Taky máte v tomhle období depku?

72
22.11.12 18:57

Taky máte v tomhle období depku?

Ahoj holky s malými miminky, jste na tom stejně jako já, že máte v tomhle ročním období hnusnou depku nebo jsem divná jen já? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3284
22.11.12 19:04

Ahoj, miminko mám zatím jen v břiše, ale depky a úzkosti mívám každej podzim, kdyby aspoň nasněžilo, hned by to bylo veselejší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.11.12 19:04

Nemám malý miminko, ale velký batole :mrgreen: ale depkou ted rozhodně netrpím, těšim se na Vánoce :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
22.11.12 19:06
@Temaho píše:
Nemám malý miminko, ale velký batole :mrgreen: ale depkou ted rozhodně netrpím, těšim se na Vánoce :dance: :dance: :dance:

A to je tím, že už máš batole a ono to vnímá, asi na mě ještě působí nějaký ty hormony po porodu, přece jen 2,5 měsíce, to je ještě krátký čas od porodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
22.11.12 19:09
@Ja-ni-na píše:
A to je tím, že už máš batole a ono to vnímá, asi na mě ještě působí nějaký ty hormony po porodu, přece jen 2,5 měsíce, to je ještě krátký čas od porodu:-)

Na Vánoce jsem se těšila, i když mu byly tři týdny, s tím to uplně nesouvisí. Ale je fakt, že je to s dětma hned o něčem jinym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
22.11.12 19:10

Já nesnáším zimu, brzo tma, venku kosa, nic se pořádně nedá dělat, jediné na co se těším jsou Vánoce, ale jinak bych klidně už zas brala jaro, sluníčko a teplíčko, to mě dobíjí energií, teď jsem unavená, lenivá, nic se mi nechce, do všeho se musím dlooouho přemlouvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.11.12 19:18

Mám depku jako prase. Matýsek si v pondělí, den po jeho prvních narozkách rozsekl čelo, vy**alo se nám auto, přišly 3000,– nedoplatek za elektriku,..asi ani nebudu pokračovat :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.11.12 19:28

Nejsi sama. Také mám depku! Je to hlavně z toho hnusného počasí. Nesnáším podzim :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.12 19:30

Neřekla bych tomu depka, jsem s Malým doma moc štastná, ale mám splín z ostatních lidí, jak jsou nespolehlivý, mám okolo sebe asi blbý lidi, žádný pořádný kámoše to bude ono…musi furt každýho nahánět…jinak sem spokojená, kamarádi se blbě hledaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.12 20:04

Mám depku… nezávisle na ročním období, ale na tom jak mám zrovna hodné děti, jak moc se vyspím v noci a jestli mě bolí zuby, nebo záda… :zed:

• Citovat
  • Upravit
2506
22.11.12 20:09

Depku mám příšernou!!! Asi to semnou za chvíli švihne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
22.11.12 20:15

Bože a jakou, už to nemužu vydržet nejraději bych se sebrala a zmízela aspon na dva dny.Dnes malý udělal strašnou řvací scénu, několikátu v tomto týdnu, když začne řvát začnu sen uplně třást s mžitkama před očima. To ma 4 roky a k tomu to počasí nikomu nepřidá :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
22.11.12 20:16

U mě zatím dobrý. Já mívám depku každoročně celý únor - v té době už mám plné zuby zimy a jaro v nedohlednu…

• Citovat
  • Upravit
K.Black
22.11.12 20:25

Depku nemám, ale se. e mě to počasí, přes den šedo, pošmourno, brzo tma, ale asi ji mít budu jestli bude ještě chvilku z postýlky volat mamikó mlékó :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Malá Mia
22.11.12 20:27
@K.Black píše:
Depku nemám, ale se. e mě to počasí, přes den šedo, pošmourno, brzo tma, ale asi ji mít budu jestli bude ještě chvilku z postýlky volat mamikó mlékó :zed: :mrgreen:
:mrgreen: U nás je: Mami, hají! (= mami, všeho nech a pojď si lehnout se mnou) :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex