Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Zdeněk IV píše:
Já ano, 6. srpna jsem se naočkoval vakcínou Johnson a včera vakcínou Pfizer, takže mám posilující dávku, aspoň tak mi to říkali.
A teď můj názor na to očkování, očkovat se každý rok prostě už nedává smysl, nejlepší by bylo, kdyby už proti covidu byly nějaké prášky v oběhu, jako jsou třeba ibalgin a paralen, ne každý se může očkovat.
Jak taky 3 davky. Ty mas jen 2, ne
?
Nemáme, zato se nám v okolí nějak množej ti, co mají tři dávky a po té třetí chytli covid, a ti nejlepší rekordmani maj 3 dávky a covid už podruhé
![]()
@Yorkmut píše:
Jak taky 3 davky. Ty mas jen 2, ne?
Johnson se bere, že má dvě.
@Kutil Tom píše:
Nemáme, zato se nám v okolí nějak množej ti, co mají tři dávky a po té třetí chytli covid, a ti nejlepší rekordmani maj 3 dávky a covid už podruhé![]()
![]()
Taky takových pár znám ![]()
Nemám ani jednu, a nechci. Covid jsem prodělala a klidně ho prodělám znovu. Nejsu v rizikové skupině, já i miminko jsme naprosto zdravé, prodělala jsem v II. trimestru.
Proti chřipce se taky očkuje každý rok ne? a vadí to někomu?
@Kutil Tom píše:
Nemáme, zato se nám v okolí nějak množej ti, co mají tři dávky a po té třetí chytli covid, a ti nejlepší rekordmani maj 3 dávky a covid už podruhé![]()
![]()
Mám tři očkování a zatím jsem Covid nechytla. A to jsem několikrát byla v blízkosti pozitivního. Coviďáčky s pozitivním testem pravidelně předávám rodičům.
Můj podnět k očkování byl práce. Dělám ve škole a nepotřebuji jedovaté řeči od některých rodičů, že neočkovaním podporujeme, ať se školy zavírají.
Já ano, 6. srpna jsem se naočkoval vakcínou Johnson a včera vakcínou Pfizer, takže mám posilující dávku, aspoň tak mi to říkali.
A teď můj názor na to očkování, očkovat se každý rok prostě už nedává smysl, nejlepší by bylo, kdyby už proti covidu byly nějaké prášky v oběhu, jako jsou třeba ibalgin a paralen, ne každý se může očkovat.