Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, tak já MUSÍM mít ráno po snídani kafe, to samé i po obědě a k tomu po obědě prostě MUSÍ být něco sladkého..
![]()
Ono to sladké je kapitola sama o sobě. A tohle je taky jediná závislost, které bych se mooooc ráda zbavila ![]()
@Katka86 píše:
Já jsem závislá na eterických olejích![]()
Ráno když vstanu, tak první co udělám je, že zapalím aromalampu
Éteráky přidávám do kýble s vodou na vytírání, do koupele, na ovonění wc
![]()
![]()
Další závislosti je emimino a sladké
![]()
![]()
@peprle píše:
Ahoj, tak já MUSÍM mít ráno po snídani kafe, to samé i po obědě a k tomu po obědě prostě MUSÍ být něco sladkého..![]()
Ono to sladké je kapitola sama o sobě. A tohle je taky jediná závislost, které bych se mooooc ráda zbavila
Až najdeš recepis na zbavení se závislosti na sladkém, sem s ním…
@KPKristy píše:
Tak to mám asi stejně, já jinak sedět neumím. Co na to asi říká krevní oběh…
to si taky vždycky říkám…tak si nohu z nohy sundám, ale vydržím to tak dvě minuty maximálně ![]()
@KPKristy píše:
Další závislost, kterou mám jsou dětský nožičky. Mých dětí samozřejmě. Není přebalování nebo převlíkání, kdy bych miminu neopusinkovala nožky. Sleduju ty mrňavý prstíky a žasnu, že něco tak hezkýho mohlo vzniknout. A když mi přijdou pod ruku nožky i toho staršího, tak je pomazlím taky. Na to, že nohy jinak nesnáším a dospělé nohy mi přijdou hnusné…
![]()
jéé, ahoj
Stěma nožičkama to máme stejně..hlavně u mladšího. Pusinkuju je a očichávám
ony tak krááásně voní, i když nejsou zrovna čerstvě umyté ![]()
@peprle píše:
jéé, ahojStěma nožičkama to máme stejně..hlavně u mladšího. Pusinkuju je a očichávám
![]()
ony tak krááásně voní, i když nejsou zrovna čerstvě umyté
No jo, smraďochy před koupáním mám taky ráda. Manžel mi říká, že jsem úchyl. Ale přece takový pidinožičky nemůžou ani smrdět ![]()
@peprle píše:![]()
ahoj, a nemáte po tom vytírání doma takové menší kluziště?
![]()
Nee, to je jen tak decentně, dvě tři kapky a ta vůně
Včera jsem koupila na zkoušku skořici a manžel se skoro udusil
![]()
Přidávám se do řad uchošťouráků, emimina a lojů a pak ještě na křupání krku (nakloním hlavu, chytnu se za bradu a tlačím, než mi křupne v krku) ![]()
@kocunka píše:
Přidávám se do řad uchošťouráků, emimina a lojů a pak ještě na křupání krku (nakloním hlavu, chytnu se za bradu a tlačím, než mi křupne v krku)
no tak to si tam nepřidám, bych se bála, že si zlomím vaz
![]()
Mytí vlasů!!! S masnou hlavou nejdu ani k popelnici
Umyju, nanesu sprej na rozčesání, pak bylinné tonikum nakonec trochu tužidla a vyfoukám.
Závislost na žvejkách a jelením loji mě pustila. Uchoštoury používám umírněně, mám z dětsví pícháno jedno 18 a druhé 25!!!Příliš častý šťourání mi způsobuje svědění. ![]()
Zato jedu v kapesníkách, papírovejch i látkovejch, mám je všude, mám pocit chronický rýmy a je to fakt asi jen pocit, jak mile vlezu do auta a zjistím, že nemám kapesníky, tak šílím
a okamřitě mám pocit, že mi ukápne rýma.
Ahoj, mam takovou ehm taky úchylku…
jsem závyslý na bdsm, nevým co dělat, prosím poraďte
Ozivuji … ted jsem četla článek o kratomu. Mám okolo sebe par uživatelů, kteří jsou závislí a uvědomila jsem si, ze jen rada, ze jsem nikdy na nicem podobnem závislá nebyla. Protože jak se znám, asi bych měla problém přestat ……
A tak si tak přemýšlím, jestli je něco, bez čeho bych byla nervózní, potila se a trepala a asi me nic nenapadá.
Každopádně miluji kávu, čokoládu a vesnici. Vím, ze bych měla problém žít v bytě někde v centru města. Tam by na me padaly úzkosti.
Jak to mate vy?
Kazdyho, kdo už padl do nějaké špatně, nezdravě závislosti, ale zbavil se ji, obdivuju a gratuluju.
@Aries6 píše:
Ozivuji … ted jsem četla článek o kratomu. Mám okolo sebe par uživatelů, kteří jsou závislí a uvědomila jsem si, ze jen rada, ze jsem nikdy na nicem podobnem závislá nebyla. Protože jak se znám, asi bych měla problém přestat ……
A tak si tak přemýšlím, jestli je něco, bez čeho bych byla nervózní, potila se a trepala a asi me nic nenapadá.
Každopádně miluji kávu, čokoládu a vesnici. Vím, ze bych měla problém žít v bytě někde v centru města. Tam by na me padaly úzkosti.
Jak to mate vy?
Kazdyho, kdo už padl do nějaké špatně, nezdravě závislosti, ale zbavil se ji, obdivuju a gratuluju.
Ten článek jsem taky četla a přiznám se, že o kratomu jsem slyšela poprvé. Taky jsem z těch, co nikdy na ničem závislí nebyli. Sklenku vína/prosecca… si dám ráda, ale závislost to není (letos jsem zcela neplánovaně třeba měla suchý únor
), kafe piju tak 5/6 šálků týdně, smrádek z cigaret je pro mě
Jediné, co mě možná napadá je cukr - jako netřepu se bez něj, ale něco malého dobrého si dopřeju asi každý den a nedovedu si představit být bez toho - teda spíš k tomu nemám důvod se v tomhle směru nějak omezovat.
@Aries6 píše:
Jak to mate vy?
Já to mám přesně naopak, cítím se klidně a bezpečně ve městě. Jakmile jsme někde “mimo civilizaci”, např. někde na vesničce na horách, která je např. hodně vzdálená od nejbližšího města s nemocnicí, popadají mě úzkosti při představě, že bych tam měla bydlet. Ale vysvětlit si to neumím ![]()
Nutella a brambůrky Lays s příchutí kečup
samozřejmě že vím že je to špatně ale prostě si nemůžu pomoct a když mrňous odjede na pár dní za babičkou tak si potřebuji dát aspoň den, dva voraz kde prostě odpočívám koukám na filmy a seriály a u toho papám něco dobrého ![]()