Tajemství - skupina

6499
22.4.13 18:40

Tajemství - skupina

Mám období osobního růstu a ráda bych si povídala s ostatními například o této knize od Rhondy Byrne. Přivítám vaše názory, rady, zkušenosti :-)

Založila jsem uzavřenou skupinu

https://www.emimino.cz/…y/tajemstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
823
22.4.13 18:57

Ráda se přidám. Viděla jsem teda zatím jen film, na knihu se připravuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.4.13 19:07

Já knihu dnes držela v knihkupectví v ruce. Ale nekoupila jsem ji. Nekoupila jsem žádnou, měla jsem pocit, že bych už byla přesycená, že teď se mám zatím zabývat tím, co jsem se dozvěděla v posledních dnech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
22.4.13 19:11

Je pravda, že co jsem se podle toho začala řídit, tak se mi žije mnohem lépe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
22.4.13 19:39

Taky se ráda přidám, četla jsem knížku i viděla film a snažím se podle toho řídit, i když někdy to jde ztuha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
22.4.13 20:01

Knihu jsem nedočetla čte semi špatně, ale viděla jsem film a pochopila to co mi už davno jiní lidé řikali :mrgreen: :pankac: jinak ted čtu anděle v mych vlasech a to se čte samo :palec: a je fakt, že když se člověk začne řidit těma radama má hned pozititvnější přistup k životu a vše vidí z jine stranky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.4.13 20:08

Taky se tim snazim ridit, porad si preju at vyhrajem ve sportce :mrgreen: ale asi neco delam blbe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
22.4.13 20:09

Jj, čtu a viděla jsem i film :-) Při tom jsem se pobavila, protože se mi k tomu připletl i manžel a prohlásil, že to je horší vymejvání mozků jak jehovisti, přitom on podle toho žije, aniž by si to uvědomoval…je strašně pozitivní :mrgreen: Líbí se mi i Navzdory všemu od Lisy Nicholson, která to v Tajemství taky komentuje :-) JE to skvělá kombinace :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
22.4.13 20:10

@market.s.87 :mrgreen: :mrgreen: tak to mě pobavilo asi to nefunguje hned až vyhrajete tak prosimtě dej vědět ja si pořad přeju at se mame dobře finančně tohle mě nenapadlo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
22.4.13 20:11

@dendulina to si koupim díky zqa tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 20:19

Ahojky ja jsem posedla jejima knihama a mam snad celou sadu…Moc v to verim a taky se to plni..i film jsem videla…atd…Mysli na to co chces a ne na to co nechces…:-)))))Laskaa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
22.4.13 20:21

@market.s.87 no joo, ale nezapomeň, že čas je relativní :lol: a taky to chce sázet, manžel má sice jasno v tom, že chce vyhrát ve sportce ale odmítá sázet :mrgreen:
@martas22 kupovala jsem ji v levných knihách za 39 Kč, takže o to lepší :lol: jo a taky jsem tam teď potkala Tajemství pro mladé, sice to má být jakoby určeno spíš teenagerům, ale říkám si, že čím víc těhle myšlenek v jakémkoli podání člověk dostane pod kůži, tím líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.4.13 21:38

Haha, já taky vsazim :mrgreen: ale je pravda že vždy vyhraju, někdy 20kc a nejvíc 40kc. Ale aspoň něco. Asi to ňák blbě do toho vesmíru vysílám :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
23.4.13 08:34

@martas22 ještě mě napadá, na stejném principu jako Tajemství, je i Jak si správně přát nebo Přejte si jednoduše, ale úspěšně od Pierra Franckha. Možná by se ti to taky mohlo číst líp :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat