Tah dámou na ČT 24 - sexuální výchova ve školách

5173
4.10.11 14:05

tak dámou na čt 24

Holky díváte se na tenhle pořad na čt 24?! Já jo a ráda,ale myslím,že naposled tam bylo téma sexuální výchova na školách,kde byla nějaká paní z občanského sdružení,která naprosto zavrhovala sexuální vychovu a její názory byly do hustý … kdo ste se dívaly a jaký máte názor na sexuální výchovu ve školách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65513
4.10.11 14:13

Koukala jsem,včera byla ještě v Hyde parku na čt24
názory.....nesouhlasím s ní,protože ona mě nepřesvědčila,přišlo mi,že se v tom sama dobře plácala někdy…
Viz její koment---tak asi protože s kondomem to není ono,nebo jak to tam řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.10.11 14:23

Já viděla jen kousek. Ta paní z OS to dost blbě formulovala a celkově působila divně. Já to pochopila tak, že chce sexuální výchovu ve formě projektových dnů. Tzn jednou dvakrát za půl roku nebude vyučování a pozve se např. sexuolog, psycholog a s dětmi bude mluvit. Což by se mi teda líbilo. Sama bych nechtěla, aby mole dítě mělo nějakou sexuální výchovu, kde bude známkováno za to, jak rychle dovede natáhnout šprcku na banán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.10.11 14:29

Mmch jak jste to měli vy? Kdo vás poučoval. Se přiznám, že mě rodiče vůbec, lecos jsem pochytila od kamarádů a pak z odborné literatury. I za komančů se dalo zajít do knihovny a nějaké knížky si napůjčovat.
Jo a za hluboký totality ve třetí třídě nás jednou měla ředitelka školy jako supl za tělocvik (byly jsme rozdělený na holky a kluky) tak jsme byly zvědavé, jak dáma v letech bude poskakovat po tělocvičně a ona se s náma zavřela do třídy a docela dobrou formou nás poučila o menstruaci, plození dětí, lehce o sexu a o ochraně a to i bez názorných pomůcek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65513
4.10.11 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.10.11 14:49

Hm-tak tento pořad nesleduji ale chtěla bych jenom napsat, mám 14 letou dceru a když jsem si párkrát sedla sní že si na toto téma sní pohovořím tak jsem se nestačila divit co už všechno ví. Že by škola základ života :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
4.10.11 14:55

Spolužáci,časopisy,televize atd. dnes je toho všude a mluví se otom na každém kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
4.10.11 17:30

hehe, jste mi připomněly, že kamarádka přišla s tím, že se ve škole ve 4. třídě její syn učí, kde máme přirození a jak se tomu říká u mužů a u žen. No a její syn přišel s tímhle - Můj kámoš je Denis a má velkej penis, tak s ním hraje tenis :mrgreen: . A nedávno byly nakupovat, ona potřebovala vložky, nevěděla, jak to před ním má říct, tak mu řekla, že si jde koupit vatový tampony na obličej, a když hodila balík do košíku, tak ten její kluk povídá - „Ty mami, nejsou to náhodou takový ty vatový polštářky na stydký pysky?“ :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.10.11 19:16
bulina píše:
hehe, jste mi připomněly, že kamarádka přišla s tím, že se ve škole ve 4. třídě její syn učí, kde máme přirození a jak se tomu říká u mužů a u žen. No a její syn přišel s tímhle - Můj kámoš je Denis a má velkej penis, tak s ním hraje tenis :mrgreen: . A nedávno byly nakupovat, ona potřebovala vložky, nevěděla, jak to před ním má říct, tak mu řekla, že si jde koupit vatový tampony na obličej, a když hodila balík do košíku, tak ten její kluk povídá - „Ty mami, nejsou to náhodou takový ty vatový polštářky na stydký pysky?“ :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
5.10.11 11:28

Jinak právě ta paní z toho OS mi přišla dost mimo i při názorech an masturbaci atd … jsem koukala co z ní lezlo,ale podle mě mlela pěkný hovadiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65513
5.10.11 13:55

Tetma…asi tak nějak…
pokud bude třeba partner rok v zahraničí,musíš se ovládat a nemasturbovat…
to je projevem slabé vůle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
5.10.11 21:00
Petra Z píše:
Tetma…asi tak nějak…
pokud bude třeba partner rok v zahraničí,musíš se ovládat a nemasturbovat…
to je projevem slabé vůle :roll:
:mrgreen: :mrgreen: to jsme se pobavila nejvíc..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65513
6.10.11 12:39

No i já.....
jako v něčem s ní souhlasím…ale ona to neuměla podat,vysvětlit.....
tak mi to přišlo,že sama neví,co chce vlastně říct,sama nemá na věci konkrétní názor a tím to vše vyznělo proti ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.11 17:27

dotazník

http://www.vyplnto.cz/…na-zakladni/

Dobrý den,

již jsem to vkládala jednou, ale seká se mi dnes celý den net, tak se omlouvám, zda-li je to tu víckrát.

Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirek4568
10.6.12 16:54

no holky moc se divím masturbace nikoho nezabije a kydž máš chlapa kamion´áka tak pořiď lízače jorkšíra ale ať moc neštěká. Mně nařkli že jsem měl zneužít vnučku!!!! Vůbec na tom nic pravdy nebylo!!! Nasrat vám debilním babám který chcete mstít..dobrá jen někdy co člověk vidí ve zprávách těm některejem rodičům byhc usekl všechno kromě hlavy aby viděli co provedli. čus

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML