Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@cherubínek - děkuji
je to stejně zajímavé.. taky máme vyfocenýho pindíka.. kámošce se narodil chlapeček a prstýnkem jí vycházel.. tak uvidíme.. taky přidám foto kde je to vidět…sice je to malý ale aspon neco ![]()
@cherubínek fotce to nemám, ale na vlastní oči jsem to viděla a řekla bych, že je to kluk
@sisi33, no, tak doufám, že takhle to u mě nedopadne, já bych chtěla holčičku v růžovým ![]()
@Simulka77 - taky jsme si přáli holčičku
ale ted ani nevím.. když nám řekli že je to chlapeček tak jsem to obrecela a šla nakupovat takže mame vse modre ![]()
@anicka18, nám to bylo jedno, po tom, co jsme přišli o miminko ve 22tt jsme hlavně chtěli zdravé dítě, ale ten prstýnek mě teda mate ![]()
@Simulka77 - je tak to je mi líto..
už je to docela pozdě… já jsem ted v 27tt a taky se klepu jak ratlit strachy, porad hlidam pohyby.. mi prisli o mimi v 7tt.. to je jeste celkem ok ale po 12tt nebo když už se cítí pohyby brrr…
@anicka18, neboj, teď už se nic nestane. Už je to za námi, teď bude všechno v pořádku a dočkáme se zdravého mimika ![]()
@cherubínek píše:
@tweetydee nad pupkem
to může být ono, zkus to nad zápěstím, já taky točila nad pupíkem a vycházela mi holčička, oni to prý mohou roztáčet nějaké čakry. Nerozumím tomu, jen píšu, co mi taky jedna známá říkala.
@tweetydee - no nemůžu si pomoct pupek i dlan a vychází mi holka
![]()
@tweetydee aha, tak já to zkusím. je pravda, že v březnu jsem o jedno miminko přišla. A ono to může ukazovat i předešla těhotenství
tak to jdu prubnout.