Taky se tak nudíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucka1989
21.6.10 14:02

ahojky no ja jsem doma od 6tydne a nudou už lezu po zdi a to budu doma ještě 16tydnu než se mala narodí.Mam rizikové těhotenství takže jsem hnedka od začatku doma a řeknu Vam je to hruza , ale radši si odsedím ty tydny doma s pocitem že se mi za chvili narodí zdrava a krásna holčička.......

• Citovat
  • Upravit
21610
21.6.10 14:03

dynki, já jsem doma na neschopence od potvrzení srdeční akce plodu. takže tě plně chápu. první 3 týdny jsem teda prospala - dospávala jsem tak dvouletý deficit, kdy jsem hodně dělala (klárka chodila do jesliček od roka). pak jsem začala přemýšlet, čím si vyplním čas. takže hodně čtu, koukám na televizi, surfuju po netu (a internetových obchodech, což je trošku nebezpečné pro náš účet ;-) ). ale ono s jedním dítkem doma to je taky trošku jiné, protože odpoledne mám už nacpané aktivitama s Klárkou a víkendy zrovna tak… tak hezké poslední dny do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
21.6.10 14:07

Ja se chci taky nudit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
21.6.10 14:24

Pečení už mám zakázané…pekla jsem skoro každý den a nikdo už to nechce jíst:D Do obchoďáků už raději nelezu, protože to by člověk utratil i to, co nemá…Tak jen doufat, že si ten náš prcek dá říct a pospíší si ven:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.6.10 14:57

je jasne ze uz te nebavi vubec nic, takze zbyva jedine: prezit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
21.6.10 15:26

Tak já byla doma taky od začátku.....
a nuda????ani jsem to nestihla…prvn trimestr jsem prospala,pak jsem obcházela kamarádky,doma předělala co se dalo,četla,prostě mi to tak hezky uteklo.
Ale je pravda,že poslední cca měsíc už to bylo horší,taky už jsem to chtěla mít za sebou…
a taky je pravda,že ze začátku jsem se nudila i mimčem.....jedl a spal…jedl a spal… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
21.6.10 21:30

Tak za sebe radím, ještě si před porodem dojdi ke kadeřnici. Já to ještě po porodu nestihla, několikrát jsem se už chtěla objednat, ale buď do toho vlezla nemoc nebo vypadlo hlídání.
Já vím, jsem ostuda, že si to nedokážu zařídit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.6.10 12:24
rea.sk píše:
Ja se chci taky nudit… :mrgreen:

No to jo :-)

• Citovat
  • Upravit
886
2.7.10 09:19

Já se chci taky nudit, ale až od 30 tt :-D Teď chodím do práce a jsem ráda, doma bych se ukousala nudou, v práci jsem aspoň mezi lidma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí