Tajemství - skupina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tajemství - skupina
Mám období osobního růstu a ráda bych si povídala s ostatními například o této knize od Rhondy Byrne. Přivítám vaše názory, rady, zkušenosti ![]()
Založila jsem uzavřenou skupinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ráda se přidám. Viděla jsem teda zatím jen film, na knihu se připravuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já knihu dnes držela v knihkupectví v ruce. Ale nekoupila jsem ji. Nekoupila jsem žádnou, měla jsem pocit, že bych už byla přesycená, že teď se mám zatím zabývat tím, co jsem se dozvěděla v posledních dnech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je pravda, že co jsem se podle toho začala řídit, tak se mi žije mnohem lépe:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se ráda přidám, četla jsem knížku i viděla film a snažím se podle toho řídit, i když někdy to jde ztuha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Knihu jsem nedočetla čte semi špatně, ale viděla jsem film a pochopila to co mi už davno jiní lidé řikali
jinak ted čtu anděle v mych vlasech a to se čte samo
a je fakt, že když se člověk začne řidit těma radama má hned pozititvnější přistup k životu a vše vidí z jine stranky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se tim snazim ridit, porad si preju at vyhrajem ve sportce
ale asi neco delam blbe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, čtu a viděla jsem i film
Při tom jsem se pobavila, protože se mi k tomu připletl i manžel a prohlásil, že to je horší vymejvání mozků jak jehovisti, přitom on podle toho žije, aniž by si to uvědomoval…je strašně pozitivní
Líbí se mi i Navzdory všemu od Lisy Nicholson, která to v Tajemství taky komentuje
JE to skvělá kombinace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87
tak to mě pobavilo asi to nefunguje hned až vyhrajete tak prosimtě dej vědět ja si pořad přeju at se mame dobře finančně tohle mě nenapadlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky ja jsem posedla jejima knihama a mam snad celou sadu…Moc v to verim a taky se to plni..i film jsem videla…atd…Mysli na to co chces a ne na to co nechces…:-)))))Laskaa)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 no joo, ale nezapomeň, že čas je relativní
a taky to chce sázet, manžel má sice jasno v tom, že chce vyhrát ve sportce ale odmítá sázet ![]()
@martas22 kupovala jsem ji v levných knihách za 39 Kč, takže o to lepší
jo a taky jsem tam teď potkala Tajemství pro mladé, sice to má být jakoby určeno spíš teenagerům, ale říkám si, že čím víc těhle myšlenek v jakémkoli podání člověk dostane pod kůži, tím líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha, já taky vsazim
ale je pravda že vždy vyhraju, někdy 20kc a nejvíc 40kc. Ale aspoň něco. Asi to ňák blbě do toho vesmíru vysílám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martas22 ještě mě napadá, na stejném principu jako Tajemství, je i Jak si správně přát nebo Přejte si jednoduše, ale úspěšně od Pierra Franckha. Možná by se ti to taky mohlo číst líp
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit