Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak holky, šup ke stylistovi, kadeřníkovi a každá budeme krásná ![]()
Tady odkaz na článek : http://www.super.cz/…enalici.html
![]()
Tak ja rano v pyzamu taky zrovna nejsem zadna miss
vsechno jsou to triky, makeup, pricesky..
člověk by nevěřil… že hvězdy…
jsem občejná ženská ale v tomhle stavu nechodím ani s košem ![]()
Ne, nemyslím si, že je ošklivá. Je evidentně utahaná / nevyspalá a nenamalovaná. Je potřeba si uvědomit, že novináři čekají na to, aby celebritu vyfotili co nejhůř. Pořád vypadá o stoprocent lépe než průměrná utahaná /nevyspalá a nenamalovaná smrtelnice
.
Rozhodně není ošklivá, kdyby se usmála a netvářila se takto tak vypadá hnedka líp ![]()
Já vstávám do práce v 6:00 a vypadám mnohem hůř
ale make-up vše spraví
jen se musí vědět, jak na to ![]()
Jooo, na to tak mám čas a peníze
mě stačí že se líbím manželovi ![]()
No tohle pro mě byla ještě do dnes nejhezčí herečka
Jo, málo kdo z nás vypadá bez make upu a v teplácích dobře, ale otázka je, jestli tak chodíme ven
Na druhou stranu obdivuji její odvahu ![]()
Ted jsem se akorat na to divala, je fakt ze i z oskliveho kacatka dokazi udelat krasnou labut, ale z tunou makeupu
Já jsem ale neřekla, že ONA je ošklivá! Dala jsem to sem, jen aby se někdo, kdo má nižší sebevědomí usmál, že i ty herečky a modelky jsou jen lidi!! A bez make-upu i ta celebrita vypadá stejně jako „my“ ![]()
Takovych osklivych kacatek potkam venku stovky. Holt ne kazda si da vzdy zalezet na tom jak vypada, uznejte, ze ani doma nechodime zrovna vzdy krasne, vyspane, namalovane a oblecene
spis me obcas desi chlap, co si mysli, ze ty zensky takhle vypadaji stale, tedy dokonale a nechteji treba priznat, ze za tim je hodina prace vizazisty, umela prsa a nasite vlasy ![]()
Kdyby se netvářila tak nešťastně a nezapomněla ráno použít hřeben, tak by vypadala i celkem hezky. Ale díky za diskuzi, konečně vím, že i hérečky, modelky a podobní jsou jen lidé a vypadají podobně jako já, když nepoužiju makeup a sundám řasy ![]()
(Ovšem, víte, jaký zázrak dokáže solárko, asi mám kliku, ale stačí mi jít na solárko 4 x do roka, a hnedka ani ten make-up nemusím používat. K tomu nalepovací řasy, abych se nemusela malovat a vypadám relativně dobře i po probuzení
- je učesat se musím
)
Já se doma zásadně neupravuju, abych vyděsila podomní prodavače a utíkali s jekotem do noci ![]()