Táborová vedoucí, praktikantka

434
18.5.14 11:47

Táborová vedoucí, praktikantka

Ahojky, chtěla jsem se podělit s někým kdo jezdí či jezdil na letní dětské tábory? Já jezdím již několik let jako táborová vedoucí nebo praktikantka, podle toho od jaké organizace jedu. Chtěla jsem si vyměnit s Vámi hry, celotáborové hry, sporty, co s dětmi dělat za deštivého případně slunečného počasí? Chtěla jsem si také vyměnit například, zkušenosti a zážítky. Mám zažitky pěkné, dobré, špatné i to co jsem si myslela, že na táboře nezažiji, zažila jsem. Já patří na táboře, k těm neuvěřetelně oblíbeným jak ze strany dětí, mládeže a samozřejmě i rodičů. Nevěděla jsem kam téma zařadit, tak se kdyžtak omlouvám. Samozřejmě si s Vámi vyměním hry, zkušenosti také, budu jenom ráda za sebe i za děti. Těším se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
434
19.5.14 14:30

Je tu někdo kdo se takhle jako já věnuje dětem nebo mládeži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.5.14 16:43

Ahoj, kdysi jsem také jezdila jako praktikantka a později jako vedoucí. Super časy. Ráda na to vzpomínám. Kdyby se naskytla příležitost, jela bych hned. :) co se týká her, tak jsem hodně čerpala z knížek od Miloše Zapletala, ale ty asi znáš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
19.5.14 16:48

Já jezdila leta na tábor jako dítě, pak jako praktikantka a nakonec jako vedoucí. My měli vždycky perfektně promyšlenou celotáborovku, takže denně měli tak 4 hry. Fakt paráda, strašně ráda na tábor vzpomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.5.14 17:59

amame

Jojo, znám ale knihu jsem bohužel někomu z vedoucích půjčila a bohužel se mi nevrátila. Nevíš, jestli se dá tato kniha stáhnout na internetu případně zakoupit, kde a kdy, případně kolik stojí? O jiných webech či dané hry co jsi hrála asi sepsané nemáš, prosím? Velmi by mi to pomohlo, nechci stereotyp. Chci pro děti a mládež něco nového. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.5.14 17:59

Lonette

Jojo, znám ale knihu jsem bohužel někomu z vedoucích půjčila a bohužel se mi nevrátila. Nevíš, jestli se dá tato kniha stáhnout na internetu případně zakoupit, kde a kdy, případně kolik stojí? O jiných webech či dané hry co jsi hrála asi sepsané nemáš, prosím? Velmi by mi to pomohlo, nechci stereotyp. Chci pro děti a mládež něco nového. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
22.5.14 01:01

@Kamila17 Ahoj, dlouho jsem jezdila jako praktikant, oddílák a párkrát programový vedoucí. Teď už teda ne, jenom občas s manželem vypomáháme s programem kamarádům. Ale ráda na to vzpomínám, možná až děti odrostou a bude-li příležitost, tak si to zopakuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.5.14 18:31

Z.jev

Dobře, já právě už jezdím celkem dlouho ale chtěla bych třeba nějaké hry promětit, jak se hraji jednoduše v oddílech? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze