Kočárek Tako

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
28.1.06 18:09

Tako

Ahoj,jsem ve 27.týdnu a chtěla bych si koupit kočárek Tako.Prosím prozradte mi vaše zkušenosti s tímto kočárkem. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
28.1.06 18:19

zdravím nastávající maminku,
já mám s kočárkem TAKO tu nejhorší zkušenost, (viz diskuse KOČÁRKY Z POLSKA). Dala jsem se nalákat vzhledem, přijatelnou cenou, ale nepřežil ani záruku.
Při výběru kočárku přeji šťastnou ruku, možná jsem měla jen smůlu na kus.

• Citovat
  • Upravit
5525
28.1.06 18:22

ahoj, jestli myslis ten polsky, tak ten vrele nedoporucuju…
sestra ho ma, zahybat zacal hned na zacatku a dnes po 2 letech se s nim da jezdit v podstate jedine tak, ze jsou predni kolecka nadzvihnuty :(
brzdovou listu ma privazanou ke kocarku tkanickou…
a podnoznik /nevim ja se tomu spravne rika :( :? / musel svagr nejak privrtavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 18:38

Tak to jste mě opravdu moc nepotěšili. Viděla jsem ho v obchodě a zaujal me,že je pěkný,prostorný a velice příznivá cena.
A máte někdo zkušenosti s jinýma kočárkama ve stejné cenové kategorii to je do 6 000? Děkuji za odpověd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.1.06 19:09

Ahoj,

tak my máme taky kočárek Tako - polský. Bohudk tedy žádné problémy jak píšete nasšěstí nemáme.
Malé je 15m a denně s ním jezdíme na procházky - kromě brzdy, která se povolila je zatim OK (ale stačilo utáhnout šroubky).

Katka

• Citovat
  • Upravit
1078
28.1.06 20:18

Ahoj,

někdo říká, že má s kočárky TAKO dobré zkušenosti, někdo a to je většina, na ně jen nadává. Když ale jdu po městě, bydlím v Ostravě Porubě, tak vidím 80% TAKO.
My jsme kupovali COPART za 5200,–, je dost velký a malá se v něm vozí do teď, má 10 měsíců, váží 10kg a dlouhá je76 cm. Vejde se mi tam bez problémů i s velkým fusakem a pořád tam má pohodlí. Dají se polohovat záda, takže z toho uděláš sporťák. Kupovali jsme jej v PROMI ve Studénce. Jejich webovky jsou www.promi.cz .
Jezdím s ním i v tom sněhu a jde to. Zatím žádná závada. Jezdila jsem i po terénu(ovšem ne po horách, myslím tím po louce, polních cestách atd.) a vše bez problémů.

Můžu jen doporučit.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
28.1.06 20:33

já bych tako taky nedoporučovala,sice se najdou i maminky co si ho chválí,ale to je tak nanejvíš 10%. jak už psal někdo přede mnou, je už lepší kobinace Copart nebo Bebbetto-měla jsem možnost vyzkoušet v obchodě a je super odpružený.mají je taky na www.promi.cz

levnější jsou i Růžový panter www.kocarky-ruzovypanter.cz v kategorii kombinované-pak Růžový panter.jsou podobné taku,ale alespoň levnější.
Ty bebetto ale vypadají nejlíp (pokud jde o tuto kategorii kočárků)

přeji dobrou volbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.1.06 20:35

Ahojky, my mame ABC design (nemecky kocar), je to 3-kombinace, ale spis udelany jako sportak, hluboky se z nej udela tak, ze se dovnitr vsune taska s mimi, ktera se dokupuje zvlast. Celkove nas vysel na 6600 tusim - v cene nanoznik, taska na kocar, zminena vnitrni taska na mimi a plastenka. Jako hluboky vypada pekne, jako sportak jeste lip, zatim jsme s nim spokojeni, jen by mozna mohl byt vic odpruzeny. Jezdime hodne ven (i do terenu - lesni cesty atd.), rozhodne ho nesetrime a zatim se teda drzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
28.1.06 21:54

Ahoj,
tak my jsme asi těch 10% :lol: S kočárkem jsme byli spokojeni už s Tomíkem, teď už čeká na druhé mimčo. Je prostorný, má dobré vybavení vzhledem k ceně, velký nákupní košík…prostě si nemáme na co stěžovat. Záleží ale na využití, my jsme potřebovali nějaký bytelný kočár, který by přestál jízdu „v terénu“ a to pro Tako platí. Je pravda, že jsme nechávali spravit kloub u opěrky na nohy, ale ten se pokazil spíš naší vinou - ne příliš šetrným zacházením :oops: Ale kdybych chtěla kočárek jen do města, tak bych si určitě koupila nějaký lehčí.

Abychom neodrovnali Tako úplně, koupili jsme si na chalupu starší ABC design a ten mi přijde méně stabilní, možná proto, že je užší. Jinak srovnatelný…

Dobrý výběr!

Fifík+Tomík+fazolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.2.06 17:09

Taky se mi TAKO líbil vzhledově ale na netu v diskuzích jsou popsaný strašný zkušenosti maminek. Jedna dokonce psala, že uvnitř boudičky je nějaký šroub, který je dost vystrčený a její holčička se o něj dost praštila do hlavičky a pak prý dost šisuje barva potahu. Další jezdí s krabičkou náhradních šroubků do koleček v kapse. Takže Tako asi nejspíš nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 21:34

Tako je fajn

ahoj holky,

nedá mi to a musím se našeho Taka zastat. Máme ho 9 měsíců a jsme naprosto spokojeni. Záleží ale na prijoritách. Pokud ho chces casto převážet v autě, tak ho určitě nekupuj, protože je těžký a ne moc skladný. Ale jinak je to bezva kočár. Stabilní, takovej trochu traktor, kterej projede všude a pořád vypadá a jezdí jako nový. Jediný problém zatím byl, že jsme píchly kolo. Ale za 40 Kč nám ho hned spravili v nejbližším cykloservise. Navíc má Tako přehazovací rukověť, která se hodí. Odpružený moc není, ale to je proto, aby dítě nevypadlo, až z něj bude sporták. Ale trochu odpružený zase je…to jsou daleko horší a tvrdší kočáry. Jsem zatím moc spokojená, za kompletní cenu pod 6 tisíc to je prima. Je fakt, že na procházce potkávám těchto kočárků mraky.

tak ahoj Janča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.3.06 21:35

Tako je fajn

ahoj holky,

nedá mi to a musím se našeho Taka zastat. Máme ho 9 měsíců a jsme naprosto spokojeni. Záleží ale na prijoritách. Pokud ho chces casto převážet v autě, tak ho určitě nekupuj, protože je těžký a ne moc skladný. Ale jinak je to bezva kočár. Stabilní, takovej trochu traktor, kterej projede všude a pořád vypadá a jezdí jako nový. Jediný problém zatím byl, že jsme píchly kolo. Ale za 40 Kč nám ho hned spravili v nejbližším cykloservise. Navíc má Tako přehazovací rukověť, která se hodí. Odpružený moc není, ale to je proto, aby dítě nevypadlo, až z něj bude sporták. Ale trochu odpružený zase je…to jsou daleko horší a tvrdší kočáry. Jsem zatím moc spokojená, za kompletní cenu pod 6 tisíc to je prima. Je fakt, že na procházce potkávám těchto kočárků mraky.

tak ahoj Janča

• Citovat
  • Upravit
52
25.3.06 11:35

Jak jsem psala už v predchozí diskuzi 100% spokojenost. Žádný šrouby nikde nemáme a nevím co je to za výmysl. Musí mít asi hodně starý typ!!!
Bebetto a Roan a Deltim jsou uplně stejný šunky jako Tako. Proč ho všichi jen pomlouváte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podívejte se na testy. Vyhrál Firkon (všichni ho pomlouváte, tvrdíte polské šunky), 2.Takko, 3.Roan ........ na posledních místech byl Deltim a další ať už německé nebo jiné značky. V cenové kategorii je to kvalitka!!! A za tím si stojím!!!
Přímo se mi husí, když všichni tvrdí, že tahle a tamta povídala tohle a tohle. Sami zkušenosti nemáte!!!
Zase si raději koupím Takko za 6000,– než Hoco, Hauck, Knorr. Vzhled hnus, kvalitka taky nic moc a o místě pro mimi už vůbec nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.06 10:03

Ahoj
Mame taky TAKO a myslim ze ma sve prednosti a nedostatky jako kazdy kocar!!!
Vyhody napr:

• velky a hlavne dost siroky a pohodlny pro mimco
  • vypadai po 10 mesicich jezdeni jako novy
  • projede opravdu vsechno-letosni dlouha a u nas totalne zasnezena zima
  • dobra cena

nevyhody napr:

• dost tezky
  • rozparala se nam zevnitr podsivka na boude, ale reklamace v poho
    Ma sve pro i proti, zalezi spise na tom na tom, kde s nim budete jezdit, jak casto skladat…
     alena
  • Citovat
  • Upravit
22315
27.3.06 10:13

Tak my mame Firkon vector.....
taky polska vyroba a jezdime uz 8 mesicu a zadny problem.......
Krasne prostorny, taska na mimino je dlouha 86cm, sportak taky vypada hezky......
otaci se korba po a proti smeru jizdy
Kolecka jsou velka plastova, jedine minus snad v hure dostupnem kosiku , ale jinak opravdu pomer kvalita a cena je super
Nas stal 6700 i s plastenkou

Az budeme mit druhe dite, tak se v nem odvozi taky. ted ho budu pujcovat svagrove

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4