Tarot pro začátečnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tarot pro začátečnice
Zdravím všechny kdo s tímto výkladem už pracuje nebo to chce teprve zkusit. Já jsem teprve na začátku a budu ráda, když se přidáte a naučíme se společně těmhle krásným a hlavně velmi zajímavým kartičkám porozumět. Včera jsem si přinesla tarot snů a když karty robalila staly se automaticky mojí součástí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@miskakr ahojky ![]()
můžu se zeptat jak jsi se k tomu dostala a jak už to dlouh zkoušíš?? Mě když udělali regresi tak od tté doby jsem věděla, že jsem prostě jiná ![]()
Před pár týdny jsem si nechala udělat tarotový a astrologický výklad a v tu chvíli jsem věděla, že tohle je to co mám dělat. Zatím jsem tedy samouk a se vším se seznamuju jako se studiem na regresního terapeuta a je to přesně jak píšeš ještě dlouhá cesta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miskakr a ještě jak jsi začala?? Já teprve si čtu a na karty jsem si koupila dřevěnou krabičku, aby měly kde odpočívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 tak nějak chvíli..karty mám doma přes rok…zkoušela jsem spíše kamaradkce na vztahy, docela to sedělo ale myslím že v krabiččce nějakou dovbu asi zůstanou…prý mám moc energie a malou soustředěnoast říkaly zkušenější
tak počkám postupně…někdy to v těcjh kartach vidím a někdy to nedává smysl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miskakr já to zatím zkouším vyložit sobě a první co mě vyšlo, že pomáhá velmi zkušený tarotář
to jsem si skoro krupla do kalhot, protože tomu tak opravdu je. Tarotářka co mě dělala výklad byla neskutečná a pořád mě i vede takže super.Pak mě to házelo přesně jak tobě..něco sedělo úplně neskutečně a něco jsem koukala a nechápala. Je to určitě i tím, že člověk ještě pořádně neví jak v nich dobře číst a chce to trénovat ![]()
Co mě jako první dostalo bylo jak si mě karty vybraly..mám doma od A. E.Waita a vůbec jsem je ani nerozbalila jak mě nezajímaly a tyhle druhý to bylo energie, že jsem ani nedýchala.
Co jsi zkoušela za výklad?? Já výklad na 3..do kříže a partnerský vztah.
Karty se míchají všechny dohromady nebo jsem to pochopila špatně??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 také sem zkoušela kříž a vztahy a pak jen třeba tři karty na blízkou budoucnost. Mám z karet respekt…bykly doby když jsem raději nechtěla vědět co mě čeká. Byljsem vždy u zkušených kartářek a je fakt že mi to vždy vyšlo. My jsem si je zkoušely vykladat i s kamoškou ale karty jsou zrádné…dají se někdy hodně olivnit pokud vykládáš sobě…Teď mi nějak mozek právě karty moc nepobírá ale bylo mi předpoězeno že mám k tomu velké předpoklady ale asi vážně musím dozrat. jak říkám občas přijde kamaradka zeptat se na vztah…karty většinou řeknou to co si myslí má intuice. jenže ten člověk si to většinou stejně udělá po svém a až dojde k určitému bodu vyplní se to co bylo v kartách… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga cítím to přesně jako Ty
Co jsem zažila při regresi a samotném pak výkladu tarotáře tak od tý doby fakt respekt a velká úcta nejen k terapii, kartám, ale i lidem co to dělají.
Taky to dělám podle nálady a než jsem poznala karty mluvila jsem s kyvadlem a když nebyl den tak lítalo jak pominutý a radši jsem šla dělat něco jiného ![]()
Tyhle věci používám též k podívání se k dané věci ze všech úhlů, ale kolikrát mě to ukáže opravdu hodně. Někdy nechápu, ale časem mě to všechno dojde.
Moc jsme se nasmáli, když jsme si povídali s tou tarotářkou. Za vším co řekla jsem odpovídala"já vím, já vím" asi po hodce se usmála a řekla mi, že výklad vůbec nepotřebuju, protože moc dobře vím co bude a na další hodku jsme si vyměnili role a pomáhala jsem jí já s čím si nevěděla rady.Jak to někdy u nás bývá člověk dokáře poradit jiným, ale u sebe někdy si neví rady vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miskakr ano dozrát je správný slovo
Já dozrála v den kdy jsem v sobě uzavřela regresku a když si vezmu, že mě táhne na 40 tak někdy to chce opravdu hodně času.
Též mám respekt jak jsem psala ze všeho. Zkoušela jsem se podívat do zrcadla tzv třetím okem a skoro mě odváželi co jsem tam viděla a už to v životě neudělám. Zkoušela jsem to, prootže do regrese mě právě tak uváděli přes zrcadlo a byla jsem moc zvědavá. Sice jsem si na netu přečetla, že se člověk nemá leknout, ale stejnak lekla a už nikdy víc. Zkoušet to o půlnoci se svíčkou mě asi jebne ![]()
Tak si dobrá já zatím na kamarádky nemám odvahu a zkusím to až budu mít tak nějak pocit, že můžu. Zatím mě to nepouští ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga píše:
@miskakr Viď, když tomu člověk jednou propadne, tak to prostě bude zkoušet stále![]()
si knížku beru i do práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga zeptám se na Signifikátor..ten si kartář určí nebo prostě vyloží?? Z knihy jsme pochopila, že určí, ale nejsem si jistá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@donaga S kyvadlem rozumím
Já neměla ani šajnn co to je dokud vedle mě nestál člověk a neřekl mě něco mě donutilo si sednou na pjudel a tak nějak mě do všeho uvedl. Jezdila jsem se pak do Phy učit pracovat s vědomím a podvědomí dělat si tzv. dohody a najednou to šlo samo.
Kyvadlo jsem si udělala ze snubáku, které jsem očistila a pak už to šlo ani nevim jak. Pokud to používáš na sebe tam je důležité úplně vypnout, protože kyvadlo může ukázat mylně. Též je to o čase a povídání s ním. Tohle jsem už použila u pár kamarádek a zatím jsem se nespletla tak věřím, že to tak zůstane. Je to ale spíš taková berlička..astrologie s tarotem mě ukázali mnohem mnohem víc a spíš v tomhle se chci zdokonalit.Chci umět v tomhle směru víc věcí. V listopadu nastupuju do učení regresního terapeuta a každá tahle věc mě pak může být nápomocná u klienta, který bude potřebovat poradit.Tak uvidíme jak se mě to podaří, protože tohle nejde naučit jako básničku..tohle musí člověk pochopit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit