Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy i páni, zjistil jsem, že existuje firma, která ulehčuje mužům práci se žádostí o ruku a nějakou originální vymyslí za ně, věděli jste o tom? Já teda koukám, na jednu stranu pěkné, ale na druhou, dyť to pak bude nuda, když to ten chlap nevymyslí sám, ne? ![]()
@PetrKr No tak to je teda pěkně trapny. Můj manžel nevymyslel nic originálního, ale i tak to prostě udělal po svým a ne podle nějaké agentury ![]()
@PetrKr kdyby mi ten můj požádal o ruku, asi to se mnou sekne (vím, že to neudělá). Ale v teoretické rovině, pokud by v tom měla prsty jakás agentura, tak bych byla maximálně naštvaná ![]()
@PetrKr
Včera jsem to četla ve 100+1, takže jo, slyšela jsem o tom. Založila to žena, jejíž snoubenec ji požádal o ruku v hádce ![]()
Mě by to nevadilo, stačí, že dotyčný chce pro svojí lásku něco vyjmečného. To že to neumí vymyslet sám přeci není vada ![]()
Muj manzel me pozadal o roku na ceste, teda na chodniku kolem cesty a tim te zadam o ruku jestli si me teda vemes? A ja mela slzy v ocich.
No proč ne? Stejně to chlap musí odsouhlasit a ještě mu to jistě pomůžou zařídit. Pro tu dotyčnou to jistě bude super zážitek jako z filmu. Ne každý je to schopen vymyslet sám a aspoň je vidět snaha.
Ale je to samozřejmě individuální, některá to ocení a jiná ne, to už je ale na zvážení dotyčného. Vždyť ji zná lépe jak ta agentura a tak snad ví po čem asi touží.
Můj to vymyslel tak dokonale, že je to až podezřelé když teď nad tím přemýšlím
musím počmuchat, jestli neobjevím fakturu za služby nějaké „engagement“ agentury
…jeho bych zasypala výčitky (možná z toho kápne nějaký dáreček
) a jim bych zaslala děkovný list
![]()
Ale ne, je to fakt síla, čím se dnes lidé živí
To by mě ani ve snu nenapadlo ![]()
@PetrKr OMG lidi fakt už neví, co by
My jsme se na svatbě domluvili, žádná žádost o ruku nebyla. Ale kdyby byla žádost přes agenturu, nebyla by zase ta svatba
![]()
Je vidět, že ať vymyslíte sebevětší ptákovinu, vždycky se najde blbec, který vám za to zaplatí ![]()
Připomělo mi to tu cestovní kancelář, kam lidi dávali své plyšové hračky a pán s nimi za tučný honorář objížděl různé pamětihodnosti a majitelům pak posílal fotky jejich plyšových miláčku třeba u Aifelovky atd…nikdy bych nevěřila, že může existovat vůl, který by za tohle vyhodil peníze, ale pán dobře prosperoval
![]()
Je vidět, že ať vymyslíte sebevětší ptákovinu, vždycky se najde blbec, který vám za to zaplatí ![]()
Připomělo mi to tu cestovní kancelář, kam lidi dávali své plyšové hračky a pán s nimi za tučný honorář objížděl různé pamětihodnosti a majitelům pak posílal fotky jejich plyšových miláčku třeba u Aifelovky atd…nikdy bych nevěřila, že může existovat vůl, který by za tohle vyhodil peníze, ale pán dobře prosperoval
![]()
Mně by stačilo, kdyby mě o ruku požádal nějak megatrapně, bez nápadu, třeba že by mě vzal do New Yorku a tam poklekl pod Sochou Svobody nebo tak.
![]()
Někdy to vymyslí agentura, někdy nastávající
No není to jedno ![]()
@káťa
Myslím, že sem do Čech se ty plyšáci posílaly v přepočtu za cca 3-4 tisíce, což není až tolik. A kdo od něj ten nápad koupil? Tuším, že to byl Okamura, nebo Bérová?
@Anael píše:
@PetrKr
Včera jsem to četla ve 100+1, takže jo, slyšela jsem o tom. Založila to žena, jejíž snoubenec ji požádal o ruku v hádce
tak to jek jak u nás, a ještě přes email ![]()