Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky s malými miminky, jste na tom stejně jako já, že máte v tomhle ročním období hnusnou depku nebo jsem divná jen já? ![]()
Ahoj, miminko mám zatím jen v břiše, ale depky a úzkosti mívám každej podzim, kdyby aspoň nasněžilo, hned by to bylo veselejší. ![]()
Nemám malý miminko, ale velký batole
ale depkou ted rozhodně netrpím, těšim se na Vánoce
![]()
@Temaho píše:
Nemám malý miminko, ale velký batoleale depkou ted rozhodně netrpím, těšim se na Vánoce
![]()
![]()
A to je tím, že už máš batole a ono to vnímá, asi na mě ještě působí nějaký ty hormony po porodu, přece jen 2,5 měsíce, to je ještě krátký čas od porodu:-)
@Ja-ni-na píše:
A to je tím, že už máš batole a ono to vnímá, asi na mě ještě působí nějaký ty hormony po porodu, přece jen 2,5 měsíce, to je ještě krátký čas od porodu:-)
Na Vánoce jsem se těšila, i když mu byly tři týdny, s tím to uplně nesouvisí. Ale je fakt, že je to s dětma hned o něčem jinym.
Já nesnáším zimu, brzo tma, venku kosa, nic se pořádně nedá dělat, jediné na co se těším jsou Vánoce, ale jinak bych klidně už zas brala jaro, sluníčko a teplíčko, to mě dobíjí energií, teď jsem unavená, lenivá, nic se mi nechce, do všeho se musím dlooouho přemlouvat ![]()
Mám depku jako prase. Matýsek si v pondělí, den po jeho prvních narozkách rozsekl čelo, vy**alo se nám auto, přišly 3000,– nedoplatek za elektriku,..asi ani nebudu pokračovat
![]()
Nejsi sama. Také mám depku! Je to hlavně z toho hnusného počasí. Nesnáším podzim ![]()
Neřekla bych tomu depka, jsem s Malým doma moc štastná, ale mám splín z ostatních lidí, jak jsou nespolehlivý, mám okolo sebe asi blbý lidi, žádný pořádný kámoše to bude ono…musi furt každýho nahánět…jinak sem spokojená, kamarádi se blbě hledaj
Mám depku… nezávisle na ročním období, ale na tom jak mám zrovna hodné děti, jak moc se vyspím v noci a jestli mě bolí zuby, nebo záda… ![]()
Bože a jakou, už to nemužu vydržet nejraději bych se sebrala a zmízela aspon na dva dny.Dnes malý udělal strašnou řvací scénu, několikátu v tomto týdnu, když začne řvát začnu sen uplně třást s mžitkama před očima. To ma 4 roky a k tomu to počasí nikomu nepřidá
![]()
U mě zatím dobrý. Já mívám depku každoročně celý únor - v té době už mám plné zuby zimy a jaro v nedohlednu…
Depku nemám, ale se. e mě to počasí, přes den šedo, pošmourno, brzo tma, ale asi ji mít budu jestli bude ještě chvilku z postýlky volat mamikó mlékó
![]()
@K.Black píše:
Depku nemám, ale se. e mě to počasí, přes den šedo, pošmourno, brzo tma, ale asi ji mít budu jestli bude ještě chvilku z postýlky volat mamikó mlékó![]()