Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Sem v 8 mesici a zacina me vse bolet. Zada a bolest v kostrci ktera strili az do leve nohy a pri chuzi to ohromne boli. K tomu me boli dutiny takze bolesti hlavy a kdyz lezim na pravem nebo levem boku zacina to byt dost neprijemne. Boli me zada mezi lopatkami a ramena. K tomu se pritel chova jak dite a porad mluvi jen o sexu. Na to ja nemam sebemensi chut. Je mi ze vseho tak zle ze lituju uplne vseho a vubec se netesim az pride dite a musim se starat a uz ted sem bez energie a psychicky vycerpana.
@KarlaNim Až přijde drobeček na svět a poprvé uslyšíš jeho křik, tak bude všechno úplně jinak-uvidíš
.Partnera pochop, je to taky pro něj svým způsobem těžké (i když ne jako pro tebe). ![]()
Pokud jsi s dutinami nikde nebyla, upaluj na orl, at te neboli viccastitela nez musi.
A po porodu bude lip, ja se vzdycky tesila, jak budu mit sve telo zase zpatky sama pro sebe ![]()
@KarlaNim Jako kdybych slysela o sobe. Ja byla koule a posledni mesic se museli starat o moji starsi dceru…
@maminka189 A ja pri porodu druhe dcery, kdyz vysla ven, jsem rikala: „konecne je venku, konecne je venku, konecne je venku, konecne je venku…“ Taky jsem se nehla posledni mesic.
@KarlaNim uz mas jen mesic pred sebou. Ja tri a su na tom podobne..
![]()
Já jsem doma řekla na konci osmého měsíce, že doktor pozná polohu mimča (furt se točilo) uvnitř prstem a tím u nás sex skončil
Přítel to odůvodňoval tím, že si tím uvědomil, jak je mimčo už blízko dole
Jo a 14 dní před porodem (plánovaným) jsem už jenom ležela a spala asi 18 hodin za den, jen aby mi to už uteklo, protože jsem z toho byla už taky taková celá naštvaná.
@midlajs To já taky. Funěla jsem při každém pohybu už od 4.měsíce. Měla jsem břicho jako bych čekala trojčata a už ve 12. týdnu mi okolí typovalo, že jsem tak v šestém-sedmém měsíci ![]()
@maminka189 Byla jsem i pekne vycpana i na zadku, pekne napapana. Byla jsem jak tank hadr a kycle mi nefungovaly. Brrrrr. Uz nikdy vic…
Diky tve diskuzi jsem si vzpomela jake to bylo v tehotenstvi. Neustale tvrde bricho, nespavost, holit me musel manzel, bolest v kostrci. A to nemluvim o tom, ze kdyz jsem se poradne nacpala tak jsem cekala kdy pobezim na zachod. Hruuuuza ![]()
@midlajs Já na to vzpomínám docela ráda…Pak mi chybělo to vrtění v bříšku ![]()
Také už další nechci. Možná, kdyby byla dcerka zdravá a já měla 100% jistotu, že na ní nepřenesu špatné geny o kterých jsem bohužel nevěděla. Ale pořídit si další mímo by byla sobeckost…a ani na štěstí není s kým ![]()
@maminka189 Taky se mi libily ty pohyby, ale to je jedine. Co je s dcerkou? ![]()
@midlajs Omlouvám se, ale nechci to tady psát, aby mě pak někdo neosočil s toho, že si hraju na chudinku
.Vlnění bříška je snad to nejlepší. A pak když člověk poprve slyší křik svého prťouska ![]()