Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak, padla na mne choroba a já se válím v pelechu. Po brouzdání na youtube jsem si pustila toto: http://www.youtube.com/watch?…
Zatím jsem shlédla 10 minut, ale nejde se nepodělit. Romská versus gadžovská rodina, fakt super!
Ester13 píše:
Tak, padla na mne choroba a já se válím v pelechu. Po brouzdání na youtube jsem si pustila toto: http://www.youtube.com/watch?…
Zatím jsem shlédla 10 minut, ale nejde se nepodělit. Romská versus gadžovská rodina, fakt super!
jo je to super..takova rodina se bohuzel jen tak nevidi (ta romska)
je mi lito tech deti v takovich podminkach to je peknej hnus
i bohuzel ty cikani na osadach zijou lepe a cisteji jako oni
se diim ze us davno nezakrocila socialka to je fakt sila ![]()
Viděla jsem včera a neměla jsem slov, zkoukni do konce, toho chlapa bych nakopala do pr..le fakt, takový namyšlený borec a nic nedokázal jen se válet a nadávat.
Já právě znám plno Romů, u kterých se stydím za svůj organizační chaos v baráku a jsem ráda, že se to ukázalo i v tomto pořadu.
Ta gadžovská rodina je teda fakt neuvěřitelná
Ta matka mi přijde totálně semletá životem
Nejlepší je, jak říká, že by se nechtěla dostat do romské osady a s manželem vyjmenovávají stereotypy, proč jsou ti Romové tak děsní a přitom vše splňují sami na 1000%
EvaG píše:
Viděla jsem včera a neměla jsem slov, zkoukni do konce, toho chlapa bych nakopala do pr..le fakt, takový namyšlený borec a nic nedokázal jen se válet a nadávat.
Já neměla odvahu, ale OK, jdu do toho ![]()
taky jsem to viděla i když mi teda do toho řvali děti, ona vypadala jak nějaká socka či narkomanka od pohledu, ale byla to asi skromná holka, co se bojí vylézt z toho doupěte a je pod jeho vlivem. co jí zbývá, musí se otáček se čtyřmi dětmi. Jen jsem přehlídla, co ty děti, chodil ten kluk do školy?, vůbec tam neřešili děti mi přišlo, muselo jim to tam asi dost smrdět, když jí hned Rómové prali věci, měli vůbec teplo vevnitř? Cikáni byli dobrý:-)A hlavně v hlavě to měli v pořádku, ten chlap mluvil jako kniha. Neřekla bych jim to líp.
Ester13 píše:EvaG píše:Já neměla odvahu, ale OK, jdu do toho
stačí tak od toho rozhovoru mezi čtyřma očima, když nemáš odvahu.
ježíš to je hrozné!! Ten kýbl v tom záchodě, zrovna jsem si udělala oběd, ale přešla mě chuť ![]()
Dobře mu to dal ten rom na konci sež…-jen si to blb… neuvědomil.Ale chudák ty děti
.Takové podmínky
![]()
Reinka píše:
Mám se na to koukat, nebo mě to naštve??![]()
Koukni,stojí to za to-ale je to síla
Nelluška píše:
taky jsem to viděla i když mi teda do toho řvali děti, ona vypadala jak nějaká socka či narkomanka od pohledu, ale byla to asi skromná holka, co se bojí vylézt z toho doupěte a je pod jeho vlivem. co jí zbývá, musí se otáček se čtyřmi dětmi. Jen jsem přehlídla, co ty děti, chodil ten kluk do školy?, vůbec tam neřešili děti mi přišlo, muselo jim to tam asi dost smrdět, když jí hned Rómové prali věci, měli vůbec teplo vevnitř? Cikáni byli dobrý:-)A hlavně v hlavě to měli v pořádku, ten chlap mluvil jako kniha. Neřekla bych jim to líp.
No asi jo, když se tam málem
.
Ten kluk chodil do školy, prý to řešila sodiálka a prý v pohodě. No nevím jak to bude po odvysílání toho, jeslti jim je už nevzali. Nechápu ty lidi, že tam jdou, jako chápu pro peníze, ale mě by hanba fackovala, jako aby si chlap sedl k tv a nic nedělal, jak to hovínko otíral o prostěradlo.
¨
On ten její manžel říkal, že měla anorexii, aji podle toho vypadala, no chtělo by to jí zvednout sebevědomí.
To je takový problém, tam vymalovat, uklidit tu jejich „koupelnu“ a záchod, bléééé. radeji bych chodila na kanál, hlavně, ýe jedli párky. ![]()
Marka76 píše:Reinka píše:Koukni,stojí to za to-ale je to síla
Mám se na to koukat, nebo mě to naštve??![]()
No mě to naštvalo, ale podívej se.