Veselé vánoční historky

960
13.12.12 10:38

Veselé vánoční historky

Ahoj :mavam:. Poslední dobou je tu tolik ne příliš veselých diskuzí, že mě napadlo založit tuhle pro pobavení. Co veselého nebo vtipného se vám stalo o Vánocích?
Já začnu. Jako malá jsem měla kocoura, který miloval Vánoce. Každý rok, jakmile jsme sestavili stromeček (měli jsme veliký umělý), vylezl nahoru až skoro do koruny a tam spal. Jeden rok ale trošku přibral. Stromeček už byl nastrojený, byl den před Štedrým večerem, kocour vylezl nahoru…a stromek spadl. Museli jsme běžet nakoupit celý sortiment ozdob k Vietnamcům na poslední chvíli a stromek ozdobit znovu. Ten rok se večeřelo až asi v devět večer :mrgreen:.
A co vy? Co se stalo vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
13.12.12 10:54

Jeeee hezke tema :palec:…predloni nam plavali dva kapri ve vane, nas a sousedovic. chlapi ze kapry vykuchaji a nalozi do mlika spolu u nas…zasrakana cela kuchyn, propichla zluc slivovicka na posilnenou a kapri nakrajeni naprosto otresne:-D…jinak moc zazitku nemame a Vanoce probihaji v klidu.jen ninuly rok moje draha polovick dotahla strom do stropu a v deset vecer 23.12 jsme litali dokupovat ozdoby:-).no a u kamaradu nedrzel stromecek ve stojanu tak ho chlap privrtal do plovoucky:-D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.12.12 10:57

Kocour byl frajer :D

No tak nám se vloni stalo, že nám chcípnul ve vaně kapr, vzala jsem všechnu svou kuráž, kapra vyndala, dala do igelitky a hodila do popelnice. Ještě ten den jsem jela nakupovat a řekla otom prodejcům, kde jsem ho koupila. Ti mi řekli, ať ho přinesu a že mi dají nového. Tak jsem hrdinně vyndala chcíplého kapra z popelnice a jela tam - už tam nebyli, tak jsem chodila s taškou s kaprem a nevěděla co s ním. Položila jsem ho tam na prodejní pult a stála opodál a čekala na muže. Nějakej dědula šel asi kupovat kapra a zkoumal mou igelitku :mrgreen: pak jsem zahlídla prodejce a říkám mu, že tady má toho kapra a on, že už ale žádný nemá a dal mi půlku vykoštěného co prý měl schovanou. No pevně doufám, že to taky nebylo z chcíplého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
13.12.12 11:08

Také jedna příhoda z kaprem: koupila jsem kapra, dala do vany, v noci jsem šla okolo vany a zdálo se mi, že plave nějak divně, tak jsem si říkala, že ho radši zabiju, než aby mi chcípnul. Tak jsem kapra praštila, nechala vytéct krev a položila už čistého na pračku vedle vany. Ráno slyším syna jak brečí a pořád říká - no plav, plav. Tak jsem vyběhla a koukám do koupelny, tam malý syn, kapra v ruce, natočenou plnou vanu a snažil se ho oživit a učil ho plavat. Myslel si, že na pračku vyskočil kapr sám a tak ho chtěl dát zpátky do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.12.12 11:53

Fajn téma! :palec: Já mám historku, co vyprávějí naši o ségře. Když byla malinká a zacinkal Ježíšek, vedli ji do obýváku ke stromečku. Prý se jí rozzářila očíčka, vytrhla se jim, vyrazila ke stromečku a s rozběhem se zakousla do té největší, nejzářivější ozdoby… :lol: (No ona měla vždy kladný vztah k jídlu.) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eos
8497
13.12.12 12:09

Příspěvek upraven 24.02.13 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
13.12.12 12:27

Přítelova maminka říká svému manželovi „miláčku už dostali slepičky po výslužce? " a jeho odpověď " Po drž…ce dostanou, nenesou ani jedna“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
13.12.12 12:28

To je krásné téma, a podařené historky! stromek navrtaný v plovoučce nebo kapr co neumí plavat… :lol: :lol: :lol: fakt sem se dobře nasmála!
škoda, já teda nic veselého vánočního nemám, samá nuda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.12.12 12:36
@náhradní maminka píše:
Také jedna příhoda z kaprem: koupila jsem kapra, dala do vany, v noci jsem šla okolo vany a zdálo se mi, že plave nějak divně, tak jsem si říkala, že ho radši zabiju, než aby mi chcípnul. Tak jsem kapra praštila, nechala vytéct krev a položila už čistého na pračku vedle vany. Ráno slyším syna jak brečí a pořád říká - no plav, plav. Tak jsem vyběhla a koukám do koupelny, tam malý syn, kapra v ruce, natočenou plnou vanu a snažil se ho oživit a učil ho plavat. Myslel si, že na pračku vyskočil kapr sám a tak ho chtěl dát zpátky do vody.
:hug: jééé :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.12.12 15:34

Ja mam historku ne az tak vtipnou, ale dodnes na ni doma vzpominame. Byly asi 4 nebo 5 dnu do stedreho dne, na stole seznam cukrovi, co je treba napect. V lednici i nejaka testa. Mamka dopoledne spadla na ledu a udelala si neco s rukou, na chire ji to chteli zasadrovat, nakonec to ukecala na obvaz a satek a ze se bude setrit. Dr. se ji jeste ptal, jak ma stare deti (ja 15, bracha 12), ze ji preci se vsim pomuzeme. Ja sla vecer pomahat - posbirat na balkon pradlo. Skripla jsem si prst do dveri, prst fialovy, napuchly… tak jsme sli na chiru. Sestra nejprve myslela, ze se to mamce nejaj zhorsilo, pak videla me a muj mega prst. Nastesti nebyl zlomeny, jen narazeny. Dr. prohlasil: Nez aby pomohla mamince, radeji si privre prst do dveri. Tatka s brachou nestastni, ze neni cukrovi, tak napekli vse sami, my s mamkou jim jen radily + ja zdravou pravackou neci malo pomahala.

Jo a jeden rok se nam sesly pod stromkem 2 stejne darky. Ja koupila cele rodine encyklopedii zvire a mojeho tatku to napadlo take. Nastesti jsme schovali uctenky a jednu knihu vymenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
13.12.12 17:08

Když mi bylo asi tak deset, byli jsme na Vánoce u babičky. Táta, (nevím jak ho to napadlo, ale nejspíš jsme ho s bratrancema a sestřenicema hecli) vzal obrovskej svazek těch velkejch prskavek, bylo jich fakt hodně a zapálil je najednou. Jenže z nich začaly padat velký kusy žhavýho a nebylo to kam hodit. Ve finále hořel koberec, ubrus, stromeček i záclony. Babička byla fakt nadšená. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
13.12.12 17:21

@Eos Tva historka mi pripomnela jednoho Mikulase. Byli jsme u babicky, vsech 5 vnoucat (2 bratranci bydleli ve stejnem dome). No jeden dost zlobil a vzdy mu rikali, ze nedostane nic jen shnilou bramboru a uhli od certa. Do balicku jsme vsichni dostali stejne mlsky a ovoce a onen bratranec dostal i tu shnilou bramboru. Chudak hrozne brecel a uz nechtel ani ty mlsky a ovoce, co tam mel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí