Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mám 4 dny do porodu a nudou už nevím, co mám dělat. Jsem prvorodička, takže dítko, které by mě nahánělo nemám, doma mám všechno uklizené, nakoupené, kamarádky nemají čas, chlap je v práci a já chodím od ničeho k ničemu. Číst mě nebaví, televize mě nebaví, na procházku více jak jednu hodinu už nemám sílu…Nepatřím mezi lidi, kteří by se kdy nudili, spíše povětšinu doby mám toho tolik, že nevím co dřív a tak je tahle situace pro mě šílená. Máte někdo tip, jak se z toho čekání na miminko doma nezbláznit???:)
P.S.: Vím, že řeším hovadiny, ale to právě proto, že se nudím, jinak bych na takové nesmysly neměla čas ani pomyšlení:D Tak snad maminky, co nestíhají prominou…
Užvej si nudu,dokud to jde ![]()
E-miminuj,čti,poválej se u TV…to mě chybí ![]()
Za chvli budeš mt prcka u sebe,bude po nudě…
já posledn dny přerovnávala věcičky,měnila úklidový papír v kuchyňské lince,chodila za holkama do práce…
já jsem to měla před porodem to samý!! měla jsem z toho i strašnou náladu takovou nijakou! Já jsem třeba začala přerovnávat garáž
nebo fotky uklízela jsem co se dalo, i půdu jsem složila! Dávala si svižnější procházky abych porod urychlila
no a koukala na tv na satelitu jsme měli dost programů, ale ani to mě pak už nebavilo, pak byl den, kdy jsem se cítila skvěle začala jsem si číst knížku večer jsem se těšila na film v tv po dlouhé době něco normálního a mě odtekla voda ![]()
Ahoj já jsem na rizikáči od 16tt a taky už nevím co nudou dělat
dopoledne uvařím,uklidím,vyperu vyžehlím věcičky pro mrňouska,popřípadě zajdu něco koupit a odpoledne se nudím.Mám sice dva psíky se kterýma na procházky chodím,ale i tak se nudím. teď jsem ve 30tt,taky čekáme první mimi.Chlap většinou celej den v práci, kamarádky maj buď děti a mají toho až nad hlavu a nebo chodí do práce a večer už namají čas na návštěvy ![]()
Užívej si tu nudu! Co si pozvat kámošky? Nebo dělej věci, na které nebudeš mít čas - třiď si fotoalba, gruntuj, uč se něco…
Uzivej si nudu a klid. Uz to NIKDY nebude, mozna az deti odejdou a budes v duchodu.
PŘESNĚ TAK - UŽÍVEJ SI ČAS KTERÝ MÁŠ JEN SAMA PRO SEBE!!!! PUSŤ SI OBLÍBENÝ FILM A CELÝ HO V KLIDU ZKOUKNI, PUSŤ SI MUZIKU, ČTI… PAK UŽ NEBUDEŠ MÍT KLID NA NIC!! ![]()
A víš co? Nebo spi!! vím, že to moc nejde, ale zkus to jak já bych si to s tebou na jeden den vyměnila a vyspala se!! Máš jedinečnou možnost! ![]()
Taky jsme to nechápala jak mi někdo může říct užívej si dokud jste z manželem sami.Po porodu jsme to pochopila velmi dobře.Je nám tři a půl a ještě jsme se nezastavila
![]()
Ale zkus dělat všechno pro to aby jsi ten porod urychlila ![]()
no a to jeste kdyz se ti zadari se budes nudit dal
ja se nudila jeste prvni tri mesice s mimcem nez mala zacala trochu vnimat a dalo se s ni neco delat..no a vicemene se ale nudim dal i ted chvilama kor kdyz takhle prsi a nemuzem nekam vyrazit…ale zase sem takhle uklizeno jako mam ted doma nikdy nemela
uz umyvam aji veci ktery by me nikdy nenapadlo…zvirata sou tak opecovany jak nikdy…takze hledej novy konicky ![]()
BohunkaP píše:
uč se něco…
Učit se??? Ani náhodou:D Nedávnou jsem dodělala při práci státnice a jsem ráda, že nemusím nějakou dobu žádnou knížku otevřít:)))
Já vím, že bych si měla ten čas pro sebe užívat, ale ono se to řekne, když už to člověka nebaví:D Těším se na ten kolotoč s mimčem, člověk pak alespoň nevymýšlí blbosti.
mabit: Od 16 tt? Tak to klobouk dolů, kam já se na tebe hrabu ![]()
mikitaa píše: …zvirata sou tak opecovany jak nikdy…
Jo no…naše kočky už jsou pomalu opelichané z toho, jak je kartáčuju třeba i 3× denně:D
Já byla na PN od 21.tt a chvílema jsme taky měla pocit, že se nudím. Tak jsem lehla a spala. Jednak z té nudy a stejně jsem byla v těhotenství spací. Do zásoby se to sice naspat nedá, ale bylo to fajn. Poklidila jsem, napapala a spinkat. Super!! ![]()
Michaelakkk píše:
A víš co? Nebo spi!! vím, že to moc nejde, ale zkus to jak já bych si to s tebou na jeden den vyměnila a vyspala se!! Máš jedinečnou možnost!
neco si upec, kecej tu s nami tech par dni to uz vydrzis! ja porad prechystavala vecicky do porodky, pokojicek, tasku.. zajed si do nakeho nakupniho centra (co ja bych za to dala!)
uz tim zabijes cely den, ale nejlepe s kamoskou.