Tampony - jaké používat?

18
26.9.15 19:19

Tampony - Jaké používat?

Ahojky! :)
Chtěla jsem se na něco zeptat. Je mi 14náct a chci místo vložek používat tampony. Řekla jsem to mamce a ta mi řekla, že normální tampony pokud jsem panna (to jsem, na nic nespěchám :D )nemohu používat, protože už nevím proč. Prý mám používat nějaké speciální. Co je na tom pravdy? :roll: (nejsem si jistá, kam toto téma mám zařadit, tak jsem ho šoupla sem :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
26.9.15 19:23

Já jako panna používala velikost plus a normal, nebyl problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.9.15 19:24

@lenajanku Tak začala bych malými, ale žádné spec. nejsou. A mě pomohlo začít těma s aplikátorem, abych věděla, jak zavádět. Byla jsem překvapená, jak hluboko. Do té doby jsem je pořád cítila, protože jsem je dávala málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
26.9.15 19:28

Já jsem od začátku používala vel. normal a v pohodě… teda první sex jsem pak ani necítila, tak bůhví jestli jsem nějakou blánu měla :lol:

• Citovat
  • Upravit
7009
26.9.15 19:29

Pokud mermomoci chces zacni temi s aplikatorem a velikosti mini. Ja pouzivam normalni velikost s aplikatorem z Rossmanna a vyhovuji mi.
Ale jako panna bych to do sebe nedostala, nerkuli pak vyndani, kdy tampon zvetsi svuj objem :nevim: Ale vyzkousej, uvidis, je to par desetikorun a pokud ti tampony sednou, tak co si budem povidat, je to mnohem prijemnejsi jak vlozky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
26.9.15 19:39

Používala jsem velikost normal hned od 12 let. Závodně jsem hrála basketbal a tam byly vložky dost nepohodlné na tréningy i zápasy, takže je klidně používej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.9.15 19:51

Kup si OB mini silk touch (http://ecx.images-amazon.com/…EpLNJ1CL.jpg)a zkoušej.. Možná se to nepovede na poprvý, ale určitě v tom není žádná věda a používat je můžeš. Taky jsem na nich začínala a nakonec jsem jako panna používala i velikost super, protože mi pak ty menší už nestačily.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
26.9.15 19:51

Používala jsem OB mini a značku jsem nezměnila dosnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.9.15 20:23

Od mých 12 let používám ob, používám dodnes a nemohu si stěžovat, jo a nějaké speciální pro panny, či ještě jiné speciální nejsou :) velikost mini nebo normal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
26.9.15 20:47

Ja treba s OB silktouch nejsem moc spokojena, kdyz je ms zrovna trochu slabsi, tak se mi blbe zavadeji. Proto jsem si zacala kupovat ty s aplikatorem od Rossmanna, cenove vychazeji jakztakz a mam jistotu, ze je zavedu a ze budou na spravnem miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.9.15 20:54

OB maji krome mini jeste variantu light, a ty jsou jakoby do spicky. Samozrejme s povrchem silk touch. Jde to jako po masle :D. Rekla bych pro pannu idealni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.6.16 10:31

Čistě teoreticky skutečně můžeš používat normální tampóny, ale je to individuální. Proto je lepší začít nějakými mini, protože můžeš mít menší otvor v panenské bláně a i kdyby ne, tampóny chtějí většinou i zvyk. Ria teď uvádí na trh nový typ tampónů, které jsou zúžené pro snazší zavádění, takže by se ti možná hodily i ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.6.16 12:36

Já jedině ob silk touch normál, mini nebo Light days. S jinýma jsem měla problém se zaváděním. To teď mám doma celou krabičku Ria (kdyby mi náhodou došly) ale stejně je vyhodim. :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.18 11:57

Velikost tamponů

Ahoj :mavam: chci se vás zeptat, jestli může panna používat tampony velikosti super plus. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
24.6.18 12:04
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: chci se vás zeptat, jestli může panna používat tampony velikosti super plus. Díky ;)

Asi záleží na pohodlí, já i po porodu používala kotex mini, ale mě neseděla ani jiná značka, takže asi potřeba vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí