Tak jsem těhotná nebo ne? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
932
31.12.11 10:57
V lékárně dr max by mohli mít otevřeno do oběda, moje příbuzná je tam dnes v práci,hádám, že bu´dou mít všichni stejnou prqacovní dobu, nebo jsem viděla tt i v kauflandu, držím palce,at máš nový rok zdravější a štastnější :)
Luccy-89 píše:
ja bych rada , ale testiky uz nemam :D a dneska bude vsude zavreno. Skusim prekecat manzu a pojedeme shanet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
2.1.12 21:22

ahojky :mavam:
poradíte mi? připadám si už jako blázen…od tý středy mi je pořád na :poblion: kolikrát si i říkám že půjdu ale nakonec to rozdejcham, zvedá se mi žaludek z různých pachů jsem nafouklá pořád mě v podbřišku píchá, různě tahá, unavená jsem ale je to síla jak ..jsem schopná jen nandat do myčky pak se mi zvedne kufr a pak 10 min sedim čumim a rozdejchávam to abych se ne :poblion: takže doma absolutně nefunguju, jen ležím a odpočívám připadam si jako lemra,jezdit v autobuse ani v autě taky nejde je mi zle..
ve čtvrtek mi bral krev na hcg dneska mě bral znovu a výsledky ještě pořád nemám… test jsem si dělala dneska a pořád neg. jsem 33 DC, mívám tak 28– 31 takže už opravdu nevím.. koukal ultrazvukem a říkal že sliznici mám zvětšenou tak to vyloučit nemůže ale nic tam zatim neviděl,jen ta zvětšená sliznice tak co myslíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.1.12 15:13

jsem tehotna?

chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.1.12 08:44
kater píše:
chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna? :)

urob si test. mohla, nemusela, Ty by si to mala vediet najlepsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
5.1.12 10:03
kater píše:
chtela jsem se zeptat mela jsem menstruaci prvni den uplne slabe a dalsi dva-tri dny normalni akorat bylo v tom neco podobneho jako sliz dalsi den špineni silne a ted nic a k veceru me zaclo bolet bricho a zas krvacim trosku .MOHLA bych by tehotna? :)

Ahojda,takhle jsem to měla já,dostala jsem to o 5dnů déle a prsa mě už bolí 3týdny a je mi i tak divně,mám to jak příznaky těhu,ale test mi nic neukázal 3× a ty 3 ducha slabého,ale musela jsem stím hýbat všelijak a byl videt.Taky nevím na čem jsem,dnes mi je na :poblion: test jsem si nedelal,nemam ho uz doma.Ale byla bych ráda,kdyby tam :srdce: :andel: .moc po nem touží a mý dva roubíři 9 a 7 taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
5.1.12 10:12

Ahoj tak já teda ještě dám jeden příspěvek, dneska jsem 36 DC testy pořád negativní, jsem to ale úkaz co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
5.1.12 10:14

Luccy-89 a co to HCG? To uz prece musis vedet vysledky :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
5.1.12 10:26
kovacici píše:
kater píše:
Ahojda,takhle jsem to měla já,dostala jsem to o 5dnů déle a prsa mě už bolí 3týdny a je mi i tak divně,mám to jak příznaky těhu,ale test mi nic neukázal 3× a ty 3 ducha slabého,ale musela jsem stím hýbat všelijak a byl videt.Taky nevím na čem jsem,dnes mi je na :poblion: test jsem si nedelal,nemam ho uz doma.Ale byla bych ráda,kdyby tam :srdce: :andel: .moc po nem touží a mý dva roubíři 9 a 7 taky.

Jinak jsem 5DC a už se zase snažíme,teda jestli tamm není. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
5.1.12 12:45

HCG z minulého týdne tam nebylo a dneska jsem si volala taky o výsledky z pondělního náběru a taky nic, začínám se bát aby to nebyla cysta, nebo mě tím pregnylem a estrofemem rozhodil cyklus :oops: příští týden se chystáme na 14 dní do tater tak bych nerada lítala po doktorech tam :,( zítra jdu na kontrolu a už fakt nevím co mu mám říct, bolí mě tak divně děloha :nevim: je mi občas špatně ale už nezvracíma atb mi dvakrát měnil pokaždý mi po nich bylo špatně, asi jsem holt jiná a musím mít vše extra :zed: marný případ… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
5.1.12 12:48

kovacici

kovacici :mavam: držim paečky ať je to jak je to, aby to nakonec doadlo // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
5.1.12 12:55
Luccy-89 píše:
kovacici :mavam: držim paečky ať je to jak je to, aby to nakonec doadlo // :andel:

děkuji moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
5.1.12 16:51

No holky jsem s toho jele,včera odpoledne trošku špinění hnědě a večír a noc čisto,ráno to samé čisto až do 14hod a pak zase trochu špinění.Tak já nevím.A to mě včera MS měla končit mívám jii jen 3–4dny což je od 1.14.1.ale jak jsem psala 3.1 jsme se :hug: .aůe že by tak brzo bylo uhnízdování to se mi nezdá.jo a jerště k tomu všemu mi je dneska jak kdyby na mě něco ldzlo,hlva bolí,tělo bolí,jsem unavená a ospala a mám chvilkama mravenčení v prsou. :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
5.1.12 17:54

ja jsem byla dneska po 14 dnech co jsem lezela a nefungovala venku a nemela jsem vystuzenou podprsenku ptz mi prsa narostly o velikost vetsi a vsechny podprdy mi jsou maly, kamaradka ty hele mas nejakou dobrou pushapku a ja ne ne to mi jen narostly prsa vypadam jak Pamela :) nevolnosti uz jsem si zvykla zitra mi snad konedne doktor rekne co mi je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
5.1.12 18:50

Tak dej zítra vědět !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.12 09:42

tehotensky test

delala jsem si prvni tehotensky test a ten visel ale dalsi den uz ta carka byla slaboucka a taky jsem stim tocila vselijak…strasne si preji miminko tak ted si nejsem jista ale jestli to neni tim ze jsem si to delala hned po menstruaci muze to mit vliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí