Prstýnková metoda pro určení pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19976
8.1.13 20:57

Je fakt, že já měla pohyby spíš okolo pupíku, dole málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.1.13 20:59

No já už mám dělohu u žeber a cejtila jsem ho tam jen jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
8.1.13 21:06

Mě taky vyšly dvě holky a mám je doma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
8.1.13 21:09

Ahoj holky, přečetla jsem si tuhle diskuzi a nedalo mi to, na šňůrku jsem navlikla prstýnek a podržela nad levou dlaní. Těhotná sice nejsem, ale mimčo plánujeme, dceru už mám. Jak to teda funguje? A jak se dozvím kolik těch dětí budu mít :mrgreen: Střídavě se mi to kývalo a točilo, když jsem to dala manželovi, ať mi tím točí on, tak se mu to kývalo neidentifikovatelně na všechny strany :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
8.1.13 21:22

Mě teda vždycky vycházelo první kluk, druhá holka a potřetí se nikdy neroztočil… kluka už mám a ted nevím, věřím tomu, ale klidně to může být i kluk že :D :D
nad břichem se mi neroztočí vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
8.1.13 22:04

Ahoj holky, mohla bych vás poprosit o instruktáž? :mrgreen:
Jak se to drží - jako když chci solit (takže tři prsty - palec, ukazováček, prostředníček) nebo to přehodím přes jeden prst (třeba ukazováček) a nechám viset? :D

A zajímalo by mě, jak před tím, než žena otěhotní, prstýnek „pozná“, co to bude :mrgreen: když jde o to, který ocásek bude první ;)

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
8.1.13 22:05

@Evelynka82 já držím, jako když solíš tou duhou rukou ho uklidním, aby se nehýbal, a on se pak rozhýbe sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.1.13 07:05

Dobré ráno :kytka:
tak jsem to včera zkoušela ještě nad tou dlaní a taky se točil. Manžel to taky zkoušel. Ono je prý lepší když to dělá někdo druhý a taky se točil. A normálně víte co udělal? Když se ten prstýnek točil nad mou dlaní tak se k němu přiblížil svou druhou rukou a on se zastavil 8o pak tu ruku dal zase pryč a on se opět kroužil dál. Holky to jsou čáry :think:

Jinak postup jaký znám je takový že se vezme nejlepe váš dlouhý vlas ( nebo nit) na to nejlépe snubní nebo zásnubní prstýnek a vlas se chytí mezi prsty jak když solíte.

Co se týče těch pohybů, já jsem teprva v 18tt takže tak od 30.12 cítím jen letmé pohlazení uvnitř břicha. Takové to kopnutí ještě ne. Tak uvidíme kde se nakonec bude nejvíc hýbat.
Ale podle fotky co jsem sem dala je to podle mě opravdu pincek a né prstík nebo pupečníková šňůra. Ta doktorka co mi to dělala se opravdu koukala důkladně a říkala, že není pochyb. co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
9.1.13 16:31

Já těmhle věcem taky docela věřím, ale dělala jsem si to při svém druhém těhotenství a každý den ukazoval něco jiného :D Víc ukazoval holčičku a mám kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
9.1.13 19:26

Holky já nedávno dělala kamarádce prstýnkovou metodu, ten její prstýnek, se ale ne a ne hnout, tak jsme si říkaly, že to prostě nechce ukázat a nakonec si představte to musela dát pryč :-(, asi to fakt nelže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.1.13 19:37

@sisi33 ježiš, tak to je smutný :( :( já si prostě myslím, že na tom vážně něco bude. Jen ze mě si to dělá srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
9.1.13 20:03

@cherubínek A nebude to tím že v hloubi duše hodně toužíš po děvčátku? třeba to nějak ovlivňuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.1.13 07:13

@sisi33 no možný to je. Už na začátku diskuze jsem psala, že hluboku uvniř tam cítím tu holčičku :mrgreen:. Ale manžel z praktických důvodů chce kluka a holka mu taky vychází. No každopádně v červnu rodim a bude to 100% kluk, prstýnek neprstýnek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HHHanka....
17.1.13 22:53

O této prstýnkové metodě vím tak tyden, nastudovala jsem co a jak a vyzkoušela. nikdy jsem na takové věci nevěřila, ale po tomhle jsem změnila názor. Taky jsem se dočetla že někomu krouží holka a někomu krouží kluk, takže je to třeba vyzkoušet…má zkouška dopadla tak že mi nad dlaní 3× kroužil, počtvrté se kyval a pak nic…no a 3 kluky mám doma, takže by do budoucna i ta holčička…Taky jsem to zkoušela švagrové jednou kroužil a dvakrát kýval, kluka má doma a ted´ je těhotná, tak jsem zvědavá jestli jí vyjde ta holčička..

• Citovat
  • Upravit
Naima
17.1.13 22:58

A při bouřce vytáhněte svíčku hromničku :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak