Tampón do bazénu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
10.8.18 10:47
@Anonymní píše:
Ahoj holky, skončila mi menstruace a po ní vždycky ještě cca týden malinko špiním. Špinění je v intenzitě, že třeba celý den nic a až večer mám trochu na toal. papíru po utření, pak třeba den nic a zase až další den. Myslíte, že má smysl si dávat do bazénu tampón? Beru to z hlediska infekce. Ven ze mě nic neteče a tampón se stejně vodou nasákne :nevim:

Určitě bych si vzala tampón. Ideálně použít ten nejmenší. Vzala bych si ho ať už z důvodu infekce, ale i kvůli ostatním lidem ve veřejném bazénu. Bez mi to přijde nehygienické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.8.18 10:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, skončila mi menstruace a po ní vždycky ještě cca týden malinko špiním. Špinění je v intenzitě, že třeba celý den nic a až večer mám trochu na toal. papíru po utření, pak třeba den nic a zase až další den. Myslíte, že má smysl si dávat do bazénu tampón? Beru to z hlediska infekce. Ven ze mě nic neteče a tampón se stejně vodou nasákne :nevim:

Kup si v lékárně tampony napuštěné vazelínou. Tampon se nenasákne a dovnitř se nic nedostane. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5316
10.8.18 10:55

Tampon do bazenu je za mě fuj, možné infekci rozhodně nezabrání (ba naopak, když vodu nasákne :nevim: ). Co zkusit menstruační kalíšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
10.8.18 10:58
@Popokatepetla píše:
Tampon do bazenu je za mě fuj, možné infekci rozhodně nezabrání (ba naopak, když vodu nasákne :nevim: ). Co zkusit menstruační kalíšek?

Normální ano, ale ne tento dh-tampony-senta-protect-4ks
Ty chrání. Používám vždy když jdeme do veřejného bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.8.18 11:02

Na tohle uz jsem nepouzivala nic. Ale netrpela jsem na infekce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.18 11:13

Díky za názory. Já to řeším právě kvůli tomu, že tampóny nerada používám. Vadí mi už jen ten pocit, že v sobě něco mám, co tam nepatří. Na záněty a různé infekce naštěstí netrpím.

@Claire00 píše:
Kup si v lékárně tampony napuštěné vazelínou. Tampon se nenasákne a dovnitř se nic nedostane. :pankac:

Tyhle tampóny doma mám, ale jsou na mě velké a nejsem schopna je do sebe dostat, kor mimo menstruaci „na sucho“. Max co snesu jsou ob mini, ale pocitově taky žádná hitparáda.

• Citovat
  • Upravit
1137
10.8.18 12:07

Ještě štěstí, že do veřejných bazénů nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.8.18 12:15

Mne se teda nestalo, ze by tampon nasakl :think: Brala bych si ho vzdy, kdybych ocekavala, ze muzu co i jen trochu spinit. Ne kvuli sobe, ale kvuli ostatnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.18 13:13
@TMana píše:
Ještě štěstí, že do veřejných bazénů nechodím.

A kde je psáno, že se jedná o veřejné koupaliště? :think:

• Citovat
  • Upravit
21593
10.8.18 13:21
@beruska9 píše:
Mne se teda nestalo, ze by tampon nasakl :think: Brala bych si ho vzdy, kdybych ocekavala, ze muzu co i jen trochu spinit. Ne kvuli sobe, ale kvuli ostatnim.

jak to delas, aby nenasakl? vzdyt z tamponu jde bavlnena snurka, ktera nasava vodu a behem chvilky je cely tampon nacucly. A i kdyby tam ta snurka nebyla, vagina prece neni neprodysne uzavrena. Ani jako panna jsem nemela vaginu uzavrenou na 10 zapadu tak, aby dovnitr nevstupovala vubec zadna voda (a to jsem tam dole hodne tesna i ted).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
10.8.18 14:08

@warita : netusim, ale fakt si nepamatuji, ze bych kdy vyndavala tampon nacucly vodou z bazenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí