Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky, moc prosím o radu kde se dají sehnat ty bílé buclaté hrnce, které používá Zdenek v pořadu Vařte jako šéf ![]()
http://www.iprima.cz/…sika-kulajda
Díky za radu ![]()
@jaaaanina
To by mě také zajímalo, kde se dají sehnat, vypadají parádně ![]()
Mimochodem - nepřijde vám praštěný, že koukáte na návod, jak uvařit kvalitní domácí vývar a v zápětí je tam reklama na ultra chemický bujón od Knorru?
![]()
@Kloistr jj taky mi to přišlo na palici…prostě si koupili schválně tento vysílací čas…dobrá reklama.
@Kloistr píše:
@jaaaanina
To by mě také zajímalo, kde se dají sehnat, vypadají parádně
Mimochodem - nepřijde vám praštěný, že koukáte na návod, jak uvařit kvalitní domácí vývar a v zápětí je tam reklama na ultra chemický bujón od Knorru?![]()
To je teda dost ujetý
![]()
@Putuka Joooo to je on
Ale ta cena
No navrhnu to investorovi ![]()
Ale moc děkuju ![]()
Super diskuze, zrovna jsem tam na ně dneska koukala a říkala jsem si „to se to vaří s takovým nádobíčkem“
Teda cena hrozná, ale zase pokud by vydržely, tak proč ne… ![]()
@Kloistr V tom předchozím díle s vejci ukazovali domácí majonézu a hned za tím hodili reklamu na Hellmann's. Za ní byla jedna na bylinkové máslo (to nejspíš bude v některém z dalších dílů
) a pak už pokračoval pořad. Nenápadná reklama pro líné diváky, kteří na připravované jídlo dostanou chuť, ale postup jim přijde příliš náročný. ![]()
Ta reklama mě tam doslova krká, ale i to je asi účel. Prostě i negativní reklama je taky reklama, protože se o ní hned mluví a lidé si často značku zapamatují. Zd.Pohl. je znám tím, že všechny tyhle „supersuroviny“ z duše nesnáší a tak je dost nefér, že to tam TV dá. Ale když to někdo platí, tak proč to nedat, že ![]()
No jeste na zacátku a nakonci poradu oznamují, že nezabíjí pokrmy chemickými „éčky“ a pak buch a rosolovitý knor bujon v kelímku… bléééé