Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Mám takový dotaz,taky se vašim chlapů, nechce holit? Když jsme spolu s manžou začali chodit holil se i několikrát týdně,a teď (po 8 letech)jsem ráda že se oholí 1 za týden,a to mám ještě připomínky že by se měl jít oholit že vypadá jako krakonoš
a on jen frflá že nemá čas,nebo že se mu nechce…,no a včera večer přišel do obýváku a říká mi mamko podívej se na mě,a já mrknu na něj a co jako? Tak mi řekl suše,pořád do mě rýpeš že se neholím a když se oholím tak si toho ani nevšimneš
a takhle to je u nás pořád ![]()
Vždy si do něj rýpnu s holením(líbí se mi když mi dá pusu a nepíchá mě o toho) ![]()
A večer když uložím děti po celým dnu práce kolem nich a baráku, jsem ráda že si chvilku sednu ke zprávám a vypnu a on zrovna musí přijít oholený a já si nevšimnu…
Tak se ptám taky se těm vašim nechce holit? Taky někdo řeší takové blbiny jako my? Díky za odpovědi ![]()
No to je jak u nás, úplně přesně a do písmene. Taky bych brala, aby se holil ob den, nesnáším neoholené chlapy a hláška nemám čas, ta mě vytáčí
![]()
nechce ,ale musi kvuli praci,takze se holi,navic loni dostal elektricky strojek,tak ho to ted i vic bavi
Manžel je úplně stejný.Taky nemá čas.Oholí se maximálně jednou týdně takže jako Krakonoš chodí skoro pořád.
nejsi v tom sama, já když s manželem začala chodit, tak se holil každej den- protože se mi to líbí a jeho voda po holení krásně voní, ale teď taky tak 1 za týden- častěji se mu nechce
a když sem mu minule říkala, že dřív se kvůli mě holil denně, tak mi řekl, že to už si nepamatuje
a jinak já to vždycky poznám- voda po holení provoní krásně celej byt ![]()
Tak u nás je to taky to samé.Nemá čas
Já už jsem si asi zvykla,ale co mě vytočí,když se naší dcerce šmrdlá fousama po obličeji a ta je pak do druhého dne úplně červená a jakoby osypaná ![]()
můj taky jednou týdně,taky nemá čas
a to si musí holit i hlavu,takže ho zase chápu,že ůse mu do toho nechce.Mě se taky nechce do holení a ted měsíc před porodem tuplem na to kašlu.Jen pod páždí+nohy a mezi nohama jen když jdu na gyndu
.Tak říkám si,žádný intimnosti nejsou,tak proč?No je to hrozný,ale je to tak.Ale zase na druhou stranu tam žádný roští nemám.Až porodím,tak se zase vrátím do starých kolejí
![]()
Můj chlap když za mnou jezdíval, neexistovalo aby přijel neoholený, krátce na to co se přistěhoval jsme se vzali a od té doby se holí 1× za 2-3 týdny. Říká tomu celokus
![]()
Ahoj, manželovi nijak moc rychle fousy nerostou, takže stačí když se oholí obden. Když nejde do práce, tak se neholí i 4 dny.
To ho pak ale odmítám líbat, protože to šíleně škrábe.
Tak se rychle utíká holit, aby dostal hudlana.
Předloni dostal hol.strojek a to ho baví, takže se holí pravidelně a rád!!!!
doporučuji koupit všem manželům, kteří nesnášejí holení. Je to holt hračička, se kterou si vyhrají. ![]()
no, můj chlap je pro mě trochu šoking. zamlada, když měl pár chlupů se holil - ehm… jako každej žejo, pak ho to omrzelo a dneska se holí jednou za dva tři týdny, prostě až když ho to začne svrbět.
Je to asi jedna z věcí, která nepřidala tomu, že už ho fakt nerada líbu…fuj! ale už se kvůli tomu nehádáme, nemělo to cenu.
Holt jsem byla zvyklá, že se můj táta holil každé ráno a v podstatě jsem zarostlý chlapy neznala.
takže pokud vám to nehroutí manželství tak rejpej, rejpej, nebo dorejpeš, ale pak už se ti tuplem neoholí. Nepřej si vidět ten humus, co ten můj seškrábe z obličeje, když už se teda do toho někdy dá…
![]()
radši Inko
Tak můj nosí knír a bradku (tak jako propojené
), a zbytek holí taky tak jednou za týden, i méně… To už pak ale skoro není poznat, jestli je to teda bradka, nebo plnovous ![]()
Holí se nerad, ale dobrovolně, bo ho to pak svědí a strojek tahá (resp. starý ho tahal, nový už asi ne). Mně je to fuk, mně se chlapi se strništěm líbí ![]()
Tak já mojemu zakazuju aby se holil,nemám ráda oholené:-) pak na druhý den mu musím tlačit ty malé jebáčky co se mu vždy udělají,a pak ty vousy strašně píchají.A když už to má dlouhé tak když neposlouchá tak ho za to tahám:-) ze srandy:-D netýrám ho.
nechce nechce … ale mně se strniště taky moc líbí
můj chlap v tom pak vypadá hrooozně sexy ![]()
ale jednou za čas se taky oholí ![]()