Iveta Živě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
6.12.12 17:19
@dani24687 píše:
Já myslela těch 12000 na matku, co už pracuje, víš :) rodičáku se „bojím“ už teď, mám pocit, že zaplatím auto, udělám 2 větší nákupy a tím končím :think:

Já to zvldám uplně v pohodě mám ho na tři roky, a ty to budeš mít jak??Čekáš mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 17:22
@sunnyho.motylek píše:
Já to zvldám uplně v pohodě mám ho na tři roky, a ty to budeš mít jak??Čekáš mimi?

Já mám termín v únoru a na 99% si to dám taky na tři roky. Ale bude to těžko, když 4000 budu platit auto, do teď jsem to ani nepostřehla v té výplatě se to ztratí, ale s příjmem něco málo nad 7000 ani ne :evil: Sice jo, chlap vydělává, ale do teď jsem byla zvyklá se starat sama o sebe, tak se mírně děsím, ale tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 17:26
@dani24687 píše:
Já mám termín v únoru a na 99% si to dám taky na tři roky. Ale bude to těžko, když 4000 budu platit auto, do teď jsem to ani nepostřehla v té výplatě se to ztratí, ale s příjmem něco málo nad 7000 ani ne :evil: Sice jo, chlap vydělává, ale do teď jsem byla zvyklá se starat sama o sebe, tak se mírně děsím, ale tak to prostě je.

Neboj přijdete na to jak to zvládat, nakupovat po akcích ve velkým hlavně pleny atd ty sou furt v akcích a tak to máš za chvilku, co to bude??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 17:28
@sunnyho.motylek píše:
Neboj přijdete na to jak to zvládat, nakupovat po akcích ve velkým hlavně pleny atd ty sou furt v akcích a tak to máš za chvilku, co to bude??

Jo, musíme to pak nějak vychytat. mám pocit, že se nedočkám, jak se těším :) Bude to klučina :srdce: Přitom to utíká čím dál víc, ale už ať je únor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 17:39
@dani24687 píše:
Jo, musíme to pak nějak vychytat. mám pocit, že se nedočkám, jak se těším :) Bude to klučina :srdce: Přitom to utíká čím dál víc, ale už ať je únor.

až se narodí tak ti přijde jako by jsi ani těhotná nebyla, pak ti to bude utíkat šílenou rychlostí malej už má pul roku a jak to uteklo strašně moc rychle :D :D :D :D Už se mi tu plazí a včera byl ještě miminko který koukalo do světla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 17:40
@sunnyho.motylek píše:
až se narodí tak ti přijde jako by jsi ani těhotná nebyla, pak ti to bude utíkat šílenou rychlostí malej už má pul roku a jak to uteklo strašně moc rychle :D :D :D :D Už se mi tu plazí a včera byl ještě miminko který koukalo do světla :)
:srdce: malej je krásnej :srdce: jak se jmenuje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 17:45
@dani24687 píše: :srdce: malej je krásnej :srdce: jak se jmenuje?

Davídek :srdce: :srdce: :srdce:
Jaké máte jméno vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 17:46
@sunnyho.motylek píše:
Davídek :srdce: :srdce: :srdce:
Jaké máte jméno vy??

Chtěli jsme buď Alexandr nebo Alex, ale dáme Alexe, přijde mi to i modernější. Na těch jménem ujíždím od mala, až bude sestřička, bude to Alexandra, ať si každej říká co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 17:48
@dani24687 píše:
Chtěli jsme buď Alexandr nebo Alex, ale dáme Alexe, přijde mi to i modernější. Na těch jménem ujíždím od mala, až bude sestřička, bude to Alexandra, ať si každej říká co chce :mrgreen:

Lexa hezký jméno :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 17:50
@sunnyho.motylek píše:
Lexa hezký jméno :) :)

I Saša se mi líbí, prostě to jméno žeru :mrgreen: :mrgreen: Davídek je taky moc pěkný. Líbí se mi i Vojtíšek a Dominik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 19:06
@dani24687 píše:
I Saša se mi líbí, prostě to jméno žeru :mrgreen: :mrgreen: Davídek je taky moc pěkný. Líbí se mi i Vojtíšek a Dominik.

To byly naši favoriti, ale chlap nechtěl Vojtu a já moc, pak sem chtěla Dominika, ale nelíbilo se mi, že by mu říkali Domčo, tak sme nakonec řekly David a basta už to nebudeme řešit a hádat se o jménu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.12.12 19:07
@sunnyho.motylek píše:
To byly naši favoriti, ale chlap nechtěl Vojtu a já moc, pak sem chtěla Dominika, ale nelíbilo se mi, že by mu říkali Domčo, tak sme nakonec řekly David a basta už to nebudeme řešit a hádat se o jménu :D

U nás to bylo to samé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 20:18
@dani24687 píše:
U nás to bylo to samé :pankac:

Tak moc jsem chtěla Vojtíška tolik se mi to jméno líbí a to chtěl ze začátku jeho jméno Ondra jméno se mi moc líbí, ale nechtěla jsem tak jsem mu slíbila, když bude dtuhej kluk tak se bude jmenovat po něm-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.12.12 20:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5578
6.12.12 22:37

Panebože, teď na to koukám a je to masakr :roll: :roll: :roll:, ona je snad ožralá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí