Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@dani24687 píše:
Jo, ten je nejlepší![]()
![]()
![]()
![]()
Jak se drží za ten obličej
![]()
Já tam bejt tak jí asi jednu vlepím, automaticky
@sunnyho.motylek píše:
Jak se drží za ten obličej![]()
![]()
![]()
Já tam bejt tak jí asi jednu vlepím, automaticky
Já jsem si říkala, jak bych zareagovala a myslím, že bych po ní skočila, ale kdo ví, třeba bych jen čučela ![]()
Já myslím, že nedostává peníze aby pila, to oni vědí, že pít bude. Oni jí určitě platí proto, že lidi jsou na ní zvědaví, jak se zase spařená předvede. Oni naopak asi počítají s tím, že špatně dopadne. Jim to zvedá sledovanost, jak jsou lidi na ní zvědaví ale podle mě je to hyenismus těžit z lidského neštěstí.
@SarkaLo píše:
@dani24687 Když ono je to těžký, všude něco píšou, ale je lidé četli, tak si vyber…no ale vůbec bych se nedivila, kdyby za to pití dostávala prachy…:-) Jen aby se zvedla sledovanost
@AninaEli Ale podle mě to není,,lidské neštěstí" měla hromadu příležitostí a ani jednu nevyužila, takže - kdo chce tam, pomozme mu tam! Když je člověk neponaužčitelný, holt blbý - ale jeho věc. A co ostatní,,obyčejní lidé" - těm taky nikdo peníze nedává, ne?
Na váš popud se koukám už na druhý díl..musím s lítostí říct že ženská který bude 50 a chová se jak debílek 15-tiletej mě doráží
měla by se sebrat, Rychtáře kopnout do zadku
Asi by neměl nikdo odsuzovat, za to, co dělá nebo nedělá. Mně tohle všechno připadá hodně smutné. Ona neví, jak vysílání působí na lidi, kteří se na něj dívají. Vidí ho jen svýma očima. Podle mě by potřebovala psychologa nebo někoho, kdo by ji pomohl. Její psychika musí dostávat dost zabrat. Nevhodné otázky bych nedávala do přímého přenosu, i když mám na její reakce a odpovědi svůj názor. Jak jsem psala, připadá mi moc smutné, do jaké životní situace se tím vším dostala. A místo toho, aby ji někdo soucitně pomohl, tak ji nevybíravým způsobem ponižuje. Klidně mi nadávejte a pište negativní reakce ale ve mně pohled na její vystupování vzbuzuje soucit, když vidím, že nachápe vůbec na co se ji kdo ptá. A její partner, pan Rychtář ji dělá v životě takového jako by tátu, který ji pomáhá. Jeho jednání chápu, taky bych se postavila za člověka, na kterém by mi záleželo. On jen plní její touhu po tom být zase v televizi, plní ji její sny a přání. Dokonce jsem si jistá, že kdyby ho neměla, asi by to bylo ještě horší. Přála bych ji, aby se z toho všeho dostala a byla plná optimismu, pozitivní energie a hlavně neměla už nikdy chuť se k alkoholu vrátit. Jenže tím, jak se vystavuje veřejně, na sebe upoutává velkou pozornost, která spíš ji stáhne zase ke dnu. ![]()
Televize pětka jí dost pomáhá, říká že nemá skoro ani na jídlo a dostává 300tisíc měsíčně, platí ji hodiny zpěvu taky nenavštěvuje, odpovídá divně, když se jí nevyhovuje otázka říká že nerozumí, párkrát vyjela na lidi! No uvidíme jakej bude přímej přenos z Lucerny
Já jí moc přeju aby se z toho dostala aby jí bylo líp, ale myslím si, že ona tím žije tím bulvárem jí to baví, proč teda leze do pětky??ělá pořad??
Já bych se na jejím místě zahrabala doma a snažila se žít jako normální člověk, snažila bych se získat svého syna…
Ona se na dno tahá sama, je mi jí v tomhle líto je to taky člověk…Ale,proč se dolu tahá sama pořád? Nemá snad motivaci ve svém synovi??Asi jí to je málo..
Mně jí líto rozhodně není! Kolik šancí už dostala, když už, tak kvůli synovi by se měla vzpamatovat. Lidé to mají na světě daleko těžší než ona. Je dospělá a svéprávná. Jsou matky, co vyžijí s 12.000,–/měs a dvěma dětma, ona má měsíčně 300.000,– a ani o to děcko se nedokáže postarat. Mohlo vám jí být líto v době, kdy dostala druhou třetí šanci, ale teď? My „normální“ lidi taky nechodíme do práce pod parou, takhle totálně mimo, to by s náma hned vyběhli. Já přijít takhle do práce, tak mám do týdne vyhazov a nikdo se nezajímá, jestli mám dítě nebo peníze.
12000??já mám rodičák komplet na vše a nestěžuju si, já se jí každopádně nezastávám, jen je mi líto kam spadla, a jak píšu muže za vše sama a dělá jí to dobře
@sunnyho.motylek píše:
12000??já mám rodičák komplet na vše a nestěžuju si, já se jí každopádně nezastávám, jen je mi líto kam spadla, a jak píšu muže za vše sama a dělá jí to dobře
Mě je líto jiných lidí
ale chlap má příjem, ne? ![]()
@dani24687 píše:
Mě je líto jiných lidíale chlap má příjem, ne?
jo mě zbejvá rodičák na vše krom placení učtu ![]()
@sunnyho.motylek píše:
jo mě zbejvá rodičák na vše krom placení učtu
Já myslela těch 12000 na matku, co už pracuje, víš
rodičáku se „bojím“ už teď, mám pocit, že zaplatím auto, udělám 2 větší nákupy a tím končím ![]()