Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, nikde nemůžu sehnat těstoviny do polévky v podobě písmenek, čísel, zvířátek nebo dopravních prostředku???
pamatuji si když jsme byli malý, mamka nám to běžně vařila..moje děti jsou hodně polívkov
ý, tak bych jim to chtěla taky trošku spestřit, ale bohužel nevím kde těstoviny sehnat??
Díky za všechny rady, Jana ![]()
Ahoj, v Kaufu prodávají zvířátka, nevím teď, co to je za značku, nemám je teď doma, ale myslím, že je to ta jejich značka, takový žlutý pytlík. A pak kupuji od Panzani písmenka, ty mají snad všude.
Kupuju písmenka, zvířátka, hvězdičky, v kauflandu nebo globusu, albertu, všude jich je dost ![]()
..koukala jsem v Tescu, v Albertu a a Globusu a všude mi řekli že nemají..momentálně vyprodáno nebo nevedeme…nejblíž máme alberta tak odpoledne vyrazíím
strašně moc Vám děkuju, děti budou nadšený!!!díky díky!!
Globus, kaufland- tam jsem brala zvířátka ze zoo, pak jsem tam koukala, že tam mají i auta. albert, tesco a myslím, že tam jsem viděla dokonce i hello kitty ![]()
My tu máme to malé Tesco Express, tam kupuju písmenka, zvířátka jsem jednou kupovala v Penny a v Albertu toho mají taky hodně ![]()
@Ukulina píše:
V Lidlu mají písmena a dinosaury
Ano, v Lidlu najdeš určitě a jsou i chuťově dobré ![]()
My máme z inter spárů několikeré Disney. Nejvíc frčí auta s bleskem McQueenem
Zkus treba i nejakou zdravou vyzivu, ja tom obcas kupuju kukuricne testoviny s Borkem stavitelem ![]()
KOUPILA jsem malé hvězdičky v kauflandu a písmenka v intersparu ![]()