Příběhy a hlášky ze základky

1132
12.1.13 16:38

Příběhy a hlášky ze základky

Ahoj holky, napadlo mě, že by jsme si mohli napsat nějaké zážitky, co jsme vyváděli na základce. Já si třeba dneska vzpomněla, jak jsme po sobě jednou házeli houbou a schytal to učitel :D taky máte něco na pobavení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
12.1.13 16:41

Jo, zlatý časy :pankac: :pankac: Na prvním stupni sprostý básničky, pamatuju si, že jsem se nikdy nemohla dočkat, až přijdu domů a řeknu ji :D Nevím, jaká to byla třída, ale přišla jsem domů, mamka otevřela a já ji začala vykládat hned před dveřma a chudák mamka mě rychle zatáhla domů a byl výslech, kde jsem to slyšela :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.13 16:43

Netýká se to mě, ale mého táty, měli spolužáka, který seděl hned u katedry a pořád dokola dělal parnicky a skládal je učitelům na tu katedru. Jeden učitel se naštval a klukovi dal za úkol přes letní prázdniny udělat 2000 parnicku :roll:
Po prázdninách přišel učitel do školy a kluk mu na stůl z tašek vysypal 2000 parnicku 8-o
A stejně pak dál skládal parnicky z papíru a stavěl je na katedru :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
12.1.13 16:45

My jsme jednou s kamarádkou napsaly do rádia na takovou tu akci, jak volají tvým známým nějaké nachytávky. No a napsaly jsme tam kontakt na jednoho kluka, co nás v tu dobu trošku štval, jenže bohužel syn naší učitelky. On ho opravdu vybral a zavolal mu. Jenže klukovi bylo tak 11-12 a on na něj připravil takovou nachytávku, že prý sexuálně obtěžoval nějakou starší dámu. Kluk ho do éteru poslal do pr… a byl z toho pěkný průšvih. Ještě se to celé přetočilo, učitelky si to vylíčily horší, než to bylo a u jeho maminky jsme to již měly nahnuté až do konce.
Jinak takové ty klasiky, jako že je učitel blbec a stál mi za zády. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.13 16:46
@dani24687 píše:
Jo, zlatý časy :pankac: :pankac: Na prvním stupni sprostý básničky, pamatuju si, že jsem se nikdy nemohla dočkat, až přijdu domů a řeknu ji :D Nevím, jaká to byla třída, ale přišla jsem domů, mamka otevřela a já ji začala vykládat hned před dveřma a chudák mamka mě rychle zatáhla domů a byl výslech, kde jsem to slyšela :cert:

Já učitelce přednesla místo kristalove studánky, „znám benzínovou studanku, kde naftovy je les, tam stačí škrtnout zapalkou a letiš do nebes“
Učitelka ale bohužel neměla pochopení :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 16:48

:mrgreen: tak to my jsme měli ještě peprnější… bylo tam něco o tom, že někdo zapomněl u kadeřnice hřebínek, jestli vám to něco říká. Já to umím do teď, no jo, blbosti si člověk pamatuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
12.1.13 16:48

Ja nic az tak vtipneho, na druhem stupni nastoupil novej tridni, samo, ze nadrzovatel ten VIP :roll: Jednou byl pochodak a spoluzacka se tam ozrala jako prase :roll: premiantka, vsichni ruce pryc.Ale ucitel nic nevedel, nakonec mi tam zacala padat a ucitel nikde, tak jsem ji dovlikla domu a jeji maminka si stezovala, ze jsem ji ozrala já. Mela jsem z toho dutku tridniho ucitele, ackoliv jsem nemela ani loka a vlastne jsem ji zachranila.Id te doby ho nesnasim, naseho tridniho, nedavno jsem ho potkala a rekla mu ze byl peknej bastard(je asi o dvanact let starsi).

• Citovat
  • Upravit
1132
12.1.13 16:50

Hihi, paráda :-) my taky vymýšleli pořád nějaký kraviny :-) a věčně samý poznámky, jeden učitel mi jich dal jednou asi 5 za hodinu, prostě jsem furt mlela a mlela a mlela a taky jsem musela sedět věčně sama, protože jsem zlobila i s tím nejtišším klukem ve třídě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
12.1.13 16:50

Jo, jo, já seděla v první lavici těsně před katedrou, která byla na tu lavici nalepená a psala jsem si taháky tenoučkou pentelkou do stolního kalendáře, který byl na té katedře postavený, přímo přede mnou. Fungovalo to dokonale a nikdy na to nikdo nepřišel, naštěstí. Samosebou vždy po hodině jsem to poctivě vygumovala. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.13 16:51
@dani24687 píše: :mrgreen: tak to my jsme měli ještě peprnější… bylo tam něco o tom, že někdo zapomněl u kadeřnice hřebínek, jestli vám to něco říká. Já to umím do teď, no jo, blbosti si člověk pamatuje :mrgreen:

neznam :think: jí napiš ať se pobavime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
12.1.13 16:51

@blorchi hm, tak to je teda docela ostrý 8o tak to asi nevzpomínáš teda moc dobře, škoda, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
12.1.13 16:52
@Helii píše:
Jo, jo, já seděla v první lavici těsně před katedrou, která byla na tu lavici nalepená a psala jsem si taháky tenoučkou pentelkou do stolního kalendáře, který byl na té katedře postavený, přímo přede mnou. Fungovalo to dokonale a nikdy na to nikdo nepřišel, naštěstí. Samosebou vždy po hodině jsem to poctivě vygumovala. :oops: :mrgreen:

hezký :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 16:53
@ivana-domca píše:
neznam :think: jí napiš ať se pobavime :kytka:

Ona není ani vtipná, jen plná sprostých slov a říkali jsme ji v sedmi letech, teď nevím, jestli by pobavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.13 16:53
@Helii píše:
Jo, jo, já seděla v první lavici těsně před katedrou, která byla na tu lavici nalepená a psala jsem si taháky tenoučkou pentelkou do stolního kalendáře, který byl na té katedře postavený, přímo přede mnou. Fungovalo to dokonale a nikdy na to nikdo nepřišel, naštěstí. Samosebou vždy po hodině jsem to poctivě vygumovala. :oops: :mrgreen:

Jojo, vždycky byla pod svícnem největší tma, celou střední jsem proseděla v první lavici :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
12.1.13 16:55

@dani24687 tak to zkus, uvidíme :-)

jinak s těma tahákama, to já si udělala o hodinu dějepisu krásnej tahák, už nevím, na co, ale byl fakt dlouhej a vymakanej a když už jsem ho měla fakt hotovej, tak mi ho učitel sebral, já myslela, že se zcvoknu, ale dobře mi tak :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí