Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všichni! Prosím Vás o radu - kde v Táboře a okolí sehnat slušné maso? Zatím jsme nakupovali v nádražní masně v Táboře a v podnikové prodejně v Plané, kuřecí pak v Trhovém Rabbitu Štěpánov na Sezimáku. Ale nějak mě to nenadchlo (hlavně teda ta Planá - dvakrát jsme tam koupili maso na tatara a dost hrůza). Jde mi hlavně o kvalitu, nemusí to být bio. Zároveň by mě zajímalo, jestli se tady v okolí dá jinde než v supermarketu koupit třeba roštěná nebo svíčková. Když jsem se ve výše uvedených obchodech ptala, tvářili se, že jsem asi spadla z višně. Pocházím z menšího města, ale tohle všechno bylo u našeho řezníka normálně dostupné. Ještě bych si dovolila otázku, jak je to s masem pro psy? Dají se sehnat nějaké ořezy, vnitřnosti (viděla jsem snad jen játra), kosti atd.? Naši psici krmíme domácí stravou a tohle jsem zatím zaregistrovala taky snad jen v supermarketu. Tímto bych otázku masa uzavřela a přejdu na zeleninu.
Od koho a co brát? Omlouvám se za tolik otázek, ale nedávno jsem se přistěhovala, zatím tu mám dost málo kontaktů a rada okolí, ať nakupujeme v supermarketu mě nějak neuspokojila… Díky moc za Vaše reakce.
Ahoj, já bych zkusila řeznictví nad Kotnovem ve městě. Nevím, jak se to jmenuje, já už bydlím jinde, ale jezdili jsme vždy tam
a někdy i teď si tam dojedeme pro tatarák. Je to přímo když projdeš bránou pod Kotnovem směrem na náměstí, tak vpravo - naproti je myslím sámoška.
Dobre je i reznictvi na nam. Frantiska Krizika (jak je gympl) - vedle obuvi Stival
K tomu Kotnovu chodíme také pro tatarák, každý čtvrtek mají hotové čerstvé balíčky s naškrabaným masem