Tampón do bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
25.7.17 09:38

Ahoj holky, chci jít na bazén, ale vypadá to, že začínám špinit (zítra má dorazit ms). Zatím je to takové velmi slabounké občasné špinění. Nikdy jsem tampony nepoužívala, proto se ptám - můžu mít tampon, i když nekrvácím? Jaké tampony do bazénu se vám osvědčily? Pokud možno co nejmenší. Jsem hodně citlivá na to cokoliv TAM mít ;) :D :oops: (kdysi jsem tampony zkoušela, ale bolelo mě z nich břicho a bylo mi prostě blbě) :-/ Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 09:46

Pokud je to jen velmi slabé špinění, tak bych se na tampon vyprdla úplně. Pokud přesto na něm trváš, tak já osobně ráda používán mini tampony z DM na dny, kdy to mám nejslabší. Nicméně i když to mám slabé a mohla bych jít do bazénu, tak bych nešla, protože je mi nepříjemné plavat, když to mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.17 09:54

@BiohazardMichell Já mám blbý pocit jednak z toho, že můžu dostat infekci, když špiním (čípek je překrvený) a jednak z toho, že to můžu najednou dostat normálně - začít krvácet a to by asi nebylo úplně v pohodě :D
Kdybych to vyloženě měla, tak asi plavat nejdu, ale opravdu jen minimálně špiním, takže se mi nechce to rušit. U mě je totiž ms na dlouhé lokty - tak 2 dny špiním, pak týden krvácím a dalších několik dní špiním. Tak to bychom se na bazén asi jen tak nedostali a malý se moc těší… ;)

Příspěvek upraven 25.07.17 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
25.7.17 09:59

Ja taky běžně tampony nepoužívám, ale převážně v lete není zbytí.. Většinou kupuji O. B.tampony. Byt tebou, vezmu ten mini a hotovo. Mne teď čeká menstruace u moře, jedu v patek a ještě tak tři dny to tam budu mít, takže taky budu tamponovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.7.17 10:03

@pandoslava Pokud chceš co nejmenší, kup si nějaké mini. Dobře se zavádí O. B., fajn jsou třeba Tampax, které mají aplikátor, ale nevím, jestli je dělají i v mini velikostech. Já tampony používám normálně a kupuji kde co, nemám nic vyloženě oblíbeného, i když nejčastěji asi O. B. a Kotex. S tamponem do bazénu chodívám běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.17 10:09

Díky holky a nosíte ty tampony, i když nemáte ms? Já třeba teď ani nešpiním, tak jestli to není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
25.7.17 10:18

Bude se vám hůř zavádět, pokud nešpiním, tak ne akorát se tampon nasákne vodou a ta je v kontaktu se sliznicí víc než bez něj. Ale vnevím době menstruace má samozřejmě opodstatnění a využívám ho často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.17 10:27

@AnnieTRoj A co nějaký tampon s probiotiky třeba? Nebo raději opravdu nechodit vůbec? U mě je ms se špiněním před a po tak na 10 dní, k tomu mám krátké cykly kolem 25 dní a často špiním i kolem ovulace, takže bych do bazénu mohla možná tak 7 dní měsíčně. :D
Co teda dělat, když nepatrně špiním, čekám ms a chci se koupat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26674
25.7.17 10:38

Proste bez s tamponem. Nedelej z ms takovou kovbojku. Osobne se odmitam jakkoliv omezovat. Ja mam treba take boleni bricha z tamponu, ale to az tak po trech ctyrech hodinach. Takze zavest tesne pred bazenem a vyndat hned po nem…Spis si pores ten divny prubeh. Ja to tak mivala v puberte, kdyz mi telo jeste moc hormonalne nefungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.7.17 12:10

No ono taky zalezi na tom, jak to mas tam dole roztazene… sorry za ten vyraz, ale nevim jak jinak to napsat :) neco jineho je mlada holcina a neco zenska po dvou porodech… ono totiz ti ten tampon ve vode, hlavne kdyz budes plavat, taky nasakne z venku… doporucuju proto vymenovat po kazdem koupani a je jedno jestli budes mit mini nebo maxi… ze je tampon nasakly vodou poznas, proste zacne tlacit a ze protika, poznas hned jak budes z vody venku… pokud nemas zkusenosti s tamponama, tak to pro tebe muze byt v tomto ohledu obtiznejsi poznat, holky co jsou na tamponech uz to maj za ta leta vychytane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
25.7.17 12:11

@Lenka_Hal Ten průběh souvisí s kojením, takže ho neřeším. ;) Já se spíš bojím endometriózy, kterou jsem kdysi měla. Ale snad tampon na hodinku endometriózu nevyvolá znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
25.7.17 12:18

Koupila bych tampony mini a pro sichr v lékárně i nějaké globule na zavádění a jednu tam na noc po bazénu šoupla. Pravda, MS ji asi vyplaví, ale mně to vždy pomohlo. Po tamponéch (v horším případě po tampónu v bazénu) jsem měla zaděláno na svědění, takže jsem to řešila tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3612
25.7.17 13:12

Já používám tampony Tampax, dobře se zavádějí, mají aplikátor a normálně se při ms koupu, jen při silné ms do bazénu nelezu. Teďka jsem těhotná, používám do bazénu tampony Senta protekt, ty jsou právě určeny na koupání mimo ms, jsou napuštěné vazelínou. Ještě jsou probiotické tampony Ellen, ty se myslím také dají používat i mimo ms, ale ty vyzkoušené nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.7.17 00:36

Kdysi jsem měla problém s častými záněty, tak jsem si v lékárně kupovala tampony přímo do bazénu. Ale název už si nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.18 10:26

Ahoj holky, skončila mi menstruace a po ní vždycky ještě cca týden malinko špiním. Špinění je v intenzitě, že třeba celý den nic a až večer mám trochu na toal. papíru po utření, pak třeba den nic a zase až další den. Myslíte, že má smysl si dávat do bazénu tampón? Beru to z hlediska infekce. Ven ze mě nic neteče a tampón se stejně vodou nasákne :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa