Tantrické kurzy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nemáte zač, tou nepřínosnou odpovědí jsem měla na mysli holý fakt, že tam moc s kvalitou počítat nemůžete, kor v tomhle případě..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta Tak Slevomat je jen prostředník - o kvalitě jednotlivých firem nabízejících tam služby to nijak nevypovídá. Pro většinu z nich je to jen reklama
Běžně tam nabízejí slevy slušné podniky, kavárny, restaurace, herny, hotely
Je to jako hanit třeba Kaufland, protože měli hnusnou pizzu Ristorante ![]()
Nicméně k dotazu, zakadatelko, spíš bych hledala kurzy v okolí a dohledala postupně recenze. Zkušenost nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravim
Mohl by nekdo doporucit nejaky tantricky kurz, s kterym ma zkusenosti?Nasla jsem na slevomatu, ale recenze jsou pouze k masazim. Dekuji
Pošli mi SZ. V mém tipu snad najdeš, co hledáš.
- Citovat
- Upravit
@unuděná píše:
@Zwetta Tak Slevomat je jen prostředník - o kvalitě jednotlivých firem nabízejících tam služby to nijak nevypovídá. Pro většinu z nich je to jen reklamaBěžně tam nabízejí slevy slušné podniky, kavárny, restaurace, herny, hotely
Je to jako hanit třeba Kaufland, protože měli hnusnou pizzu Ristorante
Nicméně k dotazu, zakadatelko, spíš bych hledala kurzy v okolí a dohledala postupně recenze. Zkušenost nemám
nezlob se, ale já si toho v minulosti přes slevomat koupila docela dost, přes wellness pobyt až po epilaci chloupků v salónu, masáž nebo jídlo v restauraci, a když to shrnu, kvalita všeho průměrná, někdy dokonce podprůměrná, takže si stojím za tím, co jsem napsala v předchozím příspěvku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zwetta Ale chápeš, že to není jejich chyba? Je tvoje, že sis nenašla na dané firmy recenzi, než jsi něco koupila
Já mám třeba skvělou zkušenost s firmami na výrobu fotek, kalendářů a fotodárků, běžně přes Slevomat kupujeme zlevněné vstupné do bazénů a aquaparků (často je tam třeba Šutka, Čestlice), heren (Funpark, Toboga, Brumbambule apod)., i různé únikovky a zážitky. Jednou jsme byli v indické restauraci, to bylo slabší, ale pak zase na burgeru nebo sushi a vše v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@Zwetta Ale chápeš, že to není jejich chyba? Je tvoje, že sis nenašla na dané firmy recenzi, než jsi něco koupilaJá mám třeba skvělou zkušenost s firmami na výrobu fotek, kalendářů a fotodárků, běžně přes Slevomat kupujeme zlevněné vstupné do bazénů a aquaparků (často je tam třeba Šutka, Čestlice), heren (Funpark, Toboga, Brumbambule apod)., i různé únikovky a zážitky. Jednou jsme byli v indické restauraci, to bylo slabší, ale pak zase na burgeru nebo sushi a vše v pohodě
svým příspěvkem jsem jen chtěla říct, že na slevomatu je větší pravděpodobnost, že ta spokojenost bude menší. Kvalitní zboží, služby atd. takovou reklamu, jako je slevomat, nepotřebují. Toť můj názor. A jestlo se nemýlím, tak toto je diskuze veřejná, takže není potřeba opravovat každý můj názor na ten tvůj správný
![]()
Tímto ale neříkám, že na slevomatu člověk nic kvalitního nenajde, jen víc riskuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vim jak slouzi slevomat
proto jsem se taky sla zeptat sem, ze jo
a neobjednavala to tam ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravim
Nasla jsem na slevomatu, ale recenze jsou pouze k masazim. Dekuji 
Mohl by nekdo doporucit nejaky tantricky kurz, s kterym ma zkusenosti?