Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja myslim, ze uplne klidne i pujcenym prstynkem pres internet ![]()
Mně to dělala známá asi ve dvaceti, ještě za svobodna a řekla mi, že budu mít dva kluky, no a dva kluky mám, tak nevím, zda věřit nebo nevěřit, podle mě je to náhoda, ale říkala, že všem okolo to vyšlo…
Mě vycházejí 2 kluci a 2 holky
… Dva kluky už mám, o třetí mimi jsem přišla a čtvrtý zatím nečekám, tak jsem na to teda zvědavá ![]()
Můžeš použít i jehlu
mně vychází taky dva kluci a jeden už je na cestě, tak uvidíme jestli vyjde i druhej ![]()
@Acinore a kdy je to holka a kdy kluk?
dle předchozích předchozích příspěvků někdo to zkouší nad bříchem, někdo nad dlaní… pak jestli se má točit, nebo kývat
…
A jak se vám ukážou dvě děti?? já třeba když si to zkusím.. tak s mi prstýnek nejdřív kýve(kluk) toho už mám a pak začne kroužit(holčička) jsem teď těhotná.. tak by to mělo být takhle?? ![]()
@Rachael kroužení holka, kývání kluk
já to dělala nad dlaní
@aajulinka jakmile se ukáže jedno, tak protřepeš jehlu/prstýnek jako na pročištění a začneš znova ![]()
@Acinore a vyšlo ti kývání?
mně se točí
tedy nevím, co ten pindík na utz ![]()
, mě prstýnkovou metodu dělal kolega, prej mu to vyšlo úúúúplně u všech, včetně vlastních dětí…No a já jsem asi ta vyjímka, protože mě vyvěštil kluka a mám stoprocentní holčičku ![]()
@Rachael že bys byla vyjímka?
mně se kýve, při dalším se taky kýve a při třetim pokusu se ani nehne
takže dva kucííí ![]()
@Acinore anebo vyhodím výbavičku na holku, nakoupím na kluka a pak budu u porodu jak jelen
… no, jak řekla budoucí babička: raději se necháme překvapit a budeme připraveni v neutrálu ![]()
Já jsem z toho perplex
Jaký prstýnek to musí být? Vdaná ani zasnoubená to nejsem. Může to být třeba i půjčený prstýnek? Nebo to u půjčeného prstýnku ukáže děti jeho majitelky?? A je možné, že by tu metodu na mě někdo aplikoval takhle třeba po netu?