Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
ja jsem kozoroh, nejsem nejak extremne ziva, ale tvrdohlava to jsem…jak jednou reknu, ze neco ne, tak ne a pamatuju si to odmalicka. Treba mi nasi neco zakazali a pak povolili a ja proste rekla ne…bracha z toho byl vzdycky na prasky, pac to bylo „kdyz pujde Jana (jako ja), tak ty muzes taky“, jenomze ja uz jaksi nechtela ![]()
Jinak mam doma maleho bycka. Mam pocit, ze vsechna rohata znameni jsou palice. Malej se neda donutit k nicemu, musi ke vsemu dojit sam.
Manzel je ryba, asi to s nami nema uplne jednoduche ![]()
Manžel je kozoroh, dcera je kozoroh a naše druhé malé teda malý se má narodit 19.12. Tak jen doufám že se narodí dřív a ne později. Myslím že k tomu nemusím nic dodávat ![]()
Tak přítel je Kozoroh a musím říct že zatím to jde
ale malá má být taky kozoroh tak to se spolu spiknou a mám se na co těšit ![]()
Já mám doma taky kozoroha,ale zatím mu je 10.měsíců,ale podle toho co čtu se mám na co těšit
Jinak máme rohatou domácnost,já jsem beran,manžel je býk,malej kozoroh a teď se nám má v dubnu narodit beránek
takže se doma nudit nebudeme ![]()
Tak já už mám doma Berana a Kozoroha na cestě. Zjevně jsem dobrý kandidát na nějaké sanatorium
Zas už se asi nebudu ničemu moc divit…
Ale manžel je Štír a kozoroží horoskop z tiscali na něho teda taky sedí, tak nevím, jak to je ![]()
Sarecka píše:
Já mám doma taky kozoroha,ale zatím mu je 10.měsíců,ale podle toho co čtu se mám na co těšitJinak máme rohatou domácnost,já jsem beran,manžel je býk,malej kozoroh a teď se nám má v dubnu narodit beránek
takže se doma nudit nebudeme
ty bláho to teda budete úplně všichni rohatý ..
já jsem vodnář a někdy to špatně vydýchávám se musim přiznat ,každý jsme někde jinde..naše společná řeč je asi tak ,,jeden o koze, druhý o voze,,každý to pochopíme jinak ![]()
He, tak já mám doma 3 mrňavý kozorohy.
Jednoho lednovýho - budou mu 4 roky a 2 prosincový - teď jim bude rok.
Jestli budou oba jako starší, tak mě brzy odvezou ![]()
Kozoroh jsem taky. A když řeknu ne, tak jediná šance na zlomení je mě vnitřně přesvědčit, že jiná cesta je lepší a to se málokdy povede. A do toho ještě mlčenlivý introvert… Takže komunikace téměř na nule.
Aklama píše:
Kozoroh jsem taky. A když řeknu ne, tak jediná šance na zlomení je mě vnitřně přesvědčit, že jiná cesta je lepší a to se málokdy povede. A do toho ještě mlčenlivý introvert… Takže komunikace téměř na nule.
zajímalo by mě jestli se můžou snést 2 úplně stejný lidi chlap a ženská ..
jestli to soužití by bylo to pravé ..já u toho hodně trpím,ale nechávám ho být ,jinak to nejde ,ale s tím přesvědčeváním ,někdy mám i úspěch ![]()
Já jsem tedy vodnář a můj taťka taky a přesto že se máme moc rádi, tak jsme věčně na kordy - přesně jak píšeš, střed stejných znamení.
já jsem taky lednový kozoroh a něco na tom asi bude
charakteristika znamení na mě taky sedí jak ušitá
tvrdohlavá jsem taky od mala-učila jsem se teda dost dobře, vlastně jsem se ani moc učit nemusela, ale jednou přišla matikářka za mamkou a říká jí „upozorňuju vás, že jí dám zítra pětku-nedala si to vysvětlit, že se to tak nepočítá
"-no byla tam-koule
prostě jsem učitelce tvrdila, že já to počítám dobře
Kozoroh má prostě vždycky pravdu
ale většinou ji teda opravdu mám, málokdy se seknu. Taky se musím přesvědčit sama na vlastní kůži,že něco jiného může být opravdu lepší. Zas to má ale třeba výhodu v tom, když někdo o někom něco tvrdí špatného apod…nebo ho pomlouvá-nevěřím tomu, dookud sama nepoznám, že ten člověk opravdu takový je. Jinak teď v dospělosit jsem teda dost ukecaná a otevřená, ale nemám ráda moc lidí na jedné kupě, to celkem trpím, takže bydlet někde ve velkoměstě by pro mě byla utopie, stačí že jsem tam přežila 5let studia a zaměstnání. Doteď mi mamka vypráví, že jsem města nesnášela od malinka, že jsme někde šli a já mávala kolem sebe deštníkem a křičela "oni mě ušlapou, nevidíte, že jdu!“
Hlavně jsem takový pedant na takové věci, jakože všechno musí mít svůj řád, nesnáším, když manžel není schopný za minutu vrátit věc na to místo, odkud ji vzal. Do dvou let jsem jen řvala a řvala-ve dne, v noci, nepomohl ani psycholog-pak se to zlomilo a byl klid a já pomerně hodné bezproblémové dítě, ani v pubertě se mnou mamka neměla moc trápení-sem tam jsem něco odsekla, ale jinak jsem sekala latinu. No trapná slušňačka ![]()
Jinak doma mám 4-letého štíra a to je taky pochoutka teda vám řeknu
manžel je rak, na něj to teda moc nesedí-on je strašný kliďas, takže si ze mě moc nedělá
a malá je vodnář-teď má 9měsíců, takže ještě těžko říct, zatím je strašně moc hodná a chápavá.
Naše máma je taky kozoroh a domluva s ní kolikrát není možná, když si něco umane, tak musí být po jejím
![]()
tetma píše:
Já i můj chlap jsme kozorozia to je teprve domácnost
My jsme taky oba kozorozi a ještě k tomu máme malýho berana ![]()
Tvrdohlavost tam je to jo, ale na druhou stranu jsme taky naladěni na stejnou vlnu..
taky mám doma 2 kozorohy
přítele a dceru ted ji v lednu bude rok.. ja jsem ryba.. zatim mi to tak hrozny neprijde tak uvidime ![]()
Já jsem kozoroh a umanutá nejsem, jako dítě jsem byla mouchy sežerte mě - hodné dítě..
Manžel je Beran a je také milius..
žeský neprožívejte to tak..
![]()