Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě napadá, že tampony vysušují sliznice a mohlo ti to nějak narušit… ![]()
@Aries6 píše:
Mě napadá, že tampony vysušují sliznice a mohlo ti to nějak narušit…
Taky myslím. A zkoušela jsi třeba menstruační kalíšek? ![]()
@Anonymní píše:
Asi některé z vás pobavím, ale chci si zeptat jestli s tím někdo taky neměl problém. Já jsem vždycky používala vložky, ale teď jsem vyzkoušela tampóny, je to fajn, ale následující měsíc jsem vůbec nemohla prožít orgasmus, prostě jsem tam byla nějaká necitlivá. Myslíte, že to s tím může souviset?
ne nemohlo, pokud jsi tam neměla jeden tampon celou dobu a nevznikla nekroza sliznice ![]()
@ne-snazilka Znám holky, kterým se dělá po zavedení tamponu špatně. Je to právě tím vysušováním. Kalíšek taky používám, ale protože jsem prostě chtěla, tyhle problémy jsem neměla.
@jdukolem píše:
ne nemohlo, pokud jsi tam neměla jeden tampon celou dobu a nevznikla nekroza sliznice
@jdukolem píše:
ne nemohlo, pokud jsi tam neměla jeden tampon celou dobu a nevznikla nekroza sliznice
já obědvám…
![]()
@Anonymní píše:
Asi některé z vás pobavím, ale chci si zeptat jestli s tím někdo taky neměl problém. Já jsem vždycky používala vložky, ale teď jsem vyzkoušela tampóny, je to fajn, ale následující měsíc jsem vůbec nemohla prožít orgasmus, prostě jsem tam byla nějaká necitlivá. Myslíte, že to s tím může souviset?
nikde nepíšeš, že jsi tampon vyndala
@jdukolem psala jsem že jsem používala Tampony né Tampon
Tak to bude asi něčím jiným ![]()
@jdukolem píše:
a co máme dobrýho?
raději už nic ![]()
Jinak k tématu..
ne, tampon mi nikdy nevadil
![]()
záleží jak velké používáš
![]()