Taneční koberec

3493
8.10.12 21:00

Taneční koberec

Ahoj holky,
uvažuju o koupi tohoto koberce pro holky, máte ho některá? Dcerce je 5let. Je u něho napsáno 3-6let, ale dcerka zkoušela na tom dospěláckém a nějak moc se nechytala ani ju to nebavilo, tak přemýšlím, že koupím ´tento.
Díky za rady a postřehy.

http://www.sparkys.cz/tanecni-koberec http://www.sparkys.cz/…podlozka.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
9.10.12 09:42

Jo tento je dobrej, má už v sobě nějakou hudbu a dá se k němu připojit i mp3.Já ho tedy nemám, ale pracovala jsem v hračkářství, tak proto vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
12.10.12 13:40
@kreali píše:
Jo tento je dobrej, má už v sobě nějakou hudbu a dá se k němu připojit i mp3.Já ho tedy nemám, ale pracovala jsem v hračkářství, tak proto vím…

No děkuju moc! A je to i pro 6tiletáky? Trochu mě zmátlo, že je tam napsáno 3-6let. Malá měla v létě 5let, tak bych nerada kupovala na půl roku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
12.10.12 15:20

Mám v plánu ho letos taky koupit a to bude mít naše holčina v prosinci 9 let.
Určitě ho mít můžete, na všech hračkách je ten věk napsán jako doporučený. Takže si to můžeš klidně koupit i ty, když tě to bude bavit. V práci jsem na něm taky zkoušela řádit a 6 let mi bylo už před 26 lety…:-))))
Ne vážně tam jde o to, že ten doporučený věk musí být na všech hračkách a pak už záleží na člověku jak starému dítku určitou věc nebo hračku koupí.
Pokud víš že ji to bude bavit, tak ten taneční koberec klidně kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
13.10.12 21:49

Skvělé, myslím že se jí to bude líbit:-) Tak já do něho jdu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.11.12 21:15

Myslíte že by tento koberec byl pro 2,5 leté dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
3.11.12 00:13

My jsme ho teď kupovali čtyřleté dceři k narozeninám a super. Sice mám pocit, že se moc nechytá - tak jak to má být správně, ale baví jí to… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.11.12 15:32
@claire91 píše:
Myslíte že by tento koberec byl pro 2,5 leté dítě?

Myslím že na to je ještě malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 19:31

Holky, myslíte, že ten koberec by byl pro skoro tříletou holčičku? Dcerku baví strašně tancovat, umí tancovat i podle ostatních, tak nad ním přemýšlím. :think:

• Citovat
  • Upravit
1687
5.12.12 20:17

@Caty nevím,možná jo…pokud máš někde ve svém okolí hračkářství HM studio hračky, tak tam ho mají většinou vystavený a můžete vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.12.12 22:06

Tak tento máme taky a pro 5 dceru, která je taky pohybově aktivní nic moc, nekoupila bych to. Nestíhají to podle toho ani děti 7-8letý. jedině dle mp3 nějakých dětských písniček
za mě doporučuji takovéto hry jako bum do krtka, nebo ty hudební nástroje, jsou to všechny takovéto podložky z HM. Bum do krtka je ideální i pro 2.5lrté. jsou tam krtci a palice, který čumák se rozsvítí, ten musíte bouchnout. jsou tam 3 rychlosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
5.12.12 22:07

Je to jen můj názor, pracuji ve školní družině a máme toho tam hafo, takže vše mám vyzkoušené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 22:19

Hudební nástroje právě mám, flétničku, harmoničku, bubínek a pak takový bubínek s těma činelkama po stranách. Dcerka nadaná pohybově je hodně, ale asi by nestíhala no. Fajn, takže koberec taky ne. Tak to tedy už nevím co. Mrknu na toho krtka. Jen nevím co je to to HM :think:

• Citovat
  • Upravit
3493
5.12.12 22:21

HM studio - firma co vyrábí hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.12.12 22:30

Blaňul ta hra vypadá moc dobře. Přesně něco co bude dcerku určitě bavit. Já ještě našla takovou tu pokladnici pohádek nebo co to je, ale tím si nejsem jistá, přijde mi to moc pasivní pro dítko. A chci se zeptat, když máš zkušenosti s dětmi, co takové ty simulátory volantů? Zvládne to i 15ti měsíční prcek? Malej je docela šikovnej, tak si myslím že by se mu to mohlo líbit. :think: Jenže kravin doma máme dost a nechci další.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino