Taky máte doma Kozoroha? ;-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
77
15.11.11 08:09

Taky máte doma kozoroha ;-) ?

Ahoj maminky, taky máte doma takového paličatého kozoroha jako já? Maty bude mít zanedlouho 4 roky, ale už od malinka je to vééélkej paličák. Může se na něj po dobrém, po zlém, ale jakmile se prostě rozhodne, že NE, tak prostě NE (nebo obráceně)i za cenu toho, že třeba nebude jíst celý den nebo příjde např. o slíbený výlet, odměnu.. Ať už to bylo u příkrmů, usínání, jezení, čehokoli jiného..od malinka má „svou hlavu“ a nehne s ním nic. Maminka se může snažit jak chce a prostě ne, ale jakmile se rozhodne, že teda jo, že už by to šlo :-), tak jde všechno hezky jak po másle.
Máte doma taky takovou tvrdou kozoroží paličku a poradítě „jak na ně“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
15.11.11 08:20
Innka12 píše:
Může se na něj po dobrém, po zlém, ale jakmile se prostě rozhodne, že NE, tak prostě NE (nebo obráceně)

Tak to je přesný! :lol: :palec: :palec: Přítel je kozoroh, takže jak na dítě ti neporadím…jen můžu říct, že z toho nevyroste :lol: :lol: Přeju pevný nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
15.11.11 08:24

:lol: :lol:
I já jsem kozoroh a má to se mnou přítel hooodně těžký… :lol:
Jsem ve své bublině a jen málokdy z ní z ní vylezu a jsem tak trochu tvárná… Ale to už mi musí hodně téct do bot. :think:
Jak píše Dorka,obrň se trpělivostí. Ale zase kozorozi jsou v jádru strašně hodní,myslím,že Ti to vše jednou vynahradí.

• Citovat
  • Upravit
5173
15.11.11 08:26

Já i můj chlap jsme kozorozi :mrgreen: a to je teprve domácnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
15.11.11 08:29
tetma píše:
Já i můj chlap jsme kozorozi :mrgreen: a to je teprve domácnost :mrgreen:

8-o 8-o 8-o
Tak to si nedokážu představit :-) i když u nás je taky občas veselo - my jsme kozoroh a lev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.11.11 08:31

někdy je to dooost veselý :mrgreen: oba svojí hlavu, oba do sebe trošku uzavření … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.11.11 08:36

Tak já jsem asi divná, ale i přesto, že jsem kozoroh, tak jsem hodně mírná povaha. Bývala jsem taková mrňavá šedá myška, všechno jsem si nechala líbit, všechno jsem odkývala. Paličatá nejsem vůbec :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
15.11.11 08:37

Jo taky mame, ale nevim jak to bude do budoucna, malymu je 10 mesicu. Vzhledem k tomu ze je to kluk tak pocitam ze si s nim uzijeme nehlede na to jaky je znameni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.11.11 08:43

Ještě doplním, že moje mamka je taky kozoroh (prosincovej), ale tak „zabejčená“ jako Maty (lednovej) rozhodně není. Jestli je třeba rozdíl i v tom nebo v pohlaví,netuším, ale kamarádka má taky lednovýho kozoroho a to samý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.11.11 08:49

Mam nejstarsi holku kozoroha.Hodnejsi a blbejsi dite jsem snad jeste nevidela.Holka je hrozne hodna,mila,proste takovy trouba.Odmluvi mi tak jednou za rok,ja s ni nemam sebemensi problem.

• Citovat
  • Upravit
24320
15.11.11 08:51

Mam lednoveho kozoroha.Ja proc se sni neda domluvit :lol: .Proste jak rekne tak ne.Kdyz nechce tak to nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.11.11 09:11

já jsem kozoroh a syn tomu naštěstí utekl a je vodnář :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
15.11.11 09:15

Já jsem kozoroh :mrgreen: , ale jestli chceš vědět něco o tvrdohlavosti, pořiď si berana :mrgreen: , naše starší dcerka je beránek a to je teprve „tvrdá palice“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.11.11 09:23

manžel je kozoroh ,horoskop na tiscali na něj sedí jak ušitej :zadumanej ,nemluvnej ,konzervativní,má svůj svět prostě a málokoho potřebuje a pustí do něj ..nevim jestli to až tak ovlivní znamení ,ale na něj to celkem sedí ..a není to sranda s nim žít a pochopit tu samotu

• Citovat
  • Upravit
2602
15.11.11 09:25

Ahoj,
ja jsem kozoroh, nejsem nejak extremne ziva, ale tvrdohlava to jsem…jak jednou reknu, ze neco ne, tak ne a pamatuju si to odmalicka. Treba mi nasi neco zakazali a pak povolili a ja proste rekla ne…bracha z toho byl vzdycky na prasky, pac to bylo „kdyz pujde Jana (jako ja), tak ty muzes taky“, jenomze ja uz jaksi nechtela :oops:
Jinak mam doma maleho bycka. Mam pocit, ze vsechna rohata znameni jsou palice. Malej se neda donutit k nicemu, musi ke vsemu dojit sam.
Manzel je ryba, asi to s nami nema uplne jednoduche 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí