Tamagotchi - už pro předškoláka?

balabab
12.6.14 18:01

tamagotchi - už pro předškoláka?

Ahoj všichni,
chtěla jsem se zeptat jaký je váš názor na pořízení tamagotchiho předškolnímu dítěti, to znamená k pátým narozeninám.
Nejsem zastáncem toho kdy synovec například k těmto narozeninám dostal tablet, ale teď jsem před otázkou co k dceřiným 5 narozeninám a protože někdo měl ve školce právě tuto hru, tak její odpověď co by si přála je tamagotchi.
Co si myslíte vy, není na takovýhle druh zábavy dost brzy, nebo co byste popřípadě pořídili takto starému dítěti vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.6.14 18:02

@balabab twl, ono to ještě existuje? To byl hrozný hit za mých mladých let - jestli jde tedy o to starání se o zvířátko.. Klidně bych pořídila - přijde mi to v klidu, u toho totiž nemusí sedět celý den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
12.6.14 18:04

@martina.se Ono to ještě existuje??Napadlo mě to samé :mrgreen: :mrgreen: Já to neměla, ale vždycky jsem to chtěla :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
12.6.14 18:04

@martina.se Na to samé jsem se chtěla zeptat. Jsem v šoku, že to ještě existuje 8o.

Zakladatelko já bych na tom neviděla vůbec nic špatného. Bude se starat o „své zvířátko“.. Myslím, že tohle jí svým způsobem něco dá než vezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.6.14 18:08

Proč ne, akorát to asi chcípne no… lepší je Pou na mobilu, ten přežije všechno (dokonce i mojí péči).
Můžu se zeptat, kolik to stojí? Já myslela, že to za pár kaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
12.6.14 18:09

Měla jsem 4 :-D Mám jeden ještě doma v šuplíku :mrgreen: akorát bych to teda dítěti nedávala, bude s tím vypadat v dnešní době jako exot :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
balabab
12.6.14 18:11

Právě jsem se bála aby u toho neseděla celý den, přišlo mi to trochu brzy, ale je fakt, že doba si žádá své, tak jí ho tedy nejspíš pořídím, aby měla upřímně rozzářená kukadla :)

• Citovat
  • Upravit
balabab
12.6.14 18:12

Cena se pohybuje kolem 600 Kč, už to ale asi nebude klasický pejsek a kuřátko co bylo za nás, těžko říct…

• Citovat
  • Upravit
balabab
12.6.14 18:13

@Krasavicaa tak trochu doufám, že se ve školce exotika ještě neřeší, ale právě jsem si říkala když to tam viděla, že to bude pomalu zase v kurzu :)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
12.6.14 18:14
@balabab píše:
@Krasavicaa tak trochu doufám, že se ve školce exotika ještě neřeší, ale právě jsem si říkala když to tam viděla, že to bude pomalu zase v kurzu :)

Tak nebylo to špatný :-D Já nosila všechny 4 :-D Ve třídě to měl snad každej, vždy jsme to dusili v kapsách, aby to nepípalo moc nahlas :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
balabab
12.6.14 18:16

@radkka mobil jí zatím neplánujeme pořídit a můj je tabu, takže pou pro nás nepřipadá v úvahu. V tomhle jsem asi já tak trochu exot rodič, ale opravdu se mi dvakrát nelíbí že jsou děti výchovávany už odmala tak trochu elektronicky…

• Citovat
  • Upravit
balabab
12.6.14 18:20

A když pátrám na aukru tak je cena i kolem 80Kč, takže pořizuji a snad to vydrží :)

• Citovat
  • Upravit
4200
12.6.14 18:22

@balabab - Upřímně já bych to nepořizovala.  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.6.14 18:27
@Krasavicaa píše:
Měla jsem 4 :-D Mám jeden ještě doma v šuplíku :mrgreen: akorát bych to teda dítěti nedávala, bude s tím vypadat v dnešní době jako exot :mrgreen:

mají to teď v Tescu, asi to jde znovu do módy. Už jsem po tom pošilhávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.6.14 18:30

My jsme ho chtěli koupit 5,5 leté a zjistila jsem, že podobná hra se dá stáhnout na mob. tak jsem jí to stáhla a stará se pravidelně o kočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí