Táborová vedoucí, praktikantka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Táborová vedoucí, praktikantka
Ahojky, chtěla jsem se podělit s někým kdo jezdí či jezdil na letní dětské tábory? Já jezdím již několik let jako táborová vedoucí nebo praktikantka, podle toho od jaké organizace jedu. Chtěla jsem si vyměnit s Vámi hry, celotáborové hry, sporty, co s dětmi dělat za deštivého případně slunečného počasí? Chtěla jsem si také vyměnit například, zkušenosti a zážítky. Mám zažitky pěkné, dobré, špatné i to co jsem si myslela, že na táboře nezažiji, zažila jsem. Já patří na táboře, k těm neuvěřetelně oblíbeným jak ze strany dětí, mládeže a samozřejmě i rodičů. Nevěděla jsem kam téma zařadit, tak se kdyžtak omlouvám. Samozřejmě si s Vámi vyměním hry, zkušenosti také, budu jenom ráda za sebe i za děti. Těším se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je tu někdo kdo se takhle jako já věnuje dětem nebo mládeži?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, kdysi jsem také jezdila jako praktikantka a později jako vedoucí. Super časy. Ráda na to vzpomínám. Kdyby se naskytla příležitost, jela bych hned.
co se týká her, tak jsem hodně čerpala z knížek od Miloše Zapletala, ale ty asi znáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jezdila leta na tábor jako dítě, pak jako praktikantka a nakonec jako vedoucí. My měli vždycky perfektně promyšlenou celotáborovku, takže denně měli tak 4 hry. Fakt paráda, strašně ráda na tábor vzpomínám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
amame
Jojo, znám ale knihu jsem bohužel někomu z vedoucích půjčila a bohužel se mi nevrátila. Nevíš, jestli se dá tato kniha stáhnout na internetu případně zakoupit, kde a kdy, případně kolik stojí? O jiných webech či dané hry co jsi hrála asi sepsané nemáš, prosím? Velmi by mi to pomohlo, nechci stereotyp. Chci pro děti a mládež něco nového. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lonette
Jojo, znám ale knihu jsem bohužel někomu z vedoucích půjčila a bohužel se mi nevrátila. Nevíš, jestli se dá tato kniha stáhnout na internetu případně zakoupit, kde a kdy, případně kolik stojí? O jiných webech či dané hry co jsi hrála asi sepsané nemáš, prosím? Velmi by mi to pomohlo, nechci stereotyp. Chci pro děti a mládež něco nového. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamila17 Ahoj, dlouho jsem jezdila jako praktikant, oddílák a párkrát programový vedoucí. Teď už teda ne, jenom občas s manželem vypomáháme s programem kamarádům. Ale ráda na to vzpomínám, možná až děti odrostou a bude-li příležitost, tak si to zopakuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z.jev
Dobře, já právě už jezdím celkem dlouho ale chtěla bych třeba nějaké hry promětit, jak se hraji jednoduše v oddílech? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit