třetí mimi jsem přišla a čtvrtý zatím nečekám, tak jsem na to teda zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.4.13 12:51

Můžeš použít i jehlu :) mně vychází taky dva kluci a jeden už je na cestě, tak uvidíme jestli vyjde i druhej :)

• Citovat
  • Upravit
5453
12.4.13 12:59

Mě to teda taky vyšlo u všech dětí :pankac:.2 kluci a jedna holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.4.13 13:05

@Acinore a kdy je to holka a kdy kluk? :D dle předchozích předchozích příspěvků někdo to zkouší nad bříchem, někdo nad dlaní… pak jestli se má točit, nebo kývat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
12.4.13 13:31

A jak se vám ukážou dvě děti?? já třeba když si to zkusím.. tak s mi prstýnek nejdřív kýve(kluk) toho už mám a pak začne kroužit(holčička) jsem teď těhotná.. tak by to mělo být takhle?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.4.13 13:48

@Rachael kroužení holka, kývání kluk :) já to dělala nad dlaní :) @aajulinka jakmile se ukáže jedno, tak protřepeš jehlu/prstýnek jako na pročištění a začneš znova :)

• Citovat
  • Upravit
719
12.4.13 14:32

@Acinore a vyšlo ti kývání? :) mně se točí :nevim: tedy nevím, co ten pindík na utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.4.13 15:57

:P, mě prstýnkovou metodu dělal kolega, prej mu to vyšlo úúúúplně u všech, včetně vlastních dětí…No a já jsem asi ta vyjímka, protože mě vyvěštil kluka a mám stoprocentní holčičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.4.13 17:49

@Rachael že bys byla vyjímka? :D mně se kýve, při dalším se taky kýve a při třetim pokusu se ani nehne :) takže dva kucííí :D

• Citovat
  • Upravit
719
12.4.13 19:01

@Acinore anebo vyhodím výbavičku na holku, nakoupím na kluka a pak budu u porodu jak jelen :D… no, jak řekla budoucí babička: raději se necháme překvapit a budeme připraveni v neutrálu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.4.13 19:56

@Rachael a víš co, lepší holka v modrý než kluk v růžový :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat