Kdo si ještě myslí, že je ošklivá?

2947
14.12.12 14:29

Kdo si ještě myslí, že je ošklivá??

Tak holky, šup ke stylistovi, kadeřníkovi a každá budeme krásná :)
Tady odkaz na článek : http://www.super.cz/…enalici.html
:dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
14.12.12 14:30

Tak po ranu asi taky tak vypadam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
14.12.12 14:31

Tak ja rano v pyzamu taky zrovna nejsem zadna miss :mrgreen: vsechno jsou to triky, makeup, pricesky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

8o člověk by nevěřil… že hvězdy…
jsem občejná ženská ale v tomhle stavu nechodím ani s košem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima

Ne, nemyslím si, že je ošklivá. Je evidentně utahaná / nevyspalá a nenamalovaná. Je potřeba si uvědomit, že novináři čekají na to, aby celebritu vyfotili co nejhůř. Pořád vypadá o stoprocent lépe než průměrná utahaná /nevyspalá a nenamalovaná smrtelnice :D.

• Citovat
  • Upravit
10048
14.12.12 14:32

Rozhodně není ošklivá, kdyby se usmála a netvářila se takto tak vypadá hnedka líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048

Já vstávám do práce v 6:00 a vypadám mnohem hůř :mrgreen: ale make-up vše spraví :P jen se musí vědět, jak na to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230

Jooo, na to tak mám čas a peníze :mrgreen: mě stačí že se líbím manželovi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.12.12 14:33

No tohle pro mě byla ještě do dnes nejhezčí herečka :pankac: Jo, málo kdo z nás vypadá bez make upu a v teplácích dobře, ale otázka je, jestli tak chodíme ven :nevim: Na druhou stranu obdivuji její odvahu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.12.12 14:35

Mne prijde, ze vencili psa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
14.12.12 14:35

Ted jsem se akorat na to divala, je fakt ze i z oskliveho kacatka dokazi udelat krasnou labut, ale z tunou makeupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
14.12.12 14:36

Já jsem ale neřekla, že ONA je ošklivá! Dala jsem to sem, jen aby se někdo, kdo má nižší sebevědomí usmál, že i ty herečky a modelky jsou jen lidi!! A bez make-upu i ta celebrita vypadá stejně jako „my“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
14.12.12 14:41

Takovych osklivych kacatek potkam venku stovky. Holt ne kazda si da vzdy zalezet na tom jak vypada, uznejte, ze ani doma nechodime zrovna vzdy krasne, vyspane, namalovane a oblecene :-) spis me obcas desi chlap, co si mysli, ze ty zensky takhle vypadaji stale, tedy dokonale a nechteji treba priznat, ze za tim je hodina prace vizazisty, umela prsa a nasite vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.12.12 14:43

Kdyby se netvářila tak nešťastně a nezapomněla ráno použít hřeben, tak by vypadala i celkem hezky. Ale díky za diskuzi, konečně vím, že i hérečky, modelky a podobní jsou jen lidé a vypadají podobně jako já, když nepoužiju makeup a sundám řasy :lol:
(Ovšem, víte, jaký zázrak dokáže solárko, asi mám kliku, ale stačí mi jít na solárko 4 x do roka, a hnedka ani ten make-up nemusím používat. K tomu nalepovací řasy, abych se nemusela malovat a vypadám relativně dobře i po probuzení :pankac: - je učesat se musím :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
14.12.12 14:45

Já se doma zásadně neupravuju, abych vyděsila podomní prodavače a utíkali s jekotem do noci :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak