Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luccy-89 píše:
ja bych rada , ale testiky uz nemama dneska bude vsude zavreno. Skusim prekecat manzu a pojedeme shanet.
ahojky ![]()
poradíte mi? připadám si už jako blázen…od tý středy mi je pořád na
kolikrát si i říkám že půjdu ale nakonec to rozdejcham, zvedá se mi žaludek z různých pachů jsem nafouklá pořád mě v podbřišku píchá, různě tahá, unavená jsem ale je to síla jak ..jsem schopná jen nandat do myčky pak se mi zvedne kufr a pak 10 min sedim čumim a rozdejchávam to abych se ne
takže doma absolutně nefunguju, jen ležím a odpočívám připadam si jako lemra,jezdit v autobuse ani v autě taky nejde je mi zle..
ve čtvrtek mi bral krev na hcg dneska mě bral znovu a výsledky ještě pořád nemám… test jsem si dělala dneska a pořád neg. jsem 33 DC, mívám tak 28– 31 takže už opravdu nevím.. koukal ultrazvukem a říkal že sliznici mám zvětšenou tak to vyloučit nemůže ale nic tam zatim neviděl,jen ta zvětšená sliznice tak co myslíte ![]()
chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna? ![]()
kater píše:
chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna?
urob si test. mohla, nemusela, Ty by si to mala vediet najlepsie.
kater píše:
chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna?
Ahojda,takhle jsem to měla já,dostala jsem to o 5dnů déle a prsa mě už bolí 3týdny a je mi i tak divně,mám to jak příznaky těhu,ale test mi nic neukázal 3× a ty 3 ducha slabého,ale musela jsem stím hýbat všelijak a byl videt.Taky nevím na čem jsem,dnes mi je na
test jsem si nedelal,nemam ho uz doma.Ale byla bych ráda,kdyby tam
.moc po nem touží a mý dva roubíři 9 a 7 taky.
Ahoj tak já teda ještě dám jeden příspěvek, dneska jsem 36 DC testy pořád negativní, jsem to ale úkaz co? ![]()
kovacici píše:kater píše:Ahojda,takhle jsem to měla já,dostala jsem to o 5dnů déle a prsa mě už bolí 3týdny a je mi i tak divně,mám to jak příznaky těhu,ale test mi nic neukázal 3× a ty 3 ducha slabého,ale musela jsem stím hýbat všelijak a byl videt.Taky nevím na čem jsem,dnes mi je na
chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna?test jsem si nedelal,nemam ho uz doma.Ale byla bych ráda,kdyby tam
![]()
.moc po nem touží a mý dva roubíři 9 a 7 taky.
Jinak jsem 5DC a už se zase snažíme,teda jestli tamm není. ![]()
HCG z minulého týdne tam nebylo a dneska jsem si volala taky o výsledky z pondělního náběru a taky nic, začínám se bát aby to nebyla cysta, nebo mě tím pregnylem a estrofemem rozhodil cyklus
příští týden se chystáme na 14 dní do tater tak bych nerada lítala po doktorech tam
zítra jdu na kontrolu a už fakt nevím co mu mám říct, bolí mě tak divně děloha
je mi občas špatně ale už nezvracíma atb mi dvakrát měnil pokaždý mi po nich bylo špatně, asi jsem holt jiná a musím mít vše extra
marný případ… ![]()
kovacici
držim paečky ať je to jak je to, aby to nakonec doadlo // ![]()
Luccy-89 píše:
kovacicidržim paečky ať je to jak je to, aby to nakonec doadlo //
děkuji moc ![]()
No holky jsem s toho jele,včera odpoledne trošku špinění hnědě a večír a noc čisto,ráno to samé čisto až do 14hod a pak zase trochu špinění.Tak já nevím.A to mě včera MS měla končit mívám jii jen 3–4dny což je od 1.14.1.ale jak jsem psala 3.1 jsme se
.aůe že by tak brzo bylo uhnízdování to se mi nezdá.jo a jerště k tomu všemu mi je dneska jak kdyby na mě něco ldzlo,hlva bolí,tělo bolí,jsem unavená a ospala a mám chvilkama mravenčení v prsou.
![]()
ja jsem byla dneska po 14 dnech co jsem lezela a nefungovala venku a nemela jsem vystuzenou podprsenku ptz mi prsa narostly o velikost vetsi a vsechny podprdy mi jsou maly, kamaradka ty hele mas nejakou dobrou pushapku a ja ne ne to mi jen narostly prsa vypadam jak Pamela
nevolnosti uz jsem si zvykla zitra mi snad konedne doktor rekne co mi je..
delala jsem si prvni tehotensky test a ten visel ale dalsi den uz ta carka byla slaboucka a taky jsem stim tocila vselijak…strasne si preji miminko tak ted si nejsem jista ale jestli to neni tim ze jsem si to delala hned po menstruaci muze to mit vliv?