Firma, která vymýšlí žádosti o ruku - tak o tom jsem nevěděl :D

154
22.10.13 11:50

Tak o tom jsem nevěděl :D

Ahoj dámy i páni, zjistil jsem, že existuje firma, která ulehčuje mužům práci se žádostí o ruku a nějakou originální vymyslí za ně, věděli jste o tom? Já teda koukám, na jednu stranu pěkné, ale na druhou, dyť to pak bude nuda, když to ten chlap nevymyslí sám, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3441
22.10.13 11:54

@PetrKr No tak to je teda pěkně trapny. Můj manžel nevymyslel nic originálního, ale i tak to prostě udělal po svým a ne podle nějaké agentury :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.10.13 11:57

@PetrKr kdyby mi ten můj požádal o ruku, asi to se mnou sekne (vím, že to neudělá). Ale v teoretické rovině, pokud by v tom měla prsty jakás agentura, tak bych byla maximálně naštvaná :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
22.10.13 11:57

@PetrKr
Včera jsem to četla ve 100+1, takže jo, slyšela jsem o tom. Založila to žena, jejíž snoubenec ji požádal o ruku v hádce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.10.13 11:59

Mě by to nevadilo, stačí, že dotyčný chce pro svojí lásku něco vyjmečného. To že to neumí vymyslet sám přeci není vada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
22.10.13 11:59

Muj manzel me pozadal o roku na ceste, teda na chodniku kolem cesty a tim te zadam o ruku jestli si me teda vemes? A ja mela slzy v ocich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
22.10.13 12:02

No proč ne? Stejně to chlap musí odsouhlasit a ještě mu to jistě pomůžou zařídit. Pro tu dotyčnou to jistě bude super zážitek jako z filmu. Ne každý je to schopen vymyslet sám a aspoň je vidět snaha.
Ale je to samozřejmě individuální, některá to ocení a jiná ne, to už je ale na zvážení dotyčného. Vždyť ji zná lépe jak ta agentura a tak snad ví po čem asi touží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.10.13 12:03

Můj to vymyslel tak dokonale, že je to až podezřelé když teď nad tím přemýšlím :mrgreen: musím počmuchat, jestli neobjevím fakturu za služby nějaké „engagement“ agentury :mrgreen:…jeho bych zasypala výčitky (možná z toho kápne nějaký dáreček :lol: ) a jim bych zaslala děkovný list :mrgreen: :pankac: :P

Ale ne, je to fakt síla, čím se dnes lidé živí ;) To by mě ani ve snu nenapadlo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.10.13 12:05

@PetrKr OMG lidi fakt už neví, co by :mrgreen: My jsme se na svatbě domluvili, žádná žádost o ruku nebyla. Ale kdyby byla žádost přes agenturu, nebyla by zase ta svatba :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.10.13 12:06

Je vidět, že ať vymyslíte sebevětší ptákovinu, vždycky se najde blbec, který vám za to zaplatí :mrgreen:

Připomělo mi to tu cestovní kancelář, kam lidi dávali své plyšové hračky a pán s nimi za tučný honorář objížděl různé pamětihodnosti a majitelům pak posílal fotky jejich plyšových miláčku třeba u Aifelovky atd…nikdy bych nevěřila, že může existovat vůl, který by za tohle vyhodil peníze, ale pán dobře prosperoval :mrgreen: :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.10.13 12:06

Je vidět, že ať vymyslíte sebevětší ptákovinu, vždycky se najde blbec, který vám za to zaplatí :mrgreen:

Připomělo mi to tu cestovní kancelář, kam lidi dávali své plyšové hračky a pán s nimi za tučný honorář objížděl různé pamětihodnosti a majitelům pak posílal fotky jejich plyšových miláčku třeba u Aifelovky atd…nikdy bych nevěřila, že může existovat vůl, který by za tohle vyhodil peníze, ale pán dobře prosperoval :mrgreen: :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
22.10.13 12:07

Mně by stačilo, kdyby mě o ruku požádal nějak megatrapně, bez nápadu, třeba že by mě vzal do New Yorku a tam poklekl pod Sochou Svobody nebo tak. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4624
22.10.13 12:09

Někdy to vymyslí agentura, někdy nastávající :nevim: No není to jedno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

@káťa
Myslím, že sem do Čech se ty plyšáci posílaly v přepočtu za cca 3-4 tisíce, což není až tolik. A kdo od něj ten nápad koupil? Tuším, že to byl Okamura, nebo Bérová?

• Citovat
  • Upravit
14679
@Anael píše:
@PetrKr
Včera jsem to četla ve 100+1, takže jo, slyšela jsem o tom. Založila to žena, jejíž snoubenec ji požádal o ruku v hádce :mrgreen:

tak to jek jak u nás, a ještě přes email :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria