Kočárek Tako

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
27.3.06 10:21

Ahoj,
já mám taky kočárek tako, koupila jsem ho v Hrabůvce ve Špalíčku, a jsem s ním spokojená, musím zaklepat, zatím bez vady, jen jsem musela taky utáhnout šroubky. Ale jedině, co mi vadí je, že je opravdu těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.3.06 23:15

Ahojky,
máme taky kočárek Tako a jsem 100 % spokojená, žádné šroubky se nepovolovaly, prostě v pohodě. Je stabilní, prostorný a dobře se s ním jezdí.
Jediné co mi vadí je to, že když jsem ho teď přestavila na sporťák a mám rukojeť za boudičkou, je hůře ovladatelný, protože je docela težký. Na časté skládání to není, pokud nemáte větší auto. Já si tam musím najet předními kolečky a potom složit a posunout dozadu. Kdybych to měla tahat ze země, tak to bych nezvládla.
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
7.4.06 19:19

mame Tako sice ho jeste nepouzivam,ale nedam na nake reci!!

ahojky holky.
mame taky Tako kupovali sme ho pred 2mesicema ja sem ted ve 32tt.uz jej mame doma tak snim obcas projizdim byt.co se tyce toho pomlovani,tak si myslim ze to neni takova pravda kjak se pise .pokazde co potkam nejyka kocarek tak je to z velke casti Tako .a pokud by byl tak spatny jak se rika ,tak proc ho ma tolik mamin?co??
ja snim sice jeste nejezdim,ale pockam si a sama snim budu mit sve zkusenosti a ne abych dala na nake plky!!!a co se tyce srobku tak si se obcas povoli i treba na kole.
 Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.4.06 17:53

Ahoj, :D
Ctěla jsem se zeptatat. Mám také kočárek TAKO a jsem s ním velmi spokojená, ale když chci stahnout boudičku tak mi vždy odskočí o jeden zub na zpět. :( Neměli jste někdo stejný problém? Pokud ano, jak jste ho vyřešili? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.3.11 13:01

Mám TAKO,jsem s ním skokojená.Ale nekupovala bych ho přes net.V obchodě při převzetí jsme zjistili,že jsou vadné pojistky které mají držet korbu a sporťák,tak nám prodavačka celý spodek vyměnila a v pohodě.Ještě byl problém s kolečkem,ale to nám taky hned vyměnily.Při nákupu jakéhokoliv kočáru,je nutné si ho pořádně skontrolovat!Vadný kus se může oběvit vždy.

Má perfekrní jízdní vlastnosti,dá se řídit jednou rukou,těžký mi nepříjde,a ke všemu byl nánožník /vajčko,korba,sporťák/,tak ho nemusím složitě schánět jinde.Jediné mínus mi přijde,že nejde přehazovat rukojeť,ale musí se měnit celá korba,to je ale u vědčiny kočárků.

A ještě se mi líbí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí