na zaciatku (cca prvych 5 tyzdnov plod nie je prepojeny s telom matky, cize atb ho ziadno neovplyvnia)
pokial nevidel nic na utz a Ty mas negativne tt a od ovulacie uz prebehlo 14 dni, takna 99% tehotna nie si.
pregnyl je hcg, tehotensky hormon- takze ano, skutocne si mohla mat tie 2 tyzdne priznaky ako tehotna.
zvysenu teplotu mozes mat zo zapalu.
bud rada, ze doktor nic nepodcenil a dat Ti lieky, keby si bola tehotna, tak by Ta to urcite nebolelo [/citacetakže když si udělala test který byl negat. a dr.nic neviděl těhotná není? Tak já byla ve 4tt dělala jsem si test když mi dr. napsala tyhle ATB dokonce 2 testy pro jistotu! Oba byly negativní! tak jsem je začla tedy brát po víc jak týdnu užívání se mi nedostavila menzes a až pak mi test vyšel pozitivní! dělala jsem si dohromady 4 protože jsem nevěřila…A myslela jsem že budu mít infarkt. ATB jsem přestala okamžitě jíst. když jsem to Dr. řekla zbledla a věděla že je zle! na gyndě mi sice pogratulovali k těhotenství ale zároveň jsem musela na genetiku atd aby se rozhodlo jestli si miminko můžu nechat jestli nebude postižené. Dr řekl že to bývá většinou tak že po tetracyklinech buď plod přežije a dál se vyvíjí nepoškozen nebo žena potratí. řekl že jsou 3 možnosti! že bud bude vše ok s nějakým procentem kde mohlo plod poškodit(že se rodí děti s černými zuby atd) nebo mi řeknou závažnost postižení a bude na mě zada si mimi nechám či nikoliv(interupci bych si ale musela platit sama) za 3. z lékařského hlediska bude zle s miminkem a pošlou mě ho dát pryč(hradí pojišťovna)…Já měla to štěstí, že mi řekli první možnost, i přes to že jsem se den co den strachovala aby se to ve mě udrželo a přeci jen bylo zdravé na každé kontrole jsem měla strach co dr. uvidí…vše probíhalo v pohodě a teď mám krásnou 2měsíční holčičku!!! jsem za ní ráda že byla silná a probojovala se, po pravdě ale celé těhu byly nervy zda bude vše v pořádku a když mi měsíc před porodem zjistili že má vadu na srdíčku byla jsem na zhroucení…těhu jsem si vůbec neužila mělo by to být období radostí a těšení se, mu mě to byly nervy. Za ty nervy to stálo! A rozhodně za mě! negativní těhotenský test nemusí být pravdivý hlavně tak bruzy po početí tak se raději na to nespoléhejte…a takové léky nejezte, nebo alespon týden dva počkejte zda MS dorazí a udělejte test znovu! U mě to dopadlo naštěstí dobře, ale ne u každého!!!