Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Léta jsem nezaložila jen tak nějakou nesmyslnou diskuzi… Tady tedy jedna je ![]()
Za tři dny jdu na operaci, po které nebudu moct dlouhou dobu naplnit svoje „choutky“. Ne nejedná se o sex. Jedná se o to, že nebudu moct pár měsíců do sauny a už teď se mi z toho svírá žaludek a nevím, jak to budu zvládat. Ano - moje závislost (a to bez legrace) spočívá v SAUNOVÁNÍ
Už asi 17 let chodím jednou i víckrát týdně do sauny (ano - byly výjimky - třeba když jsem byla v 6ti nedělí apod.), která mě neskutečným způsobem nabíjí a dělá mi moc dobře. Najednou si nedovedu představit, že budu muset i několik měsíců abstinovat. Už jen při té myšlence mám absťák. Nevím, jak se s tím budu vyrovnávat. Nedělám si legraci. Po sauně ze mě opadne napětí, stres, uvolním se, zapomenu na všechno špatné a myslím na věci, na které během dne není čas myslet… Uvědomuji si, že jsem závislá ![]()
Máte někdo taky nějakou netypickou závislost? Jak se vyrovnáváte s tím, je-li vám odepřena? Sem s ní! Podělte se ![]()
Mám, sice ne 17 let, ale prakticky denně chodím večer na takovou delší procházku. Vyčistím si hlavu, odpočinu si od dětiček, nadýchám se čerstvého vzduchu (pokud sousedi nepřiloží do kotle cvičky). Když nejdu, chybí mi to.
Emimino (viz čas příspěvku)
mezi normálními lidmi je to fakt divné, tady až tak ne ![]()
Netypickou…nevim…kafe…a cistim si casto usi, kdyz nekam jedu a nevezmu si uchostouchy, muzu se zblaznit
A vyrovnavam…kdyz nemam kafe, tak jsem tak jedovata, az mi muz nejaky sezene (vetsinou to slizne on, pac problem byva, kdyz nekam vyrazime) a a usi pomuze aspon papirovy kapesnik
Kdybych kafe nemohla ze zdravotnich duvodu tak nevim, asi bych sla do bezkofeinoveho nebo Cara nebo neceho podobneho. S usima to snad nehrozi ![]()
Moje droga je jelení lůj. Nevydržím bez něj
Jakmile mi začínají schnout rty, začínám být tak moc nervní, že ho prostě někde musím sehnat. Mažu po každém jídle, po každém napití, uprostřed noci ![]()
Než někam vyrazíme, muž se mě ptá, jestli mám jelena, jinak ví, že by musel zastavovat na první benzínce ![]()
@beruska9 @Maky.p mám to úplně stejně, v uších se šťourám klidně i několikrát denně a jeleních lojů mám asi 5 po bytě, v každý kabelce miminálně jeden a ještě dva v práci…a nemohla bych bez toho být ![]()
Jinak mám závislost na mp3 přehrávači, bez sluchátek vůbec po venku nechodím…když mi dojde baterka, tak sjem schopná změnit plány a jet domů nabít ![]()
@alenka84 Přesně, bez sluchatek ani ranu
A schopnost menit palny když dojde baterka…tak to jsem myslela, že jsem takove pako jenom ja…vidim, že nejsem
![]()
A ještě mám podobnou obsesi jak s lojema s deodorantama, těch mám taky vždycky minimálně pět
A když jdutřeba do bazénu a zapomenu ho, tak si musím jít koupit i na tu cestu domů ![]()
Já nikam nejdu nenamalovana. Bez toho ani rána mám pocit jak kdybych ty oči měla natekle. Pak něco co už tu padlo deodorant, kafe. ![]()
Kéž bych měla závislost na loji nebo sluchátkách! Já jedu ve sladkém
. Možná je to tím, že malé dítě brzo vstává a větší mu dost škodí, tak mi dochází energie. Denně po obědě musím něco sladkýho sníst a není toho málo. Klidně celou 100g Margotku nebo dvě horalky
. Vadí mi to…
Já mám závislost na dobrotách, hlavně na sladkých. Snad se mi to časem příliš nevymstí. A jinak se můžu směle připojit ke kafařům a kosmetická závislost je u mě taky docela silná, ale úspěšně s tím bojuji. Mojí ale vůbec největší závislostí jsou větrové žvýkačky, které mám u sebe pořád. ![]()
@ArankaC. píše:
Já mám závislost na dobrotách, hlavně na sladkých. Snad se mi to časem příliš nevymstí. A jinak se můžu směle připojit ke kafařům a kosmetická závislost je u mě taky docela silná, ale úspěšně s tím bojuji. Mojí ale vůbec největší závislostí jsou větrové žvýkačky, které mám u sebe pořád.
no jo, žvýkačky, tak bez těch se taky neobejdu ![]()
@lulje jsem závislá na čištění uší, jak jdu kolem vatiček, tak už mě svrbí ucho ![]()
Já jsem závislá na eterických olejích
Ráno když vstanu, tak první co udělám je, že zapalím aromalampu
Éteráky přidávám do kýble s vodou na vytírání, do koupele, na ovonění wc
Další závislosti je emimino a sladké
![]()