Tak už půjde do školy...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
20.1.10 11:56

Terko, úplně jsem z toho měla knedlík v krku, když jsem si přečetla tvůj příspěvek.. Vzpomínám a pamatuji.. :cry:
A to tě upozornuji, že pro mě byl také velký zlom , když šla Elí poprvé sama ven s kamarádkami. Sice to bylo asi až ve 2 nebo 3 třídě, ale to byl takový nezvyk, že jsem prostála hodiny u okna a koukala odkud kam jdou, kdy už přijde a pod.. :roll:
Držím palce, to zvládnete, musíš.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.1.10 12:04

Holky,
moc vám děkuji za odpovědi, fakt jsem i připadala tak trochu jako magor :zed: .
Je to zvláštní pocit, nejdříve jsem se těšila, že už půjde do školy, těšila jsem se na úkoly, na to, jak se budeme učit číst, psát a počítat. Ale najednou je mi z toho úzko. Už bude mít starosti, povinnosti, prostě úplně jiný život, než na co je zvyklý. A navíc, strašně se bojím toho, že budu pedant :oops: . Marťa je fakt šikovný a chytrý kluk, a moc dobře vím, že všechno zvládá, ale musí chtít a musí se soustředit. Dokonce občas o víkendech připraví snídani pro celou rodinu a sám od sebe uklidí nádobí z myčky 8-o 8-o 8-o - leckterý puberťák by se od něj mohl učit Ovšem, co udělám, až zjistím, že odfláknul úkol, jen proto, že na něj čekalo něco důležitějšího, nebo se nenaučí básničku, protože..... - i když vím, že na básničky je fakt machr a je schopný se naučit i tři za jediný den :think: .....Asi si budu muset začít psát poznámky, co smím a nesmím dělat a říkat - abych nelitovala :lol: .
Na jednu stranu jsem ráda,že je samostatný, ale uteklo to všechno tak strašně rychleee :cry: :cry: :cry: .
A za chvíli už bude i Kiki pryč - celé dopoledne :cry: , asi se zblázním. První dva měsíce, co Martínek nastoupil do školky, jsem doma probrečela, i když jsem u sebe měla Kristýnku :oops: . A teď???Budu úplně sama… :cry: :cry: :cry: - no, asi jsem opravdu zralá na toho Chocholouška… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.1.10 12:13

Terko, a ty nepůjdeš za půl roku do práce??? Jestli ano, hned se ti bude hodit, že jsou pryč a užiješ si je až si je vyzvedneš o to víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
20.1.10 12:16

Na druhou stranu je fakt, že pokroky dětí mě těší a hezké je i to, jak se mění a učí a osamostatňují…jen by to nemuselo být tak rychlé. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
20.1.10 12:46

Lizbeth,
já právě do práce nepůjdu :oops: :lol: . Podnikám, všechno dělám z domova. Ale je fakt, že alespň budu mít čas občas zkontrolovat lidičky, jestli mi pracují. A taky budu mít čas zajít si občas ke kadeřnici (naposledy jsem byla, než se mi narodila Kiki :oops: :oops: :oops: ). Možná se odvážím zajít i ke kosmetičce :lol: - jenže to se nedá dělat každý den. Stejně mi budou chybět. No, trochu si popláču a za nějaký čásek si zvyknu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
20.1.10 12:47

lizbeth JJ to je taky jedna z veci co me desi, az pujde jednou sam ven s kamarady, nebo i jen do nebo ze skoly… uplne se vidim jak doma nervacim a vyhlizim z okna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí