Tak jsem těhotná nebo ne? :)

1491
29.12.11 10:08

Tak jsem těhotná nebo ne? :)

ahoj holky mam asi zanet delohy,
ale spis si myslim ze jsem tehotna ale dr nic na utz nevidel je to asi jeste brzo byla bych tak ve 4tt takze je opravdu brzo , rano jsem si delala tehotensky test a byl negativni,tak mi dal atb doxybene. myslite ze by se mohlo neco v tak casnem tehotenstvi stat plodu? Bojim se je uzivat, mam i cipky akorat se zavadeji do konecníku a jeste cyclo 3 forte pilulky a pit urologicky caj a zvýkat brusinky atd… Pri curani mi nic nereze ani nepicha, teplotu nemam,ale tehu priznaky unavenost a nevolnost mam uz 2 tydny vim ze je to brzo,asi je to hormonama co mi dal pri ovulaci, pregnyl a estrofem na upravu sliznice mela jsem ji nizkou, snazime se o miminko.. po včerejším užití jednoho prášku doxybene jsem myslela že umřu, je mi po
nich hrozně špatně od žaludku,pocit na zvracení, motání hlavy, byla jsem úplně
mimo, BT mám už dva dny zvýšenou, dnes jdu na odběr krve a zjištění HCG na vlastní požádání ptž mi gynekolog před tím než mi dal atb měl udělat nějaký test nebo něco, třeba by se předešlo stavu na umření co jsem měla za eakci na atb… sorry za román ale krátce to popsat nešlo
Diky za kazdou radu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5993
29.12.11 10:15

Počkej chápu to správně, že on ti na možné těhotenství předepsal atb? to myslíš vážně? dle čeho soudí, že je to zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.12.11 10:17

No já jsem mu řekla že mě prostě bolí hrozně spodek aby se na mě podíval tak mi udělal UTZ, při vsunutí hlouběji vnitřního UTZ do dělohy jsem vyjekla bolestí, tak mi řekl že to je nejspíš zánět že jsem prostydla a mám to i ze stresu byla jsem ted 14 dní v takovým presu až hrůza… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.12.11 10:45

V ranném těhu je blbí brát cokoliv. Může to způsobit potrat.Některý citlivější holky potratily i při průjmu nebo chřipce.Já bych to asi nebrala nebo bych si domluvila vyšetření u jiného doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
29.12.11 10:49

To myslíš vážně,že ti dal ant.co když jsi opravdu těhotná?Vždyt by to mohlo ublížit plodu,jestli jsi těhotná.Tak to je tululunk.Tak pak napis jak jsi dopadla na testech.Ja jsem ted taky trochu mimio,vcera slaboučký duch dnes nic.Mám 2dni zpoždění,bžicho jak balon,prsa bolí a je mi nějak divně. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.12.11 10:55

já mám úplně to samý… mám chut mu ublížit :)(DR) ale může se zmýlit každý.. ale panebože když ví že se snažíme o dítě a podstupovala jsem všechny možný věci pro to abych byla těhotná a v tom samým měsíci za ním příjdu s pocitem že je něco asi špatně a bolí mě spodek tak má moji kartu aby se podíval ne? :)tak je asi blbej… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.12.11 10:59

Luccy

a už jsi si vzala nebo ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.12.11 11:02

ahoj,

nie, Tvoj doktor nie je blby.

na zaciatku (cca prvych 5 tyzdnov plod nie je prepojeny s telom matky, cize atb ho ziadno neovplyvnia)
pokial nevidel nic na utz a Ty mas negativne tt a od ovulacie uz prebehlo 14 dni, takna 99% tehotna nie si.
pregnyl je hcg, tehotensky hormon- takze ano, skutocne si mohla mat tie 2 tyzdne priznaky ako tehotna.

zvysenu teplotu mozes mat zo zapalu.
bud rada, ze doktor nic nepodcenil a dat Ti lieky, keby si bola tehotna, tak by Ta to urcite nebolelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.12.11 11:03

A říkala jsi mu, že si myslíš, že jsi těhotná? Já si ale myslím, že by těhotenství při vyšetření poznal min. podle zvýšené sliznice.
No a příznaky od 2.tt jsou určitě nesmysl, to bude spíš vlivem léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.12.11 11:07

Souhlasím se Soldi,dr není blbý, také mi to ale přijde spíš jako projev k léčbě,než těhotenství. Tak i tak nic by se tedˇ tvému embryu nestalo .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.12.11 11:25

No uvidím je mi to divný 14 dní od ovulace bylo včera, proto jsem psala že by to bylo hrozně brzo něco vidět na UTZ. Byla jsem v takovým šoku z ATB že ani nevim jestli jsem tu myšlenku řekla nahlas jestli jsem těhotná nebo ne.. takže asi postup měl správnej,dnes ve 3 jdu na odběr krve HCG.
A teplotu jsem neměla, BT mám zvýšenou.
Pandoro myslíš ATB tak ty jsem si nevzala od včera co jsem si ve 3 brala 1 prášek a pak jsem měla reakci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.12.11 11:57
Milá Lucy,
doxybene je driják, já ho brala 4 týdny na přeléčení boreliozy, a měla jsme přímo zakázáno otěhotnět a ještě jsem čekala pár dní jestli náhodou už nejsem těhotná a musela jsem si radši udělat ještě test a teprve potom to začít brát. Zřejmě budeš mít spíš ten zánět, přece by ti nedal takový hnusný atb kdyby si myslel, že jsi těhotná. Přeju brzké uzdravení :)
Luccy-89 píše:
ahoj holky mam asi zanet delohy,
ale spis si myslim ze jsem tehotna ale dr nic na utz nevidel je to asi jeste brzo byla bych tak ve 4tt takze je opravdu brzo , rano jsem si delala tehotensky test a byl negativni,tak mi dal atb doxybene. myslite ze by se mohlo neco v tak casnem tehotenstvi stat plodu? Bojim se je uzivat, mam i cipky akorat se zavadeji do konecníku a jeste cyclo 3 forte pilulky a pit urologicky caj a zvýkat brusinky atd… Pri curani mi nic nereze ani nepicha, teplotu nemam,ale tehu priznaky unavenost a nevolnost mam uz 2 tydny vim ze je to brzo,asi je to hormonama co mi dal pri ovulaci, pregnyl a estrofem na upravu sliznice mela jsem ji nizkou, snazime se o miminko.. po včerejším užití jednoho prášku doxybene jsem myslela že umřu, je mi po
nich hrozně špatně od žaludku,pocit na zvracení, motání hlavy, byla jsem úplně
mimo, BT mám už dva dny zvýšenou, dnes jdu na odběr krve a zjištění HCG na vlastní požádání ptž mi gynekolog před tím než mi dal atb měl udělat nějaký test nebo něco, třeba by se předešlo stavu na umření co jsem měla za eakci na atb… sorry za román ale krátce to popsat nešlo
Diky za kazdou radu. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.12.11 18:54

Sikorko, dostala jsem nový ATB xorimax a odebral mi HCG z krve, těhotenství nevylučuje po výsledcích budu chytřejší tak snad už konečně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
29.12.11 19:14

tak to je dobře, že ti ty hnusný atb vyměnil, tak at je a všechno klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
29.12.11 19:15

kuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie