Vhodné povolání - věštba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vhodné povolání - věštba
Ahoj holky, předpověděla Vám kartářka vhodné zaměstnání? Daly jste na její rady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na tohle nevěřím a taky by záleželo co by mi věštila, ale při mém štěstí, určitě nějakou sexuální pracovnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@polkina mě už věštkyně potvrdila věci, které téměř nebyly možné aby se splnily…jak negativní, tak pozitivní…vychází mi 95% toho, co mi kdy řekla…ale záleží na věštkyni…sama jsem byla u 3 a jen 2 jsou opravdu dobré!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne vestila kvetinarku.Coz nebylo tak tezke uhodnout, kdyz mela pref tim 1000+1 otazku ![]()
Neposlechla jsem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem pořád na pomezí jestli tomu věřit nebo ne. Zatím teda spíš vítězí rozum a nevěřím. Jak může osoba, která mě nezná vědět něco o tom, na jakou práci se hodím nejlíp? buď ze mě vytáhne informace, na základě kterých něco tipne, nebo střelí od oka?
Kolikrát jsem přemýšlela o tom, že k nějaký zkusím zajít, ani ne tak proto, že by mě zajímalo, co mi poví, ale jestli opravdu něco z toho bude pravda a jestli se něco opravdu vyplní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ohledně povolání bych volila spíš osobní horoskop, nechat ho vypracovat někým přímo pro Tebe. KArty bych volila spíš na pomoc v zorientování se v nějaké složité životní situaci apod. Ale aby Ti karty řekly, že máš jít dělat uklízečku nebo inženýrku, to ne.
(sama s nimi pracuji, vím, co píšu). ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to přijde tak zbytečné stejně jako ptát se kartářky, jestli se mám jít vys..t
Každej snad ví, co chce dělat, co je proto ochoten se naučit a obětovat a na co má
Pokud radu, tak od člověka z oboru, do kterého chci jít. Jo leda že bys chtěla dělat kartářku, tak to si za ní skoč na pokec
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jelikož sama amatérky karty vykládám, tak mi to přijde přinejmenším podezřelé, že by se v nich dalo vyčíst něco tak konkrétního jako konkrétní povolání - kuchařka, číšnice, květinářka… Samozřejmě dá se jich na to zeptat, ale schopná jsem z toho vyčíst leda tak to, že by jste se hodila pro práci s lidmi, v kolektivu nebo jestli v nějaké blízké době práci seženete či nikoliv. Karty napovídají, ale nekonkretizují. Dvoum internetovým kamarádkám jsem v kartách vyčetla nevěru jejich přítele a oni mi to pak potvrdily, že to tak je, že mu na nevěru přišly, ale mě před věštbou mi o tom neřekly a já sama o tom neměla ani tušení. Znám je jen z internetu. Ale vždy tam vidím jen,,nějaká třetí osoba", nikdy se nestane, abych jim mohla říct:,, Hele, podle karet tě manžel podvádí s Růženou Sedláčkovou vedle ze vchodu." To fakt jako ne. Stejně tam vám tam nemůže žádná věštkyně nikdy vyčíst:,, Ano, 23.5. si najdete práci co by květinářka v zahradnictví u tří růží." To asi jako fakt ne a takové věštkyni bych zřejmě moc nevěřila. Takže ano něco ve smyslu že,,v brzké době práci najdete a zřejmě ta práce bude mít něco společného s přírodou. se tam vyčíst dá, ale něco konkrétnějšího podle mne asi ne. Nebo já to teda alespoň neumím. Ale jak říkám. Vykládám jen tak pro sebe a své známé jen tak. Měla jsem dokonce jednou nabídku jít dělat do věštírny, ale odmítla jsem to. Necítím se na to být tak dobrá, abych věštila profesionálně, ikdyž teda (kupodivu) mi to i k mému úžasu vychází. Dokonce mě překvapilo, že ač jsem byla velmiovlivněná tím, co jsem tam chtěla vyčíst, tak bohužel jsem (prozatím) vyčetla i sama na sebe ohledně umělka, že na poprvé to zřejmě nevyjde a budou tam komplikace (první dvě karty moc pozitivně nezněly), tak nakonec to umělko vyjde. Tak jsem sama zvědavá. Zatím se potvrdily ty komplikace. První pokus nevyšel. Druhý bude na přelomu roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky moc za rozbor.
Nevíte o někom, kdo FAKT umí sestavit osobní horoskop?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@polkina Podívej se na stránky www.horoskopy-online.cz Já jsem s nimi velice spokojená, můžeš si tam za slušný peníz objednat opravdu dobrý osobní rozbor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skúste rady veštice Alice. Kontakt na ňu:alica. soukopova@zoznam.sk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit