Taky vám často praskne guma?

23968
17.3.21 15:40

Taky vám často praskne guma...

…u respirátorů… :nevim:
První respirátor, vybalený 1.3. jsem nosil po chvilkách téměř 14 dnů, asi 100× nasazoval a sundaval a vyhodil jsem ho, protože byl trochu ušmudlaný na nose… :nevim: 8) Druhý, ze stejného balení, mi vydržel cca 2 dny, po pár nasazeních ulítla gumička… Třetí kus vydržel necelý den… Takže teď od včerejška používám čtvrtý… :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7735
17.3.21 15:43

Moc bych se nechlubila tím, že nosíš respirátor 14 dnů 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
17.3.21 15:45

@bse.pedro

Mně ne. Ale kluk (2,5) jak si to strhával z obličeje, tak to měl urvané furt. Vyřešila jsem to kancelářskou sešívačkou. A už nemá šanci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
17.3.21 15:48

Mě se to ještě nestalo, ale chlapovi se to stává. Dvakrát se mu utrhla gumička při první nasazení.

@eviku-miluna pokud nosí respirátor na 10 minut do obchodu, tak proč ho nenosit víc dní. Je rozdíl, když ho má někdo na sobe celý den v práci a když ho má na sobě jednou za 3 dny na 10 minut kvůli rohlíkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.3.21 15:50
@Whitedog píše:
@bse.pedroMně ne. Ale kluk (2,5) jak si to strhával z obličeje, tak to měl urvané furt. Vyřešila jsem to kancelářskou sešívačkou. A už nemá šanci ;-)

Ježkovi voči…nebolelo ho to? Já používám izolepu. To děcka řvou jen při sundávání… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3957
17.3.21 15:51

Ten nadpis… Je boží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak k tématu - řekla bych že to bude tím že jsou „Made in China“. Synovi tak rupají gumičky u jednorázových dětských roušek. Podotýkám že roušky jsou kupované v ČR, konkrétně v Planeu, tehdy za super cenu 700 Kč za 50 ks (do teď nosil látkové) a když jsem pak studovala jejich původ - tak jsou z Číny. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.3.21 15:53

@bse.pedro jak vyhodil? To ho nemůžeš vyprat? Manžel má pořád první, sotva dvakrát zaštupovanej…

• Citovat
  • Upravit
23968
17.3.21 15:54
@Janli píše:
Ježkovi voči…nebolelo ho to? Já používám izolepu. To děcka řvou jen při sundávání… :mrgreen:

Ta izolepa bude asi šetrnější, než kdybys děckám jako @Whitedog prošila čelist sešívačkou… :think: :nevim: 8) Jednou bolest při nasazení a pak znova při sundávání… A přišívat a párat respirátor každých cca 8 hodin… :roll: Auauauauau… 8o :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
17.3.21 15:56
@Janli píše:
@bse.pedro jak vyhodil? To ho nemůžeš vyprat? Manžel má pořád první, sotva dvakrát zaštupovanej…

No zatím ho mám hozenej na podlaze u spolujezdce… Auto budu vykydávat až někdy v létě, tak možná ten respirátor ještě zachráním… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.3.21 15:58
@Janli píše:

Pozor, respirátory neprat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
17.3.21 15:59
@werajsik píše:
Ten nadpis… Je boží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak k tématu - řekla bych že to bude tím že jsou „Made in China“. Synovi tak rupají gumičky u jednorázových dětských roušek. Podotýkám že roušky jsou kupované v ČR, konkrétně v Planeu, tehdy za super cenu 700 Kč za 50 ks (do teď nosil látkové) a když jsem pak studovala jejich původ - tak jsou z Číny. :roll: :roll:

Asi všichni máme MadeinChina… :nevim: Já mám FFP2 koupené v Kauflandu 25ks za 250,–Kč… Možná, že jsem fakt za ty gumičky moc tahal, když jsem napůl udušenej hned po vyjití z krámu ten hadr serval… :nevim: Pokusím se ovládat… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
17.3.21 15:59
@bse.pedro píše: …u respirátorů… :nevim:
První respirátor, vybalený 1.3. jsem nosil po chvilkách téměř 14 dnů, asi 100× nasazoval a sundaval a vyhodil jsem ho, protože byl trochu ušmudlaný na nose… :nevim: 8) Druhý, ze stejného balení, mi vydržel cca 2 dny, po pár nasazeních ulítla gumička… Třetí kus vydržel necelý den… Takže teď od včerejška používám čtvrtý… :roll: :roll: :roll: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

8o 8o ja mam na tyden tri..a to v praci mam jine..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
17.3.21 16:00
@Quertizop píše:
Pozor, respirátory neprat!

Proč ne… Myslíš, že by mi bílej hadr mohl obarvit černý trika a ponožky… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
17.3.21 16:04
@lilith1 píše:
8o 8o ja mam na tyden tri..a to v praci mam jine..

Já jsem teď na něco jako Home ofice, takže jsem hadr nosil jen na 1/2 - 1 hodinu denně do wellnesu a na pár minut do obchodu, takže za nějakých 10-12 dní jsem byl +/- na hranici používání respirátoru /8 hodin/… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.3.21 16:07

Vy si ho jako nelepíte k obličeji?? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie