Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A proč si bereš tabletky po když bereš antikoncepci? Jasně, že jsi si rozhazela cyklus. Test nemá smysl teď dělat, je brzo.
@JancaS84
Zpanikařila jsem
, protože v prvním týdnu bráni HA jsem zapomněla jeden prášek.
@Anonymní píše:
@JancaS84
Zpanikařila jsem, protože v prvním týdnu bráni HA jsem zapomněla jeden prášek.
Bože ženská precti si pořádně pribalovy leták od antikoncepce, nebo se ho nauč nazpaměť.
Neejakuloval, beres antikoncepci, vzala sis prasek po… urcite tehotna nejsi, klid. Ale asi sis to tema hormonama pekne rozhazela…
Tak pokud jsi zapomněla v prvním týdnů tak se doporučuje další týden další ochrana, co si pamatuji.
Na gyndu volat nemusíš, máš to jen rozhozené.. A ještě jste měli sex bez ejakulace
@JancaS84
Pribalový leták od teďka umím na
zpamět, přečetla jsem ho snad 100×
Zpanikařila jsem a musím nést následky
Pokud to nedostanu do středy, mám si vzít HA normálně jako vždycky?
Další taková, která mě ujišťuje, že hormonální antikoncepce není spolehlivá. 99% žen ji totiž nedokáže brát správně.
Beru HA, v úterý jsem si brala poslední, ještě ten den me to začalo žrát, že jsem měla sex s přítelem, neejakuloval, i tak jsem si byla koupit tabletku po. Brala jsem si ji ráno v půl 9, 20+- po, dělali jsme to ještě 2 dny zpátky, neděle a pondělí, taky bez ejakulace. Asi po hodině co jsem si vzala pilulku se mi objevilo minimální špiňení, opravdu skoro nic. V sobotu trochu a teď v neděli trošku víc než předtím. Už jsou to 2 dny zpoždění. 6 dni po poslední souloži, má smysl dělat test? V pondělí zavolat na gyndu?
Nemohla jsem si ten cyklus narušit s těmi horninami, stalo se vám to taky? Mám se bát?
Děkuji předem za radu