Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nas maji mikulase ruzne figurty plysaky atd..osobne uz nakupuju postupne loni jsem zavahala a pak byl problem neco vubec sehnat…darky nejake mam taky objednane prece jen pak to nebude takova raketa a cas najednou jen to dobre schovat ![]()
Bože ne..nechápu proč otravují už v říjnu
jako by to nestačilo od půlky listopadu už tak toho bude dost..
Mám už skoro komplet, už jen drobnosti
a tedy velké věci, co mají delší dobu dodání a jdou ze zahraničí ještě nejsou doma, ale je ještě čas. Za chvíli začnu balit, jen co naskladní Vánoční balící papíry
Ještě do začátku listopadu je klídek.
@Anonymní píše:
Dneska jsem viděla v globusu vánoční kolekce a podobné vánoční věciVýzdobu ani ozdoby ještě nemají ale nějaké čokoládové hvězdy a podobně u vchodu mají
A tak jsem se chtěla zeptat kdo už má nějaké dárky a kdo to tak celkově už řeší
Psal se už někde i dopis?
Popřípadě viděli jste někdo někde už v obchodech vánoční výzdobu nebo ozdoby???
![]()
A co je na tom tak intimního nebo osobního, že to zakládáš jako anonym?
A neřeším je. Jako každý rok mi jsou fuk. Navíc budeme řešit jiné věci.
@terinka4444 To mi zní 12. října tak absurdně, až si říkám, že to musí být ironie
![]()
@lachtanice86 Píšu to z účtu kamarádky, a nechtěla jsem aby si ji lidi s tímto tématem spojovali. Doufala jsem že to nevadí, omlouvám se.
Rozmýšlím a zvolna nakupuju, neb postupem času budu větší a větší velryba, v přetopených obchodech mi bude blbě a při objednání přes net začne pošta kolabovat minimálně od půlky litopadu (možná už od začátku, jak je známe). Ale potkat v obchodě v říjnu vánoční dekorace je na pěst ![]()
ano, už jsem si začala dělat seznam a posílat manželovi a rodičům odkazy na moje letošní vánoční přání ![]()
@terinka4444 píše:
Mám už skoro komplet, už jen drobnostia tedy velké věci, co mají delší dobu dodání a jdou ze zahraničí ještě nejsou doma, ale je ještě čas. Za chvíli začnu balit, jen co naskladní Vánoční balící papíry
Ještě do začátku listopadu je klídek.
Copak ty ![]()
Holky chceme s dědkem koupit vnučnici Albi tužku nebo jak se to řekne,jaká je nejlepší?
@1Bublina píše:
@terinka4444 To mi zní 12. října tak absurdně, až si říkám, že to musí být ironie![]()
ježiš jako vůbec, fakt to má tak z 90% komplet. Už jen tak drobnosti do počtu. A těším se na balení, nakoupím papír a pak se mazlím s každým dárkem. Vždycky večer, když mám energii, tak trošku pobalím. No a na konci listopadu ozdobím barák a zahradu ( že už jsem rozsvítila venku lucernu s se světýlkama raději ani nepíšu
ale je vyplněná krom světýlek šiškama a dýněma
), rozsvítím, napeču perníčky, upeču pečený čaj, hodím nohy hore a užívám a čekám na sníh ![]()
@Anna766 píše:
Copak ty
Holky chceme s dědkem koupit vnučnici Albi tužku nebo jak se to řekne,jaká je nejlepší?
Albi tužka je jen jedna. Myslíš knížku?
Dneska jsem viděla v globusu vánoční kolekce a podobné vánoční věci
Výzdobu ani ozdoby ještě nemají ale nějaké čokoládové hvězdy a podobně u vchodu mají
A tak jsem se chtěla zeptat kdo už má nějaké dárky a kdo to tak celkově už řeší
Psal se už někde i dopis?
Popřípadě viděli jste někdo někde už v obchodech vánoční výzdobu nebo ozdoby???