Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koukáte???
![]()
Já z ní nemužu, to je fakt síla
![]()
Co vy??
Motýlku, je to síla
jak je nevychovaná, skáče lidem do řeči, neví, na co se moderátor ptá atd atd. Prostě síla. Poslední díl to šlo, ten před tím, tzv RYCHTÁŘ LIVE byl nejhorší
![]()
@dani24687 píše:
Motýlku, je to sílajak je nevychovaná, skáče lidem do řeči, neví, na co se moderátor ptá atd atd. Prostě síla. Poslední díl to šlo, ten před tím, tzv RYCHTÁŘ LIVE byl nejhorší
![]()
Jo s tím Rychtářem sem se smála furt, jak uš ne uš ne a byla uplně na mol to byl nej díl tět zrovna koukám na reprízu dalšího dílu
Líbí se mi jak když jí někdo volá a nadává jí jak se jí tam všichni v tom studiu smějou
![]()
Já na to občas koukám, když na to narazím při přepínání Tv. Pár minut stačí
je hloupá. Že jí není trapně chodit napitá do živého vysílání. Dali jí šanci a pořád to kazí. Já jí měla ráda v dětství, ale co se s ní stalo.
A pan Rychtář jí dost ovlivňuje.
Podle mě by jí měli zbavit svéprávnosti. Dřív to bylo k smíchu ale ted je to k pláčí a je mi z ní špatně, ztrapnovat se v jejích letech ![]()
Já tu chcípám nechte mě zpívat prosím prosím já chci zpívat, ona vubec neví co říká a na co odpovídá, Těším se na lucernu
![]()
@sunnyho.motylek píše:
Jo s tím Rychtářem sem se smála furt, jak uš ne uš ne a byla uplně na mol to byl nej díl tět zrovna koukám na reprízu dalšího dílu![]()
![]()
Líbí se mi jak když jí někdo volá a nadává jí jak se jí tam všichni v tom studiu smějou
![]()
@dituleska píše:
Podle mě by jí měli zbavit svéprávnosti. Dřív to bylo k smíchu ale ted je to k pláčí a je mi z ní špatně, ztrapnovat se v jejích letech
To jo je to smutné, ale mě to endá když jí vidím jak se chová a baví mě to, ale každopádně je to smutné, že takto dopadla a přišla díky tomu s syna, mezi námi je takových lidí hooodně, ale ona je slavná a lidi prostě baví
@sunnyho.motylek píše:
To jo je to smutné, ale mě to endá když jí vidím jak se chová a baví mě to, ale každopádně je to smutné, že takto dopadla a přišla díky tomu s syna, mezi námi je takových lidí hooodně, ale ona je slavná a lidi prostě baví
Musím bohužel přiznat, že i mě to baví ![]()
@dani24687 píše:![]()
![]()
jojo a nebo A vy jste pil? Vy jste pil?
Já si myslím, že ona neumí přijímat kritiku a kdyby se jednou postavila a řekla „Ano, měla jsem/mám problémy s alkoholem, lékama…“ tak by nikdo neměl už tendence se jí ptát, jestli má problémy s pitím.
A jak dávaly otázku Vikimu a Rychtář já odpovím za tebe jo ![]()
@sunnyho.motylek píše:
A jak dávaly otázku Vikimu a Rychtář já odpovím za tebe jo
Dement, ale Viky mu to pak dobře řekl
Holky, já jsem četla o tom, že oni ji platí, aby se takhle chovala a případně i pila. Kdo by na to jinak taky koukal, že?
Kde, co já se chci taky pobavit. Na kterém programu to vysílají ![]()
@SarkaLo píše:
Holky, já jsem četla o tom, že oni ji platí, aby se takhle chovala a případně i pila. Kdo by na to jinak taky koukal, že?
Já jsem to četla taky, ale moc tomu nevěřím
@dani24687 Když ono je to těžký, všude něco píšou, ale je lidé četli, tak si vyber…no ale vůbec bych se nedivila, kdyby za to pití dostávala prachy…:-) Jen aby se zvedla sledovanost ![]()