Také letos neděláte vajíčka?

28414
6.4.12 14:48

Také letos neděláte vajíčka?

Otázka je jednoduchá.
Je tu ještě někdo, kdo letos nebude mít vajíčka, ale jen sladkosti? :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
6.4.12 14:49

;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.4.12 14:51

Já je po několika letech dělat budu, ale jen pár, protože stejně nikdo nepřijde, tak ať nám pak z toho není šoufl.

• Citovat
  • Upravit
9994
6.4.12 14:54

Jen více takových. Každý rok se mi díky mým dvěma synům sejde tak 80 vajec, což je nesněditelné, což se o sladkých mlskách říci nedá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046

já taky ne protože jsem je zapomněla koupit, a lednice prázdná :-) tak jsem alespoň upekla beránka, toho jsem min. rok nedělala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
@Paoloska píše:
Jen více takových. Každý rok se mi díky mým dvěma synům sejde tak 80 vajec, což je nesněditelné, což se o sladkých mlskách říci nedá… :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
6.4.12 14:57

Já je taky nebudu dělat. Hlavně proto, že jsem je pak viděla před domem na silnici rozbité a rozježděné od aut. Myslím, že dneska to už dětem moc neříká - obyčejný vajíčka… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iuliana
6.4.12 14:57

Já jsem koupila čokoládové… protože vajíčka se mi zdobit nechcou :/ :)

• Citovat
  • Upravit
28414
6.4.12 15:00
@Suzume píše:
Já je taky nebudu dělat. Hlavně proto, že jsem je pak viděla před domem na silnici rozbité a rozježděné od aut. Myslím, že dneska to už dětem moc neříká - obyčejný vajíčka… :,(

Já to zrušila přesně z tohoto důvodu. Pak se vajíčka válí po vsi. Jako dokud vekce stálo 2 kačky, tak nějak mi to bylo fuk. Ale čím jsou dražší, tím mi to víc přijde líto. Ale třeba budou mít letos děti nakázáno vejce nikde neházet :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.4.12 15:01

Tak u nás se to moc neslaví (malé město). Jsem z vesnice a tak to kouzlo mi částečně chybí. Tento rok jsem si řekla, že poprvé symbolicky obarvím pár vajíček, aspoň pro tu atmosféru. Jinak nějaký „vyšlohání“ mi připadá jako totální trapárna!

• Citovat
  • Upravit
1297
6.4.12 15:03

Já taky ne. :-D kvůli ceně. :-) vejce jsou drahá. nakoupím pár čokoládových a hotovo. stejně se u nás zastaví jen pár lidí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.4.12 15:03

My neděláme ani Velikonoce. 8) My jen vítáme jaro. (Bez vajec. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.4.12 15:04

Ne, my budeme zdobit. Už máme nějaké ze školkové velikonoční dílny, další holky nosily průběžně ze školní a školkové tvorby (vyfouknuté kraslice). Vajíčka na šmigrust (natvrdo vařená) budeme dělat o víkendu, koupila jsme nějaké gelové tužky co zanechávají stopu jako vosk a tuhnou, máme i tradiční samolepky a když to nevyjde tak ještě smršťovací košilky. Syrová vejce už zase stojí rozumné peníze (pod 3 Kč/ks), „čokoládová“ nekupujem (a koledníkům dám raději tabulku opravdové čokolády). K nám určitě hosti přijdou, opět jsme rozdávali pozvánky, starší šmigrustníky lákáme na domácí dobroty a alkohol. My Velikonoce slavíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.4.12 15:05
@Hmarilla píše:
Já taky ne. :-D kvůli ceně. :-) vejce jsou drahá. nakoupím pár čokoládových a hotovo. stejně se u nás zastaví jen pár lidí. :-)
:pankac:

U nás dost, ale i tak :nevim:

Já jen aby si pak lidi/děti neřekli, že jsem divná, že nemám vejce. Ale co budu koukat na lidi :nevim: :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.4.12 15:07

U nás vejce za 4,– nejméně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie