Iveta Živě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12505
6.12.12 11:17

Iveta Živě

Koukáte??? :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P
Já z ní nemužu, to je fakt síla :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
6.12.12 11:20

Motýlku, je to síla :D jak je nevychovaná, skáče lidem do řeči, neví, na co se moderátor ptá atd atd. Prostě síla. Poslední díl to šlo, ten před tím, tzv RYCHTÁŘ LIVE byl nejhorší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 11:22
@dani24687 píše:
Motýlku, je to síla :D jak je nevychovaná, skáče lidem do řeči, neví, na co se moderátor ptá atd atd. Prostě síla. Poslední díl to šlo, ten před tím, tzv RYCHTÁŘ LIVE byl nejhorší :lol: :lol:

Jo s tím Rychtářem sem se smála furt, jak uš ne uš ne a byla uplně na mol to byl nej díl tět zrovna koukám na reprízu dalšího dílu :P :P :P Líbí se mi jak když jí někdo volá a nadává jí jak se jí tam všichni v tom studiu smějou :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.12.12 11:23

Já na to občas koukám, když na to narazím při přepínání Tv. Pár minut stačí :mrgreen: je hloupá. Že jí není trapně chodit napitá do živého vysílání. Dali jí šanci a pořád to kazí. Já jí měla ráda v dětství, ale co se s ní stalo. :roll: A pan Rychtář jí dost ovlivňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.12.12 11:25

Podle mě by jí měli zbavit svéprávnosti. Dřív to bylo k smíchu ale ted je to k pláčí a je mi z ní špatně, ztrapnovat se v jejích letech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Já tu chcípám nechte mě zpívat prosím prosím já chci zpívat, ona vubec neví co říká a na co odpovídá, Těším se na lucernu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@sunnyho.motylek píše:
Jo s tím Rychtářem sem se smála furt, jak uš ne uš ne a byla uplně na mol to byl nej díl tět zrovna koukám na reprízu dalšího dílu :P :P :P Líbí se mi jak když jí někdo volá a nadává jí jak se jí tam všichni v tom studiu smějou :P :P
:lol: :lol: :lol: jojo a nebo A vy jste pil? Vy jste pil? :potlesk: Já si myslím, že ona neumí přijímat kritiku a kdyby se jednou postavila a řekla „Ano, měla jsem/mám problémy s alkoholem, lékama…“ tak by nikdo neměl už tendence se jí ptát, jestli má problémy s pitím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 11:26
@dituleska píše:
Podle mě by jí měli zbavit svéprávnosti. Dřív to bylo k smíchu ale ted je to k pláčí a je mi z ní špatně, ztrapnovat se v jejích letech :zed:

To jo je to smutné, ale mě to endá když jí vidím jak se chová a baví mě to, ale každopádně je to smutné, že takto dopadla a přišla díky tomu s syna, mezi námi je takových lidí hooodně, ale ona je slavná a lidi prostě baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 11:27
@sunnyho.motylek píše:
To jo je to smutné, ale mě to endá když jí vidím jak se chová a baví mě to, ale každopádně je to smutné, že takto dopadla a přišla díky tomu s syna, mezi námi je takových lidí hooodně, ale ona je slavná a lidi prostě baví

Musím bohužel přiznat, že i mě to baví :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 11:27
@dani24687 píše: :lol: :lol: :lol: jojo a nebo A vy jste pil? Vy jste pil? :potlesk: Já si myslím, že ona neumí přijímat kritiku a kdyby se jednou postavila a řekla „Ano, měla jsem/mám problémy s alkoholem, lékama…“ tak by nikdo neměl už tendence se jí ptát, jestli má problémy s pitím.

A jak dávaly otázku Vikimu a Rychtář já odpovím za tebe jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 11:28
@sunnyho.motylek píše:
A jak dávaly otázku Vikimu a Rychtář já odpovím za tebe jo :lol:

Dement, ale Viky mu to pak dobře řekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594

Holky, já jsem četla o tom, že oni ji platí, aby se takhle chovala a případně i pila. Kdo by na to jinak taky koukal, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Kde, co já se chci taky pobavit. Na kterém programu to vysílají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
@SarkaLo píše:
Holky, já jsem četla o tom, že oni ji platí, aby se takhle chovala a případně i pila. Kdo by na to jinak taky koukal, že?

Já jsem to četla taky, ale moc tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.12.12 11:29

@dani24687 Když ono je to těžký, všude něco píšou, ale je lidé četli, tak si vyber…no ale vůbec bych se nedivila, kdyby za to pití dostávala prachy…:-) Jen aby se zvedla sledovanost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí