Tangle teezer vs DTangler

901
22.1.18 19:02

Mám DTangler i Tangle teezer a oba jsou super :) víc používám DTangler, lépe se mi drží. Češek krásně, nerve vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
22.1.18 19:33

@Nieny osobně mám TT a jsem trochu rozpačitá. Ty štětinky se mi nedostanou pořádně až k hlavě, prostě ty vlasy spíš hladí, než úplně rozčešou :think:. Právě taky uvažuji, že bych zkusila ještě DT když jsem četla, že štětinky by měly být tvrdší, ale taky záleží, jaký máš vlasy ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
22.1.18 20:04

@Nieny :nevim: :mrgreen: vím, že se zřejmě nehodí pro moje :mrgreen:. Já mám husté, skoro do půli zad, ani rovné, ani pořádně vlnité, takové ty blbé :lol:, snad mohu říci i zdravé. Ale přijde mi, že hlavní problém je v tom husté vlasy vs. měkké štětinky. Nebo mám obe ruce levý :lol:. Takže já bych doporučila spíš těm, kdo mají vlasy méně husté a asi spíš jemnější. Ale zkus ještě projít net, diskuzí je spousta ;) tak jsem právě četla stejné zkušenosti, jako je ta má. Ale naopak i samou chválu, že konečně někdo našel hřeben, který si poradí s jeho/její hřívou, přestože jiné kartáče a hřebeny zklamaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
22.1.18 20:29

@Bandii na takové vlasy existuje speciální tangle teezer. Má delší štětinky a jde to s ním líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
22.1.18 20:37

@Moise fakt?? :) A který to je? Já znám jen D tangler, TT original, TT Salon Elite, či jak se to píše :mrgreen: a pak jest vím, že je nějaký spešl do sprchy, na mokrý vlasy. A myslím, že taky mají kulatej, na foukání vlasů, ale nejsem si jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
22.1.18 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
22.1.18 21:00

@Moise:oops: tak mu možná dám ještě šanci :think: děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
23.1.18 07:45

@Bandii mám stejný problém, na husté vlasy se nehodí. Nepoužívám ho. Ale dcerka jo, je ráda, že jí netahá. Máme tři, každý jiný, ale mě to na mé hlavně přijde na jedno brdo, nečeše, jen hladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
23.1.18 13:35

@AstraG hm škoda :? Těšila jsem se jak malé dítě :mrgreen: a když jsem ho konečně dostala, tak zklamaní. A máš i ten, na který tu byl dán odkaz? Co by měl být na takové vlasy speciálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
24.1.18 10:08

@Bandii ten z odkazu nemáme, tak dej pak vědět, jaký je na husté vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí